Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@modrykoniar mne to vychadzalo cca podla apky mne uz aj 2ms prisla v mojom cykle teda 24den tak som vedela ze asi tak nejak je vsetko ok ja som tak stastna aj este tomu neverim az ked bude na dalsom silnejsia a jasan treba si uzivat👍
@vanda12345 normálne ti závidím tie krátke cykly. to v jednom mesiaci aj mrchana aj výsledok 🙂 paráda. ja som mala pred MA cykly 29-31 dnové takže je to dlllllllllllhé čakanie na zázrak. ale tak si hovorím ak príde mrcha teraz tak na 30 den, aj to je dobre, lebo už viem od čoho sa odpichnúť. 🙂
@modrykoniar je fajn ze netrerba tolko cakat ale obcas aj 2x do mesiaca ale lepsie ako dlhe to fakt vraj od 23-35 su normal tak aj ja som v norme😉neboj aj ty budes rychlo ok a trafite sa mozno uz ste sa aj🙂
@alilka rob test moja nenechaj ma v tom😉
@vanda12345 už som sa bola rýchlo vycikať aby som nemohla testovať 😂😂😂 takže dnes z toho isto nič 😊😊
@alilka ja som tiez ano nie ani nie a nakoniec som a mozno si videla ten test😉
@vanda12345 juj, tíško sa radujem. Je tam dúúúúšik 😘
@vanda12345 je to tam 🙂
@crazy_girl1 myslis ze je to dusik ci ciarka hmmm necakam ju zajtra a dikes😉
@vanda12345 jeeeej.. to je super sprava hned v pondelok zrana.. Az mi slza vyhrkla. 😢Prisamvacku sa tesim viac, ako keby bol moj 😉 No tak nech tmavne a potom az do uspesneho konca. Tak ti teraz prajem najma vela zdravicka.
🤰
@eliss19 aaa som s toho trocha mimo uz len nech silnie🙂
@vanda12345 gratulka 😁 vyzerá dobre..😉 máš aj nejaké príznaky?
@myskahryzka moc moc moc ti dakujem moja si fakt zlata aj ja si toto prajem hlavne to zdravicko pre nas oboch a o par dni vam tu vsetkym poslem tie spravne bacili😀
@alilka uz asi 3den je mi tazko ako od zaludka prsia trocha nic vazne hlava ma boli a ozyva sa aj kde tu podbruskob a ty??kedze tak ako ja ani ty necakas zajtra snad ty tu tak zajtra pridas😉
@vanda12345 najprv sa mi zdal dúšik, ale keď kliknem a priblížim foto, veru je to ružová čiarka, tak nech už len silnieeee... Držím pršteky 😉
@vanda12345 neboj určite bude silnejšia ešte ti ani nemešká a čiarka je výrazná 🙂 takú som mala ja keď som bola tehu a to mi meškalo 2dní ;) a nie pred ms ako ty tak je to super 👍
@vanda12345 ja ju práveže čakám 😁 ja som si istá že príde..Prsia má strašne bolia,dnes už aj brucho na ms..Včera mi klesla BT no dnes znova vyskočila voz nechápem..Ale aj krcok mam ako na ms už..😊
@vanda12345 Aj sa chystas na rizikove? Sice ty si vravela, ze robite s manzelom. Tak ta bude musiet setrit teraz 🙂
@vanda12345 no po zaschnutí je to pekná čiaročka 🙂 aký to je test ?
@crazy_girl1 dakujem dakujem ano ano je ruzova a presne ako pises neh silnie a sme zdravy🙂
@eliss19 no ano je min den po meskani nebola o vela silnejsia tak sa tesim nech je vsetko ako ma🙂
@myskahryzka no najprs som si vravela nepoviem mu ale nevydrzala ukazala a ked uz aj on videl co min takej nechcel verit ze to slaba a bla bla uvidime on sam to teraz musi v sebe spracovat on totiz miestami dobrovolne na silu suhlasil ze ideme do toho😉a ano bude viac pomahat kedze v praci aj tazke dviham
@modrykoniar ano ano som s toho mimo kedze hned po tom som nadavala naco som skusala pred a teraz to tak pekne vidno obycajny z dm
baby asi v stredu zavolam mudr nebude asi nadseny ale ja som mu vravela ze nebudem dlho cakat len ci treba nejake lieky alebo nic
@vanda12345 No jasne. To sa neda vydrzat. Ja obdivujem zeny, co cakaju do narodenin, menin, vianoc.. ja som nepockala, ani kym z roboty prisiel. Hned som mu volala 😀 Lieky myslis nejake na udrziavanie ?
@myskahryzka no sak tototo ved ak nie najblizsim poviem tak komu aby ma nerozpucilo🙂no neviem ci sa take uz dava po potrate alebo nic preto mu chcem zavolat ale to aby uz meskali vies kezde zajtra som ich necakala necakam tak v strudu mu asi cink budem dalej kys listovu len vit E neviem ci brat ci uz ee
@vanda12345 no podľa mna toto nie je dúšok,ale normálne zacinajuca ciarka. Dusika si predstavujem tak ze musím zaostriť,hľadať a tu pozriem a vidím. Cize ak mas nejaké problémy,alebo strach po potrate,normálne volaj doktorovi,ze mas pozitívny tehu test...velmi držím palce nech to silnie ☺

@vanda12345 no my si užívame ked to na nás príde, ale vôbec netuším kedy bola ovulka, alebo či už bola. zdá sa mi teraz že ten hlien je preč. ale ja vôbec neviem kedy má byť mrcha. počkám tak do 5. februára a ak nepríde tak to budem riešiť. uvidíme. ale z teba ja sa velmi teším. 🙂