Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@slniecko26 ano viem presne o com hovoris clovek veri vklada do toho vsetko nechce pripustit nic zle ale niekde v zadu taky certik pochybnosti no verme modlime sa aby to bolo vsetko ok
@vanda12345
@slniecko26
Taak vam drzim palce. Pamatam si ze ste boli v junovkach. Dufam ze.tento.krat to.dobojujete do stastneho.konca... i ked ja az dotera.som bola ako na ihlach. Otehotnela som az 3.5 roka.od.MA a bala.som sa vsetkeho...
@illinka dakujem ti velmi pekne 😊
@vanda12345 verim,ze vsetko dobre dopadne a nebude to nic vazne. Urcite to je len prasknuta zilka.maternica teraz tvrdo maka. Ale sla by som na pohotovost. Hlavne po tych skusenostiach ktore mame. 🙏
@illinka si mila a velmi pekne ti dakujem tak prijemne 🤰
@violet1609 dakujem ti verim ze je to ozaj len nieco take kedze nekrvacam ale co mi tam povedia nic asi nebude vidno nastastie nekrvacam a moc moc verim a 🙏sa aby moja bambulka bola silna
@vanda12345 A KEDY IDES??POTOM DAJ VEDIET CO A AKO...
@kotatko1232 no mojmu muzickovi sa moc nechce nie este ide nieco vybavit a pojdeme jasne ze dam
ahojte baby teraz som dosla tak ked ma vysetrovali tak ze je tam vak ale babo ee ale ze podla merani to je tak ako som vravela 5tt brali mi krv hcg a este neviem zajtra na kontrolne dostala som injekciu a ascorutin ale ten ani neviem co a ako mali akutny pripad uz sa chystali na operacku tak ak viete poradte co to je ja idem zatial citat letak verim ze to dobre dopadne tym co ste na mny mysleli dik🙂
@vanda12345 ascorutin je na zpevnenie steny ciev 🙂
@lala1501 jaj ako proti krvacaniu??ale tu pise ze v tehu sa to nema ale mudr asi vie co robi
@vanda12345 verim ze aj babenko sa neskor ukaze 🙂
@vanda12345 ano je to proti tomu a v tehotenstve to davaju bezne .som zdravotnik niektore veci viem ale nie zas vsetko 😀
@lala1501 dakujem teda ved ja mu verim len teraz neviem dostala som tu injekciu tak chvilu s tym ascuritinom pockam
@slniecko26 ano ano verim tomu moc moc moc
@vanda12345 v tom tyzdni ktorom si este ani podla mna babo nevidno.......iba ten vak( alebo teliesko ? )........ vsetko bude dobre. Hlavne vela oddychuj. Verim,ze vsetko dobre dopadne o za chvilu nam tu ukazes fotecky z usg 🙂🙏
@vanda12345 joj tak mi odlahlo 🙂 myslela som na teba celé poobedie 🙂 ten ascorutin či ako sa to povie je na zastavenie krvácania, to si určite daj. tak dnes ešte raz ideš na kontrolné hcg ? tak potom hned píš, bo ja som tu na infarkt 🙂
@violet1609 ano hladala som tu na nete a presne v 5tt nevidno ale ked zmeral vravel ze to sedi a ja tiez verim ze bude vsetko ok a bambulka sa nam ukaze a bude pekne rast a dakujem za povzbudive slova🙂
@modrykoniar ano moja aj ja som kludnejsia teraz je to na bambulke pojdem poobede zistim vcerajsi vysledok pockam hod a hned budem mudrejsia a verim ze to bude v poriadku uz nespinim si zlata , ze tak na mna myslis jasne ze dam vediet🙂
@vanda12345 a ešte som sa dočítala, že ide vlastne o vitamín C, takže ak máš doma citroniky, daj si do vody. všetko to sťahuje cievy a zastavujem prípadné krvácanie. mne dnes skončila mrša. úplne sa vytešujem že bola len 4 dni ako pred MA. takže už by som mohla byť o.k. a aj viem zhruba rátať že kedy aký den je. 🙂
@modrykoniar dik moja si fakt zlatusik kazde rano pijem citronovu vodu tak isto bude vsetko ok len nech bambulka rastie jej tak sa tesim s tebou o chvilu mozes snazilkovat 😉
@vanda12345 Ahoj tak hadam vsetko ok je u teba 🙂 drzim palceky aby si videla dropceka ked pojdes nabuduce na Sono.. 🙂
Inak ja konecne zase citim svoju Ovulku ked som brala lieky tak som asi fakt blokovala.
Od vcera ma bolia vajecniky vcera pravy a dnes Lavy...hadam je to znamenie ze mam ovulku.. 😀
cize od vcera do Pondelka budem znasilnovat muza 😀 😀
@kotatko1232 ahoj ano dakujem a tiez dufam ze to tak bude🙂🙏
super teda plan mas jasny uz len sa dodrzat a tak drzim prsty tebe aby sa to podarilo ale aj sebe
@vanda12345 ty uz jednoznacne tehu si..myslis pozitivne cize vsetko bude dobre a konecne to dotiahnes az do 9 mesiaca a budes mat babenko pri sebe..a ja hmm no nedavam tomu nejaku sancu ale mam malu dusicku...ak by sa to podarilo tak na svadbe by som mala este male brusko 😀 😀
@kotatko1232 ano ano verim ze to bude vsetko super a o 8mes budem svojeho 😇drzat v naruci joj ako ty s takym postojom nevies ze na co myslis to dostanes to si a to mas??takze sup sup preprogramuj sa😉
@vanda12345 🙂 OK tak sa prepnem 😀 😀 😅
Verim,že sa to podarí konečne.....
tak ako tebe tak aj mne 🙂
@kotatko1232 tak tak presne a budeme opat stastnymi maminkami😉
Baby tak idem s pohotovosti teda kontroli vcera hcg 8435 dnes ani nie po 24h 11200 ja som taka stastna baba ale nepripustala som si nic zle moja bambulla je proste silna a budeme spolu cely život ❤🙂
@vanda12345 teeeeeeeesiiiiiiiiiim sa tak velmi. 😀 a co povedali bola to len zilka?🙂

@vanda12345 ja lezim a oddychujem som po nocnej. Verim tiez v zazrak 🙏 ze tento krat vsetko dopadne dobre. Aj ked neda sa nemysliet na to co bolo ☹ to by som klamala. Ja idem k lekarke az v piatok a to je este daleko...