Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 tak moj ma 3 smenku a ja by som mala mat 2 alebo 1 ako budem chciet robit 😀
ale zatial to nevychadza aby som sla robit....
@kotatko1232 ved ani sa nechystaj pekne mladomanzelom baby pasuje takze sup do toho a potom nastupis az do smrti😲tak do vtedy politici vybavia haha
@slniecko26 http://www.pregnology.com/due-date.php toto je super stranka ale tak neviem podla apky mi to vychadza 5+2 a tu podla toho 5+6 tak neviem
@vanda12345 tak podla tejto stranky som 4+4.
@slniecko26 tak bed zostis v piatok este skor ako ja
@vanda12345 no ja ta beriem za slovooo.lebo dnes od rana ma boli ten vajecnik hlavne ked chodiim..mojmu som uz povedala nech mysli na vecer celi cas v praci aby mu to ubehlo cim skor.... 😂😂😂😂
@kotatko1232 hahah tak isto ma radost muzom take vraviem 2x netreba😂a pekne na plne gule a pockat 10dni krasne //
@vanda12345 haha ved mi uz 2x volal aby som nesla spat vecer..
@kotatko1232 je euper ze takto spolupracuhe a zas my ked mieco chceme tak ideme za tym a preto ani spat v tedy nepotrebujeme😂
@kotatko1232 takze ten tvoj uz druhe chce?
@kakatulik uz aj ano 😉
👍
@kakatulik tak vie a vidi ze ja 2 velmi chcem a stojim si za tym aj keby co bolo...cize moj nazor nezmeni a mala zacala ze maminka ma v brusku babo a ze chce malinke babo aby jej davala mliecko a prebalovala.
V buse sme uz pri optime
Ten predchadzajuci moj prispevok si nevsimajte :D
👏😂
@vanda12345 ahoj moja dnes som si urobila este jeden testik pred zajtrajsou navstevou lekarky. Dufam ze bude vsetko v poriadku 🙏 Dnes by som mala byt 5tt+0 podla tej tvojej stranky co si mi poslala.
@slniecko26 tak to su kolajnice ako do Ke takze isto sa niet coho bat len tak dalej nech vsetjo prebieha a pekne krasne si 🤰 a inak ako sa citis mne ti je miestami tak tazko ale nevracam zajtra asi togo moc neuvidite ale verim ze sa dozvies same dobre spravy
@vanda12345 zatial sa citim dobre. Prsia su naliate a pobolievaju. Brusko mam stale ako v 5 mesiaci 🙂 Nevolnosti zatial nemam a nie je mi ani tazko. Sladke mi stale nechuti 🙂
@slniecko26 tak to mas fajn teda mna dnes aj hlava poboluje ale co uz vydrzim len neciem ci by nebolo lahsie sa vyvracat ako ta tazkost no uvidie hlavne ze bambulky sa maju dobre🙂
@vanda12345 presne len nech sa bambulky maju dobre my vydrzime pre ne vsetko 🙂
@slniecko26 presne ako pises a isto sa naju dobre a cely xivot budeme pre ne robit len to naj naj hned od pocatia😉
Tak, dievcata, o par tyzdnov sa k vam znovu pridam... Nase babenko opat odislo do nebicka 😔
@senselinka No paaaana .v ktorom TT si uz bola ☹
@kotatko1232 v 9tt
@senselinka o moja je mi to moc luto tak som sa tesila s tobou no tak drzim prsty aby to dalsie uz bolo ako ma byt drz sa
@vanda12345 Ahoj ako??mna trosku krize bolia a zase hrdlo...od malej som sa asi nakazila ako stale... dnes som uz 4dpo 😀
@kotatko1232 no tak mozno voda so solou kloktat aby si to podchytila skor ja ako kazde 2h nieco porebujem zjest inak mi je tazko a je mi zle a hlava dnes a prsia uz ma len sem tam ale dnes sa ozyvaju ale hlavne nech je bambulka ok
@vanda12345 Chudacik ale verim ze teraz to uz bude ok 🙂
Inak mozem zazvorovy caj extra silny??ze ak nahodou sa zadarilo ci sa tomu nieco nestane tym cajom...

@rula dakujem. no pojdem si ju teda kupit.