Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@alilka Nooo... @vanda12345 ma pravdu. Drzat dietu teraz nieje asi moc dobry napad. Budu ti kolisat hormony.
@vanda12345
@myskahryzka ale veď to nedrzim nejaku drastickú 😁 dnes mám na obed Vegas rizoto bez syra 😂😂 ale fajné je 😛 vážim 85kg..A 173cm. Takže mám z čoho zhadzovať 😁😁 a aj sa vraví že pri diéte žena ktorá je pri sebe skôr otohotneje 😁😁
@myskahryzka presne ak chce zhodit tak menej jest neprejedat obmedzit pecivo a sladke a vaha pojde dole😉len nic drasticke
@alilka no tak ako som pisala ako da sa to a je dobre ze nic drasticke nebolo by to teda naj naj ale zas take zle to nie je hlavne nech je mysel ok a je tu moznost 🤰
@alilka jeemine..ja sa zasadne nevazim odkedy som pribrala min rok. Podla posledneho vazenia mam 62, no realne aj o 20 viac.. 😀 ale som si povedala, ze kaslem na to. Zhadzovat budem potom. Aj tak priberem ako svina, ked budem tehotna. A meram 178, ak som nenarastla. 😀
@vanda12345 Este sa nadietujeme dost potom, ked bude dorodene 😀
@myskahryzka sak toto a prave toto tehu si chcem uzit ako nie ze total zrat ale doprajem si ved kedy inokedy ked nie terax a predsa dvaja zjedia viac ako jeden🤰
😂😂 vizli 🙂 uvidime do kedy ho to bude bavit....a kolko ma rokov Muz??ak mozem vediet..skoda ze nemas foto..
@myskahryzka ako zasa nevyzeram na tú váhu..Ja keď niekomu poviem koľko vážim každý vyplesti oči že coo??Ale tak pribrala som teraz tak sa necítim úplne fajn. 😊😊 A ty zo 62kg musis byť ako šupa a s tou výškou 😉
@vanda12345 ako neviem do kedy má to podrzi..Mne ide hlavne o to aby sa mi trocha stiahol zaludok,keďže som sa cez zimu trocha rozpapala 😇😇
@alilka Vsimla si si tu pasaz o tom, ze som zo 20 pribrala za posledny rok, resp od kyretu? 😀 😀 😀
@kotatko1232 v decembri mal 38 takze mozno to aj vekom ide😅ale ako som pisala on rad papka tazke a ja mu zas doprajem no nie??
@alilka aja tak to nem na skodu vylucit co je vseobecne zname a budes aj ty supa🙂
@vanda12345 tak moj je o 9 rokov mladsi..cize moj este musi mat dobru postavu 🙂 musi sa o seba starat.....aj ked je uz ocko...
@vanda12345 bola som pred rokom keď som schudla s za rok všetko späť 😁😁ja s si povedala že keď tento mesiac dorazí mrcha tak kus aspoň podietujem 😇 a včera som už začala 😁
@myskahryzka ahaa ja som myslela ,e len akože vyzeráš o toľko viac..Že máš až príliš kritické oko na seba 😁😁
Baby viete čo má napadlo?Keď do večera nedostanem mrchu,tak tehu testy doma nemám mám ale už v novom byte tam sme všetko odniesli,aaale dnes mi došli ovu testy?Skúsiť večer ten?co myslíte?
@alilka Vraj to sa potom uz skusa rano, rovnako ako tehu, ked tym chces to tehotenstvo zistovat. A nemas po ceste dm-ku, ze by si kupila tie pepino.
No vyzeram na 150 v mojom zrkadle, ale kolko vazim...netusim. 😀
@kotatko1232 jaj takze takto to vy obaja asi mlady sice aj ja tak ved nech kazdy sa stara sravuje ako mu vyhovuje no nie???🙂
@vanda12345 ved jasne 😉 to koli tej svadbe 😉😉
@alilka trocha zmenit ci upravit stravu to bie je na skodu ved co nas nezabije to nas posilni😀 nikdy som neskusala ale ved skus
@myskahryzka mám aj Tesco a tam majú tie pepino čo som včera robila..Ale veď by bol aspoň dusík včera keby že som tehu..A áno tehu som chcela zisťovať 😁😁
@kotatko1232 jaj ano ale tych 63 je v poho total a budes krasna nevesta o tom nepochybujem a to bude velka svadba?🙂
@alilka tak pojdes kupit a pekne spravis a das foto moja mila nemas na vyber😉
@vanda12345 ale tak nechcela som robiť na denný moc..Že uuuzzzz keď tak na ranný 😁
@alilka ako uz chces ved my ta nutit nemozeme ale sme proste zvedave 😅
@alilka No kazdopadne, ked urobis zajtra rano, bude to asi istota. 😉
@vanda12345 veď aj ja už začínam byť zvedavá 😁😁 hlava mi ide stretlit 😑😑
@myskahryzka tak presne..Kto vie,možno večer ešte neodolam 😂😂😂
@alilka kludne orav ja som bcers kupila 25kovy a tam ze uz dnes by mal ukazat ako neskusala som ale 10kovy isto ukazd ako aj mne
@vanda12345 ale ty si nerobila na ranný moč??
@alilka ano ranny ale myslim ze teraz ti v poho ukaxe aj vecer😉
Inak zas mi je tazko o pol 1 som si dala polievku asi stravilo a taxoba to akoze len jest mam??

@alilka dietu??a to co ta napadlo isto to nepotrebujes kolko vazis??tak netrizni sa naco by to bolo dobre😨