Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@hennyinnsbruck no dufam..
@kakatulik tiez som si myslela, ci to staci🤔ale ja beriem castejsie,aj femibion este ,,dojedam,., co mi ostal😊
@kotatko1232 urcite ano😉😉😉
Musime mysliet pozitivne😊
@kotatko1232 ved to je OK.Lebo potom by ti neprisla mrska keby si to brala dalej.Ono sa to berie tak preto 10dni,lebo sa rata ze tak do 4dni po vysadeni by mala prist ms a to robi tu 14dnovu LF.Ak by si bola tehotna,tak by si to brala dalej. 🙂
@hennyinnsbruck tu listovku by som brala bez prestavky jontinualne,lebo je to vit.B,ktory sa vo vode rozpusta,cize ak by si sa chcela predavkovat,bolo by to dost tazke 😉
@kotatko1232 ako si na tom? Co testy? 😊
Tak aj ja sa pridavam do tejto diskusia. V pondelok som potratila, vcera som bola na kyrete, tak tiez ducam, ze rok 2017 bude uspesny.
teda nasla som vas a tiez sa pridavam 4,11 kyret takze az zaciatok roka ideme snazilovat a verim ze vsetky uvidime// a hlavne do uspesneho konca
tak teda idem k vam aj ja. ja som mala kyret 17.10. v roku 2017 sa budem urcite snazilkovat ale teraz sa na to este necitim...este ako si smuuutim.
@sofia288
@vanda12345
@daisylucky ahojte baby boli sme spolu v junovkach 2017. Dufam ze rok 2017 bude pre nas dobry ze si opat najdeme svoje vytuzene // a dotiahneme to tentokrat do uspesneho konca. 21.11 idem na hematologiu a 5.12. na genetiku. Obvodna mi brala teraz krv a vsetko ok krvy obraz dobry, zelezo dobre, B12 dobre a kyselinu listovu mam aj viac.
@slniecko26 ano moja bohuzial s ten lepsej stranky sme tu ale my to vsetky dame o tom nem pochybujem a hned na jar tehulkujeme 🙂 a presne do uspesneho konca je mi smuno ze kolko nas odtial odislo ale teraz to bude ako ma uvidite 😉 a tak snad vsetky vysledky budu ok a ak nieco zistia poriesia a uz sa to nezopakuje
inak baby co beriete ake vit alebo nejake doplnky
@vanda12345 ja pijem alchemilku a beriem Femibion inak nic ine. Lekarka si mysli ci nie je nejaka porucha v zrazanlivosti krvy. Ale nechapem tomu s dcerkou som mala uplne bezproblemove krasne tehotenstvo. Tiez sa velmi tesila na babenko ale tak dufam ze nabuduce to dopadne tak ako ma 😊
@slniecko26 ja pijem alchemilku 3x listovku a E no tak snad pridu na to a bude ako ma byt mi hovor ja 2x bezproblemove a teraz toto riadny sok ale asi to tak malo byt bola nasa bublinka nejaka slaba ale teraz to pojde a vsetky budeme pekne tehulkovat tesit sa a v zdravcku 🙂
@vanda12345
@slniecko26
Ja teraz neberiem ziadne vitaminy, pocas tehotenstiev som brala ladee vita. Tiez som mala prve dve tehotenstve bezproblemove. A v tomto tehotenstve bolo nieco zle od zaciatku, nizke hcg a pod., cely cas som sa iba bala, co bude.
@daisylucky ja som sice u lek nebola mne krasne tmavli testo total ziaden problem a nic take tak o to vacsi sok no my to dame o tom niet pochyb a verim tomu verim nam vsetkym ze budeme mat nase stasticka 🙂
@martinaj dnes som 2dc 😡
@vanda12345 ja som dnes hneď po kyrete začala ozdravovaciu kúru: čaj z alchemilky, rakytnikovy olej a ďalej beriem listovku. Snáď o dva týždne na kontrole bude všetko ok 🙂
@vanda12345 tiez som mala 4.11.kyret. Bola som v junovkach.
@rybka1985 tak to mame rovnake no ako sa citis??a kedy sa chces zacat snazilkovat??ja sa snazim nemysliet na to obcas ma to prepadne ale co uz ideme dalej no nie??
@dilaila999 pekne pekne no tak to sa nam isto rychlo podari 🙂 len nech cim skor pride mrcha a prejde den cas kym sa zacneme snazilkovat
@vanda12345 fyzicky v pohode,a psychicky tiez sa da,po tej narkoze akoby utal,dovtedy som plakala den noc. Mna drzi hore to,ze uz jedneho drobca mam. A snazit,no neviem, zatial sa na to necitim. Asi sa bojim dalsieho sklamania. Ved toto sa nam podarilo po 1,5 roku a zrazu 😞
@rybka1985 no ano ano nie je to naj aj ja som si svoje odplakala no ja zas chcem zaplnit tu dieru a verim ze to dopadne dobre a ano chce to cas ale ja uz vo feb by som chcela snazilkovat tak aj tebe drzim prsty a uvidis doapadne to 🙂 naj
@vanda12345 uvidim co mi povie doktor mam ist k nemu po prvom menzese a povie ako dalej...
@rybka1985 mne nekazal nic take na hcg mam ist do nemocnice v pondelok a som zvedava ci aj nieco povedia ci ee mne moj povedal 6m v nemocnici 3m a kedze si myslim ze som nebola tak dlho teho aj tie 3 postacia
@rybka1985 to iste aj ja :/ plakala som stále no ja som plakala ešte asi týždeň po... ja som bola v pondelok na hcg kontrole a dnes mi povedali že niečo kleslo ale že mám prísť ešte o týždeň radšej...vám už kleslo úplne? ako dlho to klesá? a že ak tam niečo málo ostalo tak sa to môže "vyplaviť " pri ms...bolesti ale nemám žiadne.
@vanda12345 po prvej ms mám ísť aj ja na kontrolu ultrazvukom
@sofia288 mne moj nic take nepovedal nechapem preco mne v piatok robili v pondelok som bola na krv hcg skoro900 a ultrazvuk ze vsetko ok sliznica sa zmensila a v pondelok na dalsiu krv a pri mojom som bola v utorok ten ani nie kuk kedze som bola den pred tym

@kakatulik ja to mam brat na 16dc a iba 10dni