Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@jexica graulujem jasne ze ano moc sa s tebou tesim drzim prsty aby bolo vsetko ok no ako dlho ste sa snazilkovali podel sa s nami😉
@jexica inak kolko ti to meska alebo ako
no preto tomu neverim bo sa snazime len mesiac😉
meska mi 10 dni priblizne
@myskahryzka ahoj,tak ja som cital vela o tom inofoliku,a viem ze posuva ovulku a ze niektore zeny maly spinenie z neho....ale ja som mala taku ciernu krv,hustu a nevedela som co to je.ja som tiez zacala pit dzusy,a beriem kyselinu listovu.Manzel berie Folandrol.moja gynda mi povedala ze som Ok,bez akehokolvek testu :( a ze ak do januara neotehotniem tak pojdem na laparoskopiu :/ vy sa ako dlho snazite?cim si si uz presla?
@maria24102015 My rok aj pol aj viac. Ja mam 11 r syna. Min rok som v maji otehotnela a v 10tt potratila. Takze teraz sa zase po pauze 2 mes snazime. A ked sa nepodari tento, tak idem brat Clostil.
@myskahryzka to ma mrzi.... :( ale dufam ze tento rok sa podari a budes opat mama.ja v to dufam,a co sa ma stat sa stane...aj ked obcas tomu treba dopomoct ;) skusim si kupit tu alchemilku...robila som si ovutesty a vychadzala mi ovulka tak na 20DC. Ale teraz to uz nechcem riesit.chcem si to uzivat a ono to raz pride... 🙂
@eliss19 ahoj moja ja ked som kuk ze kto carbol tu a ze ty a ja wow bude testik ale si ma nepotesila tak som verila ze tam bude no co ide sa dalej😉
@vanda12345 no veru som dosť sklamaná :( tak dlho mi ešte nemeškla! Po potrate prvá ms došla na 26 deň od zákroku a teraz toto! Ale aspoň už je tu ;) a máme druhu šancu ❤
@eliss19 moja to si hned po prvej skusala ja necakam prese o tyzden a to uz som po 2 verim ze si sklamana to asi kazda ak sa nedostavi vysledok ako cakame no drzim prsty👍
@maria24102015 Inak aj mne moj gynekolog pred rokom po skoro roku snazenia povedal po prehliadke, ze som ok. Nerobil mi ziadne testy. Dal clostyl a povedal, ze ak sa do pol roka nepodari s nim, pojdem na inseminaciu. Pytam sa ho, ci nieco medzi tym nieje.. a ze jedine prefuky vajecnikov. Ze mi nebude rozpravat blbosti a zbytocne zabijat cas, ked 35ka klope na dvere.
@vanda12345 áno jednu som mala ja som sa cítila fajn tak som to brala ak áno poteším sa a keď nie nevadí aspoň dojde 2x ms ;) ale nemôžem povedať že bola snaha keď bola chuť tak bolo a nedávalo sa pozor. Snaha bude až teraz :D len neviem ako mam ovulku po kyrete keď hlien ani moc nemám. Pred zákrokom som mávala cca na 12-14 deň ale teraz neviem :( ten grep teda pomáha na hlien? Od akého dňa ho mam jesť? Práve som si uvarila alchemilku.
@eliss19 ja na tom teste ale vidím slabého dúšika. Ešte daj tomu šancu. Možno to bude len krátke špinenie a nič. Uvidíš, držím pästíky. Mrcha, heš! 🙏
@crazy_girl1 🙂 no je tam zasa dačo ale to je asi len zas kanálik ale aj tak nechápem prečo lebo mala som 3 rôzne testy a na každom som to mala a pred potratom keď som nebola tehu tak nič tam nebolo na teste a naopak keď som bola tehu až potom tam bol náznak a bola to aj pravda tak asi len dáko hormóny pracujú :D
@eliss19 podľa mňa to kanálik nie je, lebo je to ružovučké. Priblížila som si to na maximum a je tam druhá čiaročka. Ešte neboj, najmä žiadny stres. Možno je to implantačné špinenie alebo nejaká krátka mrška. Poznám kočky, čo mali aj 2-3 mesiace mrchu a boli tehotné, takže pokoj. Ja si myslím, že je to tam 😉 Ešte počkaj pár dní, uvidíš ako sa to vyvinie, ale vo štvtok-piatok by som znova testla.
@crazy_girl1 tak už som si uvarila alchemilku ale tak teda ešte počkám čo bude nebude :D
@crazy_girl1 pozrela som na test ešte raz a je to silnejšie ako dva dni dozadu
@eliss19 nepi už alchemilku, keď si po ovulácii a môžeš byť tehu!!! Spôsobuje sťahy maternice a môže aj potrat. Moja, ja si myslím, že si tehotná, ale nech to nezakríkneme a niečo sa nestane. Takže alchemilku nepi a počkaj 2 dni, či mrcha dôjde, keď nie, testuj. Špinenie ešte nič neznamená.... Držím päste. 😉
@eliss19 ale ak si testovala pred 2-mi dňami, tak skús dnes. Možno bude silnejšia.
@crazy_girl1 toto je dnešný test
@eliss19 tak počkaj 2 dni a nepi už alchemilku. 😉
@crazy_girl1 toto som testovala v nedeľu
@eliss19 aj tam už bolo niečo, ale teraz je silnejšia. Neverím, že by ti 2 testy ukazovali kanálik. Ešte vydrž 2-3 dni, ak si tehu, mala by byť už jasne druhá čiaročka vidieť.
@eliss19 no tak ak vidite je to super drzim prsty ja som asi slepa tak tuj tuj tuj nech je to tam
@eliss19 Ja tam tu druhu ciarku vidim. Tento test je foteny uz po zaschnuti?

@maria24102015 Ahoj. Ja uz niekolky krat zopakujem, ze ten Inofolic je podla mna zbytocne brat, ak si zdrava a mas pravidelny cyklus. Vela zien tu pise, ze z neho si zacal robit cyklus co chcel. To iste je aj moj pripad. Takze by som tu nezvycajnu menstruaciu pripisovala tomu. Vies, ci mas ovulaciu? Bolo by dobre to zistit, ci uz prostrednictvom lekara, alebo testov. A od toho sa potom treba odrazit a nasadit na zaciatok nejaku prirodnu podporu, ako napr grepoved dzusy, alebo alechimilku pred ovulaciou... Ja som si napr tento mesiac naordinovala Conceive plus gel. Sice necakam zazraky, no topiaci sa aj slamky chyta. 🙂 Drzim ti palce v snazeni.