Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
Baby asi blba a odveci otazka: moze zena otehotniet, ked muz ma kondom, urobi sa do neho, ale potom ho da dole, utrie sa napr. servitkou a este do zeny vojde? Teda je mi jasne, ze pravdepodobnost je urcite minimalna, ale je to vobec mozne?
@daisylucky nooo ani by som nepovedala ze sanca je minimalna...mozes otehotiet normalne. nemusi to byt iba " strek " 😂
@sofia288 no lebo som nieco vyse mesiaca po kyrete, mala som zatiaľ jednu menstruaciu a samozrejme sme zodpovedne chceli cakat do dalsej, kym sa budeme znovu snazit. Takze moj nazhaveny manzel nakupil za krabicu kondomov a potom urobil vyssie uvedene. Tak som mu na to povedala, ze to ani kondomy kupovať nemusel, sme si mohli len pozor davat a bolo by to bezpecnejsie...
@daisylucky ano moze ostat zena tehotna pretoze po ejakulacii urcite mnozstvo v mocovej rure ostava takze ak ste pokracovali sa to dostalo von cize do teba.ine by bolo keby sa isiel medzi tym vycurat.
Dievčatá chcem Vám tu poprať šťastné a veselé Vianoce plné lásky a pokoja ❤ a plodný rok 2017 a všetkým nám prajem zdravie 😘
Krasne a pozehnane Vianocne sviatky Vam prajem uzite si ich v pokoji v kruhu svojich bajblizsich 👪🎄🎁
Stastne a Vesele koceny a hlavne pozehnane v kruhu najblizsich a do noveho roka vykrocte tou spravnou nohou a aby ten r 2017 bol ten nas🙂❤
Stastne a vesele dievcata ❤
Dievčatá, želám vám zo srdca tie najkrajšie vianoce, úsmevy vašich blízkych, pokoj a dobré jedlo. a želám si, veľmi veľmi si to prajem, nech všetky tieto dievčatá dostanú v roku 2017 najkrajší darček, a ešte si želám zdravie pre všetkých ľudí dobrej vôle 🙂 🙂 🙂
Šťastné a veselé Vianoce želám. Dostala som vianočný darček, 1DC 🙂
Krasne a pozehnane vianocnr sviatky zienky🙂 a nam snazilkam radost v podobe // v roku 2017 aby sme takto o rok ich travili s tym najkrajsim darom od Boha byt matkou🙂Stastne a Vesele🙂
lenka_vi ahoj moja ako sa mas??
inak ako babule po sviatkoch??ako sa mate co nove pochhvalte sa kto caka ci necaka ms este ja 31.12 no uvidime nesnazili sme sa este ale prerusovane a to nie je 100%🙂
Ahojte baby. Pridavam sa k vam 🙂 bude toto nas stastny rok? Dufam ze ano lebo sa uz zblaznim 🙈
@vanda12345 ahoj moja🙂 rada ta tu vidim a nemozem sa dockat tvojich dvoch ciarok..bude to urcite coskoro😘
Ja som dnes 8DPO, testovat chcem v sobotu ked budem 10DPO (hlavne kvoli silvestru🙂 velmi dufam, ze to tentokrat vyslo
@matik7 tak to ti moc moc moc drzim prsty ja nejdem testovat ved sme ani nesli na plno ale nahoda je blbec😉 tak dik ja sa teda tiez tesim na tie tvoje// a snad uz v sobotu
Ahojte mne konci moja prva ms od kyretu. Bud.tyzden idem na kontrolu ,tak dufam,ze bude maternica cista. Laka ma uz skusat po 2. ms....... 😵
@vanda12345 ahoj moja ako sa máš, ja som bola dnes u dr, všetko je krásne čisté, sliznica vysoko tak do týždna je tu ms a potom sa môžeme snažiť, máme zelenú. tak sa teším. ako si sviatkovala, držala si sa či si popustila pri koláčikoch, mne sa podarilo dať dolu 5kg, ale dajaké kilko sa nalepilo cez vianoce, ale stále je to dobré 🙂
@violet1609 aj ja tak planujem ako moj lekar sa tvaril ze akoze co??,treba pockat a bla bla ale 6m ked som bola v 6tt to ee ja sa uz na to citim
@modrykoniar tak to sa moc moc moc tesim s tebou ze mas zelenu tak o chvilu sa mozes snazilkovat aj ja uz planujem no nezhresila som ja sa viem zatat neviem kolko slo dole ale slo aj muzicek sam par krat ze ako som schudla🙂 ja zas mam slabost na buchty napr z listkoveho cesta a boli sme v snv a tam take mnam nugatove ale aj dnes som mala ako obed jednu buchtu caj a som spokojna joj uz sa tesim na snazilkovanie a verim ze to vyjde ak uz nevyslo😉
@vanda12345 no ved ,ked sa na to citis a naozaj Tebe sa to stalo celkom na zaciatku. Ja uz v 12tt tak sa troska obavam,ale uvidim co bud.tyz.a ako sa budem citit ja 🙂
@violet1609 aha moja tak to ano co povie lekar ale aj ten moj mal na moj vkus staromodny nazor ale ja som sa vyjadrila ze nemienim tak dlho cakat ved vsetky chceme tehulkovat a drzat v naruci nasich anjelikov🙂 a my to proste dame
Pridávam sa aj ja k Vám 🙂 Už sa neviem dočkať bude to jedna velká fantázia! Začne sa nám nová éra života🙂 Síce budeme mať trochu viacej starostí, ale určite to bude stáť zato!
Aj ja dufam,ze tento rok uz bude pre nas uspesny.Tohto roku sme prisli o nase babatko 😢predcasne narodene,a tak ostava mi verit,ze v roku 2017 sa dockame vytuzeneho dietatka🙂
@vanda12345 ahoj ja som dnes 31DC bazalna teplota je stale 37,1-37,2. Ale necitim sa ze by som bola tehotna... cakam kedy mrcha dorazi.
@slniecko26 vies co ja 23dc no uvidime ci pride ako ukazuje kalendar ze sa mi vratia moje kratky 25dc obcas prsia podbrusko a vytok a tak som zvedava tak tebe drzim prsty ved tebe cakat netreba😉uvidime co prinesie cas my sme sa este nesnazili ale nikdy nehovor nikdy
Ahojte snazilky,
pridávam sa, skúšame už od jula2015 a keď to nevyjde v r.2017 tak už koncime.
Držím vám vsem palce a prajem dve kolajnicky.
Babenky skusate niektorá podľa ovulacnych testov...ako to funguje ..sme 6mesiacov po potrate a chceme skúsiť znovu ...gynekolog my sleduje hrubku sliznice lebo ju mam moc nizku a veľmi tuzime po drobcekovi
@sevcikovaanna ja som momentálne začala testovať, 1,5 roku som iba merala bt a k ničomu.

Koceny ja včera 1DC,ale my sa este nesnazime,prave v tento cyklus sme sa chceli začať,lebo sme sa dohodli ze od r. 2017 a kukaj ho,ovulka vysla presne na 1.1 😉 akurát ze budeme u našich,cize žiadne sukromie,sex určite nie a navyše mm sa vracia domov prveho a ja ostávam u našich. Cize kedze nehrozia radovánky,tak ocakavam mrchu a po novom roku. Tiez dúfam ze poslednú 😉