icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

modrykoniar
12. jan 2017

@vanda12345 no ja nedbám hoc aj hned keby to vyšlo 🙂 ale tak ak to ty dáš teraz do konca mesiaca to ta asi nedobehnem, lebo ja len tak odhadom rátam že by mohla byť mrcha 1.februára ale to len odhad čo bude netuším. Joj ale teším sa veľmi, cítim sa velmi dobre, aj fyzicky aj psychicky 🙂

vanda12345
12. jan 2017

modrykoniar no tak ja sa tiez citim total pripravena a verim ze to bude presne tak ako ma byt joj som taka nabudena tak snad sa aj tebe podari ved podla hlienu ci pobolievania podbruska zistis ze je cas ovu a budete snazilkovat😉no tak nedobehnes mozno ale hlavne aby sme v tom boli spolu no nie??🙂

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka no sleduj môj dnešný ovu test..Ten spodný 😁

kakatulik
12. jan 2017

@monilik,
tak predsa do treitice dievcatko🙏❤

myskahryzka
12. jan 2017

@alilka No to mohla byt kludne dnes ovulacia. Ja dufam, ze ti to vyslo. ✊✊✊

cassie2323
12. jan 2017

Ahojte....Tak ja tento mesiac čakám MS, a namiesto nej prišlo len slabé spinenie, len taký bledou ešte výtok v malom mnozstve. Zatiaľ som nikdy nič

cassie2323
12. jan 2017

Zatiaľ som nikdy nič podobné nemala...Ale mám aj kŕče ako keď má sprísť MS..No zatiaľ nič...Stalo sa vám niekedy niečo podobné, test som si zatiaľ nerobila

zuzickasv
12. jan 2017

@cassie2323 stalo ked som bola prvykrat tehotna, v den ocakavanej MS krce a hnedy vytok, tak som bola sklamana ze zase nic...po cca pol dni to preslo, na dalsi den som si spravila test a vysli dve ciarky

cassie2323
12. jan 2017

No ja

cassie2323
12. jan 2017

No

monilik
12. jan 2017

@kakatulik ano vyslo nam to 😍

alilka
12. jan 2017

m@

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka tak teraz práve mám ten natahovaci ovu hlien..Tak vcerajsok mi asi nepomôže 😕 a dnes to žiaľ nejde 😲😲

myskahryzka
12. jan 2017

@alilka Ale ved deti ti tam preziju niekolko dni.. toho sa neboj

alilka
12. jan 2017

m@

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka veď ale dnes bola taška šanca 😥😥 a my ju zasa premrhame😌😌 som z toho taká sklamaná 😥😥

myskahryzka
12. jan 2017

@alilka Co si malinka? Ved to je dobre, ked tam rybicky cakaju na vajco. Ak bol vcera keks a dnes docestuje vajco, tak je to v poriadku. Oni tam preziju aj niekolko dni.

alilka
12. jan 2017

@myskahryzka veď ja viem ale aj tak som z toho na nič 😎 čo už no 😐😊

modrykoniar
13. jan 2017

@vanda12345 tak ja pevne verím, že sa nám pošťastí, či už v jeden mesiac, alebo po sebe nevadí, len nech tento rok na vianoce už máme svoje balíčky pri sebe 🙂

vanda12345
13. jan 2017

modrykoniar presne ako pises mesiac hoee dole len nech to pride a potom sa budeme vytesovat z nasich uzasnych vonavych uzlickov stastia😉

modrykoniar
13. jan 2017

@vanda12345 počuj moja ja neviem ale dajak citim podbruško a aj hlien sa mi zda že je 🙂 mysliš žeby to mohlo tak skoro byť? ved len včera mi skončila mrcha a ešte aj dnes kde tu špiním. som z toho jelen.

vanda12345
13. jan 2017

modrykoniar myslim ze aj ako ked si mala taku dlhu a tych 5dni len take sem tam co si pisala tak preco ee a ake dlhe cykli mas? Podla mna to kludne mozu byt plodne dni😉

dada_99
13. jan 2017

tento rok uz snad aj nam sa to podari, tak velmi si to prajem, kedze sa uz dost dlhu dobu snazime... no nechame sa prekvapit ci tento rok nam rodicostvo uz bude sudene...

modrykoniar
13. jan 2017

@vantda12345 no cyklus som mala pred MA 30dnový, tak ked mi začala na silvestra tak by to aj sedelo, len vieš tým že bola taká dlhá, tak som trošku prekvapkana. už ma pichá aj váječník. tak vidím to dnes na pekný večer 🙂

modrykoniar
13. jan 2017

@vanda12345 trošku ma len mrzí že som to nestihla do tej 35ky, vek bol pre mňa stále taký strašiak že dovtedy budem mať odrodené. ale tak človek mieni a veci sa dejú 🙂 hlavne nech sme zdravý a prídu k nám aj zdravé babatenká. a už môžem aj ja kludne vyhlasovať, že vek je len číslo, ked sa cítime na 25 🙂 🙂

vanda12345
13. jan 2017

modrykoniar presne tak je to len cislo a nestresuj v tvojom veku niektore este len uvazuju o prvom a phlavne he ze ako sa citis tak to treba vyuzit a prilahnut muzicka😉a verim ze sa nam

malinka_pralinka
13. jan 2017

Ahojte dievcata, nezvyknem sa zapajat do diskusii, ale z pozadia sledujem dianie na MK 🙂 My sme sa od marca minuleho roka snazili, na jesen uz sme si vraveli, ze ked to nevyjde, tak teraz v marci to budeme riesit aj s lekarmi. Kazdy mesiac som sa pozorovala, ze co ak 🙂 Vzdy som si nasla vsetky tehotenske priznaky a nakoniec nic z toho. Snazili sme sa pocas plodnych dni (podla aplikacie v mobile) kazdy druhy den. Potom ma kamoska nahovorila, nech si objednam vypocet podla Jonasovej metody. Popravde, nikdy horoskopy ani podobne veci necitam, neverim im 🙂 Ale tak ma nahovorila, ze to X kamoskam pomohlo, ze som si velmi potajme naozaj vypocet objednala. Podla ich rozpisu sme sa mali snazit vzdy az par dni po plodnych dnoch, ktore mi ukazovala aplikacia. A ked som sa rozpamatala, zistila som, ze naozaj tie predchadzajuce mesiace vacsinou ten tyzden po plodnom tyzdni sme nemali ziadne aktivity tohto druhu 🙂)) Dva mesiace som si na zaciatku skusala robit ovulacne testy, ale mala som z toho dost stresy, tak som ich potom prestala robit, nech sa z toho pozorovania uplne nescvoknem 🙂 Takisto som na jesen zacala brat inofolic. Na druhy mesiac, odkedy som zacala brat inofolic, aj od objednania vypoctov, mi meskal menzes. A dostali sme darcek pod stromcek v podobe pozitivneho testu 🙂 Netusim, co zabralo, ci ten inofolic, ci to nakopnutie z Jonasovej metody, vdaka ktorej som si uvedomila, ze mozno mam posunutu ovulaciu o par dni, ale sme radi, ze to tak vyslo 🙂 Drzim palce vsetkym, ktori sa snazia, nie je to lahke na psychiku, a to sme sa my snazili len par mesiacov, a uz ma to dost zacinalo deptat, takze verim, ze niekolkorocne snazenie musi byt naozaj narocne. Reci typu, ze na to hlavne netreba mysliet, treba brat jednym uchom dnu, druhym von - najma ak to hovoria ti, ktorym to vyslo na prvykrat, cize "bezbolestne" 🙂) Jasne, ze sa tomu netreba poddavat, ale je uplne prirodzene, ak to cloveka trapi. Inak tehotenske priznaky som mala iba bolest prs (co ale mavam vzdy pred menzesom), akurat bolest pretrvala a pretrvava nadalej a takisto meskanie menzesu. Nic viac.

mishamisura
13. jan 2017

Dievčatá prosím vás bola niektorá na prefuky? Alebo mala niektorá z vás zrastami premiestnené vaječníky? Alebo endometrioznu cystu? Šľak má už triafa. Takmer 1,5 roka sa snažíme a tie problémy prečo to nejde sa len množia. 8. Februára idem na laparo, kde by toto všetko mali vyriešiť. Dosť sa bojím, pomohli by mi vaše skúsenosti (ak niektoré s týmito vecami máte) ...dakujem

tuqanqa
13. jan 2017

@mishamisura ja som bola na laparke v decembri 2012. Robil mi to jeden Dr. z gynfivu ( meno si už nepamätám).
Po probuzeni z narkozy sa mi točil celý svet, ja neznášam kolotoče, hojdačky.. Až do večera som grcala, migréna, boľavé hrdlo..
Jeden deň nástup, druhý deň op., tretí deň domov. Bola som v Ružinove a dúfam že toto gyn. oddelenie už nikdy nenavstivim a to hlavne kvôli zdr. personálu.

dejna20
13. jan 2017

@mishamisura ja som bola na laparke v maji 2016, vybrali mi endometricke cysty na oboch vajecnikoch bola jedna. A v juli som mala poslednu menstruaicu, v aprili budem rodit.
Operoval ma moj doktor a vo vyssie spomenutej ruzinovskej nemocnici. 😂
Ja som bola ale spokojna aj s personalom aj so vsetkym. Operovali ma o 13.00 a o 16.00 som uz isla na wecko po svojich. Narkoza v pohode.