Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 asi tak odhadom ak bola ovulka 12 tak si len 7dpo tak ešte počkaj, ale tak zajtra ráno 🙂 ja by som skusila 🙂
Ahojte🙂 nahodou nemate tu niektora skusenoat s clostylom?🙂pomohol Vam?🙂
@modrykoniar ty si teda inak nedockava pocuvaj moja no teda teda nie je to nejak skoro??myslis ze to by uz mohlo nieco ukazat?🙂
@vanda12345 tak mas pravdu som nedockava😀ale uz by mohol ukazat nie? Ale tak necham to na teba. Joj ja sa budem tak tesiiiiit😊
@vanda12345 este urcite netestuj... Pockaj aspon do nedele 😉
@alilka Ty si uz v tom, len o tom este nevies. Tak nezavadzaj publikum mylnymi informaciami. 😀 😀 😀
@myskahryzka 😁😁😁 ja by som si to nedovolila zavádzať 😂😂😂😂
@alilka ked praskli dva f. tak mas raz taku sancu ako bezna obcianka. To musis byt!!! Jasne??!? 😁😀😁😀
@myskahryzka 😁😁 bežná občianka 😂😂😂😂 no vymožeností mám grátis 😊😊 len telo neposlúcha no tá čo mu urobím 😊😊😁
@alilka No ked neposlucha, zober ho do fitka. Mozno sa zlakne a umudri. 🏋
@senselinka ahojte baby nie netestujem asi nieom moc na nahananie duchov😉 no verim ze je to tam 🙏
@myskahryzka eeeeeee my s fitkom nuesme kamaráti 😁 ja radšej korčule a tak 😁 tam sa viem lepšie dolamat 😂😂😂 dnes od rána má tak boli brucho ako na ms,ale tá má prísť až za 4dni 😮😮 a akurát som si dala v robote kawu a je horká 😎😎 to prečo mi je horká?Ako si to dovoľuje??K(r)awa jedna 😂😂😂
@alilka ahoj takze necakas 24?no teda sila fakt oblubeny napoj a horky aj ja tak neocakavam tak dufajme ze to bude tak ako si prajeme // aj mna poboluje podbrusko raz viac raz menej
@alilka No teda. To je skandal. 😀 😀 Inokedy ti je aka? Ja som dnes od dve hodiny skor v robote (a nieje to omylom) to je jedna katastrofa. Co tu ja robim??? Ved je este tmaaaa 😨😨😨
@vanda12345 dobre robíš moja, však už do nedele vydržíš 🙂 a ja tiež 🙂 ak ti to víde si pre mna svetielkom nádeje že to ide aj tak skoro 🙂 držím ti všetky paluchy 🙂 mna tiež dnes pobolieva podbruško, už som z toho šalená. ale neva pomojkáme sa a uvidíme. len som zvedavá kedy príde dalšia mrsula, teda ak príde 🙂
@vanda12345 noo a pre mňa fakt obľúbený,ja som kavickarka 😁 no aj ju nečakám aj čakám..nech niesom sklamaná..Ale má aj nafukuje dnes 😊
@myskahryzka inokedy mi je fajn nie horká..😁síce ja kávu necukrim ale aj tak 😁😁 možno ju nejako blbo zomlel stroj 😛😛
@modrykoniar ano ano aj ja by som bola rada takym svetielkom a potom aby ste vsetky tak ty si len po prvej co??,mne ta druha prisla na moj normal ternim tak teraz ju tak necakam😉 no ano ano je to ide napr ked si spominala ten hlien ani u mna nebol co byval ale pri milovani ho bolo😅tak ja moc moc moc verim ze vsetky tu o chvilu budeme spokojne tehulky🙏
@alilka tak ano bojime sa sklamania no ja vkladam vela do toho robili sme vsetko preto😉 no aj ja som ale nejak som len 1 a zato aj 3cappuccina😲 takze si drzme prsty👍🙏
@vanda12345 veď aj my sme robili čo sa len dalo 😁. Ale proste občas je to tak,že môžem aj "dušu vypľuť" a just z toho nič nebude 😁 proste to príroda urobí ako má 😁 my ešte len druhý mesiac skúšame,takže aj keď dôjde ťažkú hlavu si z toho nechcem robiť,aby som sa kvôli tomu potom časom "nezmenila" na nejakú furiu čo naháňa chlapa len "deti robiť" 😁😂😂😂

@lala1501 za máličko a aj ja ďakujem. nech sa darí 🙂