Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 fakt??no to neviem inak to by bolo potom pre neho to prave orechove ved je len chlaphahahah obcas to len je take velavravne😉
Ahojte dievčatá..je možné, že som otehotnela na 5 deň po spontánnom potrate? Mám príznaky, len test by mi asi určite ešte vyšiel pozitívny, keď že zrejme je v tele ešte HCG hormón..Po potrate som nemala žiadne príznaky tehotenstva a cítila som sa dobre ( po zdravotnej stránke) Mala som chuť na sex a bol to náš jediný pohlavný styk, odvtedy sme sa nemilovali. Nechutí mi káva, napína ma ráno na vracanie a svrbia až bolia ma bradavky.Viete mi niektorá odpovedať, skôr ako pôjdem k lekárovi?
@vanda12345 nech je ako ma byt, hlavne aby ste s drobcekom boli v poriadku 🙂
@michaella86 presne tak tak tak zato sa kazdy den 🙏 a u tebe nech je cim skor // takze tuj tuj tuj
@vanda12345 Dakujem 😘 ked nie, zvazujem kupu dalsieho steniatka, to nase uz malo 9 rokov 😀
@michaella86 ale isto to bude tak tak ako ma byt uvidis drzim prsty a potom s budeme spolu tesit a uzivat😉
@vanda12345 ano a od nejakeho piateho mesiaca stresovat ako zvladnem porod 😀 ja sa na to tesim, ale zaroven sa uz teraz neskutocne bojim toho neznama 😀
@michaella86 vies co ja som pri prvom nechali ma rodit prirodzene tak nakoniec aj tak sekcia a pri druhom robno sekcia ale epidural takze som ho videla pocula ano je to nezname a nie moc lahke ale stoji to zato😉potom na vsetko zle a bolest pominie
@vanda12345 ono ja sa ani ne ze bolesti bojim, uz som prezila rozne, kramy mam take bolestive, ze mam pocit, akoby mi vsetko explodovat islo... ja vlastne ani neviem coho sa bojim 😀 ale strach je prirodzena reakcia.. aj ked u mna neviem na co 😀
@michaella86 o teda ano ano ale aj tak sa na to neda pripravit len zvladnut a my zeny to dame😉
@vanda12345 ved jasne 🙂 ja sa na to aj tesim
@michaella86 ahoj ahoj 🙂 takže ideme tento mesiac spolu na rovnako? 🙂 ja tiež dnes 3dc a tiež si nahováram, dúfam že úspešne, že tento mesiac to proste dáme 🙂
@vanda12345 ahoj mamulka 🙂 ako sa mi máš? kedy máš vlastne poradnu? a ako to cítiš, čo bude chlapček či dievčatko.
@modrykoniar ahoj no ty si viac nedockava ako ja🙂 no co ti poviem uz 3x wc poradnu 21,3 dnes som sa objednala na ten specializovany utz a vies co moj typ dievcatko vybehli mi vyrazky a ty ako moja?😉
@vanda12345 tak ja dnes 3dc drahý na služobke, ale tak nevadí teraz môže 🙂 budúci týžden sa ma nezbaví 🙂 no jasne že som nedočkavá 🙂 no ved vy už párik máte takže teraz to bude maličký miláčik nech je to čo chce 🙂 ja som pri malom tiež hned vedela že chlapček 🙂
@modrykoniar tak tak pekne si ho prilahni😉no uvidime co to bude ano parik uz doma a hlavne nech zdrave toto nie je podsttne tak a potom informuj co a ako sa deje😉
@123klarika fu, no pochybujem, ze by si bola tehotna. Test si pokojne sprav, ak si mala spontanny potrat v nizsom stadiu a dobre si sa vycistila, mal by byt negativny. Ale uprimne sa ti cudujem, ze si si trufla mat nechraneny sex tak skoro po potrate, je tam velke riziko infejcie a zapalu. Ja som po spontannom potrate tri tyzdne a napriek velkej chuti pekne stale abstinujeme
@senselinka akurát som na teba myslela včera. Cize teraz čakáš na ms a potom opat na to? A liečba ostáva rovnaka? Ja mam dnes termín ms,ale dúfam že nepríde a verím v šťastný koniec,aj ked obavy mam priam obrovske...
@modrykoniar ocividne sme na tom rovnako 🙂 ale ja mam momentalne tak strasne velke bolesti, krce, az ma vykruca a mam pocit, ze v praci zo stola odkusnem cochvila... predychavam to tu ako kontrakcie... tak ine mi uz ani neostava, len aby sa to tento mesiac podarilo 😀 ty sa ako citis? mas v pohode dni?
@tamarka9 fiha, ale toto? No nadhera, ani to moc dlho netrvalo 😍 Drzim vsetky palce, Marianka moja ✊💞
Ano, ja cakam na MS, ale netusim, kedy pride, ani moc neverim, ze sa tak skoro zadari, ale ved to je uz jedno teraz. Velmi som chcela maly vekovy rozdiel a stihnut to z jednej materskej na druhu, co sa teda nepodarilo, takze kedy to pride, vtedy bude. A ak aj nikdy, uz sa s tym zmierujem pomaly
Caute babulky.aj my sme asi otehotneli mozno..ms nam nedosla..tak neviem..necakane teda nenaplanovane tak neviem.. a mozno sa len posuva datum..uvidime..
@michaella86 no ja mam po porode super bezbolestnu mrsu a v podstate mi uz konci. Ale predtym hrozne bolesti. Prve dni len na tabletkach. Ale ja som mala aj myom preto bola taka bolestiva.
@modrykoniar aj ja som dnes 3dc, super, ze mam partacku a verim, ze sa na konci mesiaca budeme spolu vytesovat😍🙏🏼 Aky dlhy mavas cyklus?
@matik7 super tak mozme spolu odratavat🙂 ja mam 30dnovy a ty?
@modrykoniar aj ja..ale ked si to spriemerujem🙂 napriklad teraz som mala 28..lutealka byva 13 dni..aj merias bt alebo robis ovu testy?
@modrykoniar ja mam asi kvoli cyste take ukrutne bolesti, vzdy ma popri boli pupok po operacii, strasna bolest, ale verim, ze uz to tento mesiac vyjde, musi 😉 kolko sa uz snazite?
@matik7 no aj mne niekedy dojde na 29dc inokedy 31dc ale tak priemer 30. Nerobim testy, nemeriam teplotu🙂
@michaella86 tak tak musi musi😊 my sa snazime od leta. Aj sa zadarilo v septembri ale nedopadlo to dobre. Takze uz presli 3mrchy od MA tak verim verim ze to znovu pride☺
@modrykoniar silno drzim palce 😊 ja buduci mesiac mam 31 a stale ani jedno dieta doma 😕 aspon ze mame dve uzasne krstniatka a moj bude mat este aj dalsie v lete

@vanda12345 vydrzi, neboj nic 🙂 este raz bude rad, ked si spomenie na casy, ze si bola indisponovana, lebo co som pocula vela bab, tak neskor maju chut furt 😀