Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 mne po tom krv uz nebrali ani nekazali prist,len na sono...
@rybka1985 kazdy lekar ine fakt divne preco to nie je nejak rovnako ako kazda sme ina ale aj tak sme po rovnakom zakroku daj potom vediet ze co ti povedal
@vanda12345 jasne sama som zvedava
@rybka1985 ach je to cele divne tolko bab nas opustilo junovky ako sila tesime sa ked najdeme //ale to je ozaj len zaciatok vsetko ok ale aj tak to nedopadne ako tuzime no treba verit a ist dalej ale isto vsetky budeme opat mamami 🙂
Ahojte...my sme potratili 6.9 v 19 týždni dievčatko...od januára ideme na to ..cítim sa fyzicky dobre dúfam že to opäť vide na prvú supu.. nevieme sa dočkať...držím palce všetkým...😉😉😉
@sischa kze tiez cakas 3m??tak ti to aj lekari vraveli ze staci???to je mi luto ze v takom stadiu ale presne verim ze aj tebe aj nam to pojde rychlo a budeme tehulkovat a az do uspesneho konca
@vanda12345 môj gynekológ povedal 3 cykly...v nemocnici že 6 mesiacov..ale to skôr z hladiska psychického..asi..moj gyn.mi na kontrole po prvej mrche povedal...tak za 3 mesiace sa vidíme..chcel byť milyyy..tak budeme sa toho držať..cítim sa fit..psychicky..tuzim o babatku a vrátiť sa do 19.tyzdna...😉😭
Ahojte pridavame sa k vam ;)
My mame za paru dni rocnu kocku ;) manzel tvrdi, ze najskor o rok v lete tak uvidime... v auguste to vyslo, boli ciarky aj priznaky ale skoncilo to velmi rychlo..ale asi to tak malo byt... svagrovci cakaju druhe v podstate by sme mali narovnako termin...stazovat sa nemozem lebo ako mi starka povedala, po sekcii co som cakala... a svokrovci tiez maju len hlasky tipu snad vy este nie a este ste mladi.... (nevedia o druhom ak sa svagrina neprekecla..)no a manzel ma cas... chodi na turnusy teraz mu to maju zmenit tak som zvedava ci to vobec v roku 2017 dame :D vzdy som chcela velku rodinku, male deti po sebe...clovek mieni pan boh meni..a viem, ze mozem byt vdacna za to co mam, ale straaaasne ma to taha uz na druhe... uvidime no...bude ako ma byt ;)
@sischa ved ak sa na to citis a lekar vravel 3m tak preba ist na to vsetky chceme tehulkovat a potom drzat tie vonave uzlicky stastia drzim prsty 😉
Baby pridavam sa k vam☺zufalstvo a beznadej je aj u mna ale tuzba je silnejsia☺velmi si prajem pocut spravu ste tehotna☺tak snad sa toho dockame☺
@luiana dockame sa urcite😉
@sischa Ako tak čítam Tvoj príspevok, presne sa vraciam o rok a pol dozadu. Mne zomrelo dievčatko v 22.týždni. Veľmi som si priala byť znovu tehotná, bola som až posadnutá. Ale čas to tak nejako upratal. Bolesť zo straty sa mi napokon celkom fajn podarilo dať niekde do zadného šuflíka, aj keď občas do neho pozriem, mám pocit, že stále menej. O bábätko sme sa pokúšali vyše roka, bolo to ťažké obdobie, plné sklamaní, pretože stále nejako ten bocian neprichádzal. A časom som pomaly prichádzala na to, že netrpezlivosť nikam nevedie a len ma to ničí. Nedá sa povedať, že som to vypustila z hlavy, ale snažila som sa nejako vyplniť svoj čas. Chodili sme sa trošku relaxovať, aj keď aj to spočiatku bolo hrozné, všade samé tehotné ženy, všade samé bábätká. Vždy som si ako naschvál sadla tak, že som mala na očiach tehulu, môj muž ich nikdy nevidel. Sorry dievčence, ale nenávidela som Vás. Ale postupne som ich prestala nejako vnímať, alebo možno nejako v mojom okolí prestali byť 🙂 @sischa tvoja bolesť je ešte veľmi čerstvá ale vedz, že čas je veľmi milosrdný a postupne aj Tvoja bolesť otupí. A ja Ti želám, aby si čo najskôr cítila v brušku nové bábo. Aj keď mysli na to, že naozaj sa treba dať dokopy aj psychicky, teraz to chápem aj ja. Ak by som zostala tehotná, hneď ako som mohla, bol by zo mňa uzlíček nervov. Dnes po roku, som omnoho pokornejšia, pochopila som, že sa nedá nič uponáhľať. A dostala som aj odmenu....
@gabusssa jeeej ďakujem Ti za krásny príspevok, ja som momentálne v stave, že som to už presne ako píšeš upratala..a ideme ďalej, smútim vo vnútri a samozrejme, malé bábätká a tehotné ženy ma rozcítia...ale to je asi normálna reakcia..beriem to tak, že ak to príde tak to príde..nechcem to siliť ani nič..poučila som sa na tomto mojom otrasnom zážitku, že ak sa má niečo stať, tak sa to stane...a nepomôže mi nič na svete.. hneď po tom ako som prišla o maličkú som blúdila po nete a hľadala príčiny, príbehy...niektoré boli až srdcervúce...keď mamina porodila mrtve bábo, keď jedno z dvojičiek v brušku zomrelo a mamina ho musela donosiť, lebo bolo treba porodiť druhé...toto boli príbehy keď som si povedala,,,nechcem, aby to vyznelo zle, ale "mohla som dopadnúť oveľa , oveľa horšie...neviem, toto ma tak nejak nakoplo..že jednoducho také veci sa stávajú a musíme ísť ďalej aj keď je to prekliato ťažké...aj som si povedala, prečo sa to nestalo v 7tt, 12 tt.., zažiť tú hrôzu ...to neprajem nikomu...chápem, že bolesť maminiek je rovnaká...veď je to dieťatko od začiatku...ale naozaj..aj keď sú smutné...nech mi veria, že radšej nech takto na začiatku ako vo vyššom štádiu...to určite môžeš potvrdiť aj ty...svoj príbeh som opísala v téme "potrat v 17. tyždni kvôli infekcii" ...verte mi baby...aj keď je to možno slabá útecha...ale ak sa to má stať...ja už radšej na začiatku ako neskôr...moja Sabinka mohla byť tu...tak uvidíme teda ako sa nám zadarí...nechávam to na osud...🙂) držím prstíky všetkým...sem s pozitívnymi správami 🙂)))) my ženy zvládneme všetko...🙂) určite dám vedieť ako sa nám darí...🙂)
ahojte baby kedy po kyrete ste dostali ms ja som 8den po a mam ovu teda citim vajecniky a mala som trocha aj hlien cca o 12dni by msla prist mrcha aj vy ste mali tak skoro?a citili ste tiez ovu?
@vanda12345 ja som to mala tiež tak nejak ako pišeš..
babule.mohol mi cajik alchemika skratit MS??mavala som 6 dni a dnes je len 3den a ja uz len spinim na hnedo..
@kotatko1232 pochybujem,ibaze by si ho pila 3 litre kazdy den. 😉
@kakatulik tak vypijem 1.5l 😉
@vanda12345 ja som mala pocit ze som mala ovu min tyzden a dnes ma zase dost pobolieva vajecnik...tak ja teda neviem. teraz naozaj tu ms cakam! nech uz priiide a mozem zase nabehnut na svoj ms rezim a co najskor budem moct idem na to. Ja babatko proste chcem veeeelmiii 💗
@sofia288 presne ako pises nech nabehneme a opat snazilkujeme a tehulkujeme ale uz do uspesneho konca moja 🙂
@alaza suoer teda tak nech sme tam kde chceme mame ms a mozme po tych 3 snazilkovat
@vanda12345 my sme necakali na 3...zacali sme hned po prvej...no zatial nic 😡
@alaza jaj takto no tak ja chcem trocha pockat proste nazory lekarov sa roznia ale asi ozaj treba nejaky cas na regeneraciu tak ale uvidim kolko vydrzim 🙂 neboj ono to pride
Dievčatá, vôbec nespinim ani nekrvacam po kyrete. Len v piatok hneď po zákroku a trošku večer a odvtedy nič. Dúfam, že to nie je problém. 🙂
@dilaila999 ano ani ja som malo par dni po tom najviac po ceste autom ale inak ee a skor spinenie bolo krv fakt ojedinele a snad je to v poho
@vanda12345 ale ja ani nespinim. Vôbec. Dúfam, že to je len znak toho, že ma dobre vyčistili 🙂
@dilaila999 ja som tiez len po zakroku trochu a teraz uz vobec

@vanda12345
@sofia288 o tyzden idem na kontrolu na sono do nemocnice a k mojmu doktorovi az po ms a ze sa dohodneme ako dalej,kolko budeme musiet cakat.