Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@kotatko1232 3 dni je malo, zvlast ak treti den uz len spinis. Nie je to dobre. Mne lekar povedal, ze MS je odrazom prefchadzajzcej ovulky. Ak je slaba a par dni spinenie, tak to je zle. Pravdepodobne vychadza z toho, zesliznica bola nizka. Spinenie byva zas pri nedostatku progesteronu. Ak by sa Ti taky MS opakoval, treba riesit s lekarom minimalne hormonalny profil.
@catherinah ja cakam kedy mi skonci a zacnem brat duphostan..aby sa mi cyklus upravil.lebo mam ms nepravidelnu.
@vanda12345 inak som ti zabudla napísať, že mi pichli anti-D globulin po kyrete 🙂
@dilaila999 no to myslis to na pritiladky??tak fajn a teraz uz to dame az do uspesneho konca v plnej sile a zdravi moja
@dilaila999
@vanda12345 no a ja prave ako som napisala, ze nekrvacam ani nespinim (teda vcera vobec), tak som zacala dost krvacat, hadam je to v pohode...
@vanda12345 hej to na protilatky 🙂
@daisylucky tak držím palce, všetko bude ok. 🙂
@daisylucky ahoj moja urcite je telo sa citsi neboj ved je to ako sestonedenie aj ked o nieco slabsie si myslim a nie tak dlahe ked sme neboli 9m tehu ale len niekolko tyzdnov
@dilaila999 mne asi nepichli preto ze uz som to po prvom tehu mala asi to staci teda dufam
@vanda12345 to davaju ak mas krvnu skupinu B- . aj mne to dali aj pri prvom tehu aj po kyrete. a ja som krvacala asi 4 dni a spinila dalsi tyzden 😐
@sofia288 no ja mam 0- a mm ma 0+ a viem ze mi to dali po dcere aspon tak mi vraveli ze mi pichnu ale dalsie dieta bolo v poho tak nejak si to pamatam teraz mi nic take nedali nevraveli ani nezistovali krvnu skupinu muza mozno ze ked mam 2 zdrave deti ozaj neviem nevyznam sa tak ja obcas slabe hnede spinenie nic strasne a ty moja este stale nemas ms??
@vanda12345 nemam este 😡 a neviem ci ju dostanem ked mam este hcg v tele...neviem ako to je
@sofia288 jaj vidis to ma nenapadlo ja som este tiez dost vysoke mala v pondelok ty kks ale teraz neviem co s tou injekciou ci to ozaj staci len raz alebo
@vanda12345 no ja neviem...mne povedali ze ked mam - a muz + tak do 72 hodin mi to musia podat a pichli mi to hned este som bola mimo ale zadok ma bolel este 2 dni ...
@sofia288 tak dik mne nic take nepovedali nepodali tak dufam ze to bude v poho lebo ma picne ty kks take veci by mali preventivne ci??
Ahojte, tak ja konečne 2dc. Došla na 30.den od kyretu ☺️
@martinaj ahooj.tak super ja som 3dc 🙂
Ja dnes 5dpo ku koncu tyzdna testnem. .ach jaj tak si prajem // . .
@kotatko1232
@martinaj
@vanda12345 no čítala som, že podanie ani d globulinu je povinné od roku 1960 pre ženy s th faktorom - . Skús pozrieť v lekárskej správe či nemáš niekde uvedené, že ti pichli aj keď o tom nevieš. Keď nie, tak to skús konzultovať so svojím gynekologom. 🙂 ale všetko bude ok, neboj 🙂
@dilaila999 isto mi nepichli po kyrete len 2 infuzie ci co to mi dali a nic no ked mi to dali po dcere nie je to celozivotne??jasne ze bude ine ani neprioustam 🙂 vsetky tu to dam a budeme pekne tehulkovat a potom si uzivat nase lasocky 😀
@vanda12345 nie je. Po každom tehotenstve sa zvyšuje riziko tvorby protilatok, preto po každom potrate, pôrode a dokonca aj amniocenteze by mal lekár podať ani d globulin. Skús sa poradiť s dr. Už s tým aj tak nič neurobis, lebo to do 72 hodín musia pichnúť.
@dilaila999 to si ma fakt nepotesila zajtra idem do nemocnice zas na krv ako kleslo hcg tak sa spytam ze co a ako joj to nase zdravotnictvo co k tomu povedat
@hennyinnsbruck drzim palceky 🙂 😲 😲
@kotatko1232 dakujem. .😊
@hennyinnsbruck ja tiez,ale testovat budem,az ked bude meskat..... 😉
@kakatulik no to by som nevydrzala. .😁a po poslednej skusenosti 😔
Poz tehu test pred ms,ms prisla den/dva neskor. . Teraz beriem dupik pri //mußim asi dalej brat, ktovie . .
@vanda12345 neboj, všetko bude dobré 🙂
@dilaila999 no ano nic ine ani nepripustam vsetko bude dobre 🙂 u mna aj u teba moja
@hennyinnsbruck drzim prsty 😀 a uz sa tesim na prvy testik v tejto skupine
@hennyinnsbruck aj ja držím 😍✊🏻

@dilaila999 no snad ano treba verit a ze cim skor sa dame to normalu nabehne ms amozme opat snazilkovat 🙂