Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 nepila som už od 15tej..Ale už mi tak treba cikať 😀😀
@alilka cikat mozes ved este t na teba pride ci???a mne zas tazko plazdny asi zaludok😲
@vanda12345 noo trosku chcem aj tak schudnut 😀
NO HMM VELKA tak 85ludi tam bude ...
a saty sa neviem rozhodnut bud tie alebo tie...
@vanda12345
jeeej aky ste peknucky.... 😀
@kotatko1232 pekne su oba ale viac sa mi pacia tie spodne ano dost my sme mali 120🙂
@kotatko1232 jej dikes no co ti poviem moje deti su moje zlaticka len moc rychlo vyrastli a oni starnu este ze ja ostavam rovnaka😂
@vanda12345 no na tej foto vyzeras velmi mladucko.....
@myskahryzka
@vanda12345 ovu test biely ako sneh. Tehu test to isté 😊
@kotatko1232 dik to fakt dobry fotak😉😀
@alilka do prdele baby ty co robis😒ale no tak nabuduce ved uz sa za ten cas este viac spoznas
@vanda12345 krása 🙂 tešíííííím sa s tebou. dnes voláš dr?
@vanda12345 gratulujeeeeem 🙂
@modrykoniar rozmyslam ze asi ano no mam trochen obavy ci respekt aaaaa dik som tak stastna aj ked si to asi moc neuvedomujem😅
@vanda12345 a počuj ty si aká kočka 🙂 pozerala som vašu fotočku, deti krásne máte a ty si ryšavka ? to si ta musí mužíček strážiť nie?
@lala1501 dakujem si zlata 😀
@vanda12345 radšej mu zavolaj, ak ti chce niečo predpísať nech je to podchytene. a neboj, v podstate ste dodržali dve mrchy to je super.
@modrykoniar jej teraz si ma pobavila dik ale to asi len dobry fotak🙂 nie som natural ale uz asi 2roky a aj pehy mam co ti poviem ideal krasy hahahahahahha😂 ano toto su moje zlaticka skoro pubertiacke
@modrykoniar ved ano ano zavolam mu inak som v soku ukzalo pred ms a dnes den po vynechani taka silna na 25kovom??aaaa min mi akokeby dnes len take slabucke
@vanda12345 to je len dobre, pekne sa zavrtalo a hcg stupa🙂 potom napiš čo ti povedal 🙂
@modrykoniar dik moja si mila vazim si tvoju podporu a jasne ze dam ano presne presne moja bambulka uz sa ma nepusti ani ja ju😇
@vanda12345 to vieš, si pre mna svetlom nádeje že to ide 🙂 držte sa bambulky 🙂
@modrykoniar no ja som velmi tomu verila ver aj ty a dik si fakt zlata mam ta rada🙂
@vanda12345 krasny testik..len tak dalej..myslim, ze pre viacere si tu takym svetielkom..nie len pre modrykoniar
@amelie2017 dakujem moc to pre mna znamena ze ste take prajne a tesite sa somnou ste fakt super dakujem este raz 🙂
@vanda12345 paráda, držím palce 😉.
Dobre ranko. ☕Toto su moje ranajky pre sampionov. 🏋 Dufam, ze nemaju laxativny ucinok. 😀😀 Dnes pocitam 2dpo. A vy ako zeny?
@alilka
@vanda12345
@myskahryzka dobré ránko aj tebe 😁😁 ja dnes raňajky ananás čerstvý 😁 od kedy som ho jedlá po ovu som sa na ňom stala závislá 😂😂 inak po ovu sa veľmi neodporúčajú džúsu,že strácajú účinok..Čerstvý ananás treba ten obsahuje ten bromelin 😊 mňa už konečne začalo bolieť brucho a začína sa asi spúšťať mrcha..Alelujaaa 😁😁
@vanda12345 Tak toto uz je paradny testik. 😢 Juuj, ci sa len tesim. Davaj na seba pozor. 🙂

kotatko1232 rodinka uasnych teda staci bez muza😝