icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

myskahryzka
27. jan 2017

@alilka Ten dzus az po menzese zacni pit. Teraz by si mohla tu alchemilku. No ale ked sa neda, tak sa neda.

alilka
27. jan 2017

@myskahryzka tak dúfam že dnes si ju stihnem dať aspoň večer..Zajtra už robím tak v robote si už bez problémov urobím 😊😊

vanda12345
27. jan 2017

Tak baby ako sa predpokladalo nic nevidno krv na hcg odobrana v pondelok budem volat o vysledky a ked tak dufik mi naordinuje

myskahryzka
27. jan 2017

@alilka Tak ono to neni az taky problem, ked si nedas tu alchemilku. No nezabudni najma na ten grepovy dzus, resp grepy. Ak ich mas rada, staci ak si das pol grepu denne.

myskahryzka
27. jan 2017

@vanda12345 Nevidno ani bublinku, ci srdiecko?

vanda12345
27. jan 2017

@myskahryzka nie ved to len v utorok nedosla to moc skoro

vanda12345
27. jan 2017

@myskahryzka podla apky v tel som 3 +6 to ozaj skoro
Podla jexnej na nete 4+3 tak comu verit

myskahryzka
27. jan 2017

@vanda12345 Mne dr povedal, ze tu http://tehotenstvo.academy.sk/ si mam ratat.

vanda12345
27. jan 2017

@myskahryzka tak to mam podla spky o fone takze este fakt skoro ci??3+6

myskahryzka
27. jan 2017

@vanda12345 Urcite ano. Ja neviem kedy vidno srdiecko, no asi najskor v 6tt - 7tt si myslim.

vanda12345
27. jan 2017

@myskahryzka ano tak sa udava ze v6tt takze si este pockam na to uz tolko vydrzim🙂 a aj vam bambulky vsetkym prajem // a 🤰

senselinka
27. jan 2017

@vanda12345 toto je najpresnejsi vypocet, skus zadat tu 😉
http://www.jokagyn.sk/termin-porodu.htm

vanda12345
27. jan 2017

@senselinka dik si mila tak mi tam vypocitalo 4+1 no fakt neviem ako +- som v 4tt😉

senselinka
27. jan 2017

@vanda12345 podla mna sa vobe nemozes riadit tym, kedy si mala ms, ak mas kratky cyklus, pretoze standardne su vypocty nastavene tak, ze rataju s cyklom 28 dni, co ty zdaleka nemas. 4+1 je podla mna presne, takze si zacala 5 tt 😉

vanda12345
27. jan 2017

@senselinka no to by slo ale kedze mam ozaj tie kratsie cykli apoka moja to vie tak nemohlo by to byt tych 3+6??neviem ano bola som rada ze sa tam udava dlzka cyklu tam vy vysiel termin porodu 5,10 a podla inej kalkulacke tiez som si dala aj dlzku cyklu 3,10 takze tak ci tak zaciatok oktobra a ty si ako na tom

tamarka9
27. jan 2017

@senselinka hallo ☺ a vám sa ako dari? My sme konečne tento mesiac zacali,aj ked malej idu stoličky posledné,minulý tyzden si hlavu rozbila,akože padám na hubu každý vecer 😂 ale včera to pekne vypalilo,mala som pozitívny ovu test a celkovo prijemná nálada bola doma,co sa v noci zmenilo,mala cez 39 teplota,tak zase fungujem na kavach a magnezku len 😉

senselinka
27. jan 2017

@vanda12345 no kedze mas kratsie cykly, v den MS by si mala mat ukonceny ten stvrty tyzden, co bol teda utorok/streda a potom sa pripocitavaju dni, teda 4+0, 4+1 a to ti sedi. V kazdom pripade, zaciatok oktobra je tvoj 😊

senselinka
27. jan 2017

@vanda12345
@tamarka9 a u mna to je trochu komplikovane, dievcata... K nam zavital vianocny zazrak, este u nasich som vlozky kupovala pred Silvestrom, ze uz uz pride mrcha, tak nech cez vikend nezhanam a ona neprisla... Dost necakane to bolo, v januari sme mali ist na nativ IVF, ale... Aktualne cakam na zazrak, kedze v pondelok sono ukazalo prilis male babo bez srdiecka, uz by to mal byt 7tt, ale bol len 5+0. A nie, nemala som posunutu ovulaciu...
Ci sa dockam zazraku, uvidim v pondelok. Ak nie, bude to 6 babo v nebicku 😔

nikky81
27. jan 2017

@senselinka Zuzka ☹, dúfam, ze to tak nebude a v pondelok to bude tak ako ma. Budem na teba mysliet❤

senselinka
27. jan 2017

@nikky81 dakujem 💖

tamarka9
27. jan 2017

@senselinka a jeje...ale počuj,ja pri Nikol presne viem kedy bola ovulka a sono ukazovalo o tyzden staršie bábo od začiatku. Hovorila som to dr a ona ze ma skusenost ze ten tyzden je proste plus minus,ze aj uhniezďovanie trvá rozny cas,záleží ci sa stretnu pri vaječníkoch,alebo sa uz vajko presunulo takmer k maternici atd. Cize neskutočne držím palce,nech su dobre správy v pondelok. Ides na sono,ci hcg beru?

kotatko1232
27. jan 2017

Babulky..stale mavam MS 6dni tento mesiac bola iba 4dni.dc stale 33..
kedy by mala prist Ovulka??

senselinka
27. jan 2017

@tamarka9 sono urcite, krv neviem

vanda12345
27. jan 2017

@senselinka moc moc ale ozaj moc a z celeho ❤ ti zelam praje aby v pondelok sme obe mali len tie naj spravi po tom vsetkom si to zasluzis tak mysli pozitivne😉

senselinka
27. jan 2017

@vanda12345 myslim, zlato, zo zaciatku som len plakala, ale v utorok poobede som si povedala, ze mame tyzden na zazrak a budeme verit, tak sa modlim a verim 💗

vanda12345
27. jan 2017

@senselinka to je spravny pristup aj ja som tak naladena aj ked vcera som prudsie vstala a trocha som citila brucho a uz sa to zacalo bla bla ale nie nie uz je to za mnou a vsetko bude na paradu uvidis zazraky sa deju🙂 a ako sa citis

crazy_girl1
27. jan 2017

Kočky, ktoré užívate Inofolic. Podarujem 6 zvyšných sáčkov. Napíšte správu 😃

senselinka
27. jan 2017

@vanda12345 citim sa uplne netehotne, ale ja som nikdy ziadne priznaky nemala... Takze toto nie je velmi smerodatne

vanda12345
27. jan 2017

@senselinka jaj tak klud moja uvidis vsetko bude ako ma byt 🙏

sylvine
27. jan 2017

@senselinka jeeej...dlho uz sledujem tvoj pribeh a zrazu vianocny zazrak 🙂.... silno drzim palce, aby tentokrat uz bolo vsetko v poriadku, v pondelok bude bit srdiecko a o 9 mesiacov pride bocian aj k vam 🙏.... ak si dobre spominam, tak mame rovnako SLD I.stupna a my sa tiez konecne po 6 rokoch dockame toho nasho zatulaneho bociana 😉