Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@eliss19 u mna to zacalo bolest hlavy a ze mi nechuti vanilkovy krem to bolo par dni pred inac tiez nic take az postupne talze si to uzivaj ja od 6tt aj zachodujem😝 ale aspon viem ze bambulka je ok joj tesim tesim a gratulujem
@vanda12345 🙂 áno viem čítam vás tu stále 🙂 a už ti je lepšie? Ja mám ísť v pondelok na pohovor do prace po rodičaku :D tak asi dlho pracovať nebudem :D ozaj dala ti doktorka dačo na udržanie tehu? Mne kázala prísť keď mi bude meškať 6 dni že dačo mi dá na udržanie
@eliss19 ja som sla z vlastnej vole o par dni po poz teste a dal mi duphaston a vies co akokedy aj dnes mi tak vselijak ale zvladam to no tak nepopracujes dlho aj malo je nieco😉
@vanda12345 a robila ti aj sono? Či len krv?
@eliss19 urobil aj ked sme vedeli ze nebude nic vidiet az potom o 2tt ale krv mi bral a tak po vysledkoch ked bolo potvrdene som si sla po duphaston na prvom mi nedala len krv a sono chcel to mat potvrdene
Ahojte.. baby.riešili ste aj nepriechodnosť vajcovodov keď sa vám nedarilo a potom sa podarilo?
My tiež skúšame už bude rok..a asi budú nepriechodné..viem že to asi možno aj patrí do inej témy, ale len tak v skratke ak ste také riešili mi napíšte, či vám to pomohlo....Dakujem za odpovede😉
Ja som prave zistila ze mi meska mesiac a pol.. A teat biely.. Este mam jeden musim urobit..kokooos tonje chore
@lily1983 ahoj, ja budem mat asi rovnaky problem, snazime sa rok a pol, stale bez vysledkov, prvy gynekolog mi povedal, ze u mna nedochadza k ovulacii, i ked priznaky byvali a napchaval ma hormonami... zmenila som doktora, len zatial som u neho este nebola, tiez sa chcem na toto pytat... no obavam sa aj co mi povie... snazime sa o prve, budem mat buduci mesiac 31, mam strach, respekt pred vsetkym... vy uz mate deti?
@tonjadabik2 ahoj ak ti to mešká teda tak dlho tak už nerieš testy ale chod rovno k dr. pozrie ta, vezme krv a budeš múdrejšia. takto sa doma stresuješ a nevieš na čom si.
@michaella86 ahoj a kedy máš ísť k novému dr? s tým vekom vôbec nestresuj ja som mala prvé na 33. hlavne aby si bola v poriadku, a určite nech si spraví vyšetrenia aj partner 🙂 neboj dobre to dopadne 🙂
@modrykoniar popravde sama neviem, ono neviem ci uz moj doterajsi poslal kartu, nechcela som tam ist osobne, tak som to riesila prestupovym listkom, ktory som poslala postou, neviem kolko ma na to, aby kartu odovzdal... cize som uz treti mesiac bez doktora 🙂 samozrejme skusame dalej, no ja uz nevladzem, ako som spominala predniekolkymi dnami.. som uz unavena zo vsetkeho, do toho vela prace, prerabat chceme - ani to ma nebavi vypratavat to krabic a triedit co vyhodit, co nechat... neopustam sa, len ma v poslednej dobe napada otaka, ci mi to je vobec sudene, kedze sa nam nedarilo ani s ex niekolko rokov
@michaella86 stále prídu takéto chvílky ked si človek dáva otázku, že či vôbec príde to na čo čakáš. ale je to prechodné neboj. po každej búrke príde slnko a aj v živote si raz obrazne na dne a inokedy sa vznášaš v oblakoch. ja som čakala na prvé dieťaťko 12 rokov. je to dlhý a ťažký príbeh. mala som stavy kedy som si hovorila, že ja deti mať nebudem, revala som, hnevala som sa na celý svet. ked som otehotnela bol to najkrajší pocit na svete. ked ti je ťažko spomen si na to že všetko, naozaj všetko má význam a aj tvoje slniečko sa prederie cez mraky 🙂
@modrykoniar ja viem 🙂 ale dakujem za znovupripomenutie 🙂 prave toto potrebujem zrejme, aby ma niekto, kto vie o com hovorim povzbudil 🙂 snazim sa byt pozitivna, kazdy den si nikolkrat opakujem, ze tento mesiac to vyjde a mne, nam sa splni sen v podobe splodenia zdraveho babatka 🙂 tiez sa hnevam a stve ma ta nespravodlivost... no vzdy si opakujem, dopraj a bude ti dopriate... je pravda, ze ked som sa v septembri dozvedela, ze svagrina o 7 rokov mladsia bude matkou, ktora je este velke dieta som preplakala viac ako dve hodiny v kuse, ano, aj som zavidela, mala v sebe strasnu zlost, preco? mozno ma niektore odsudia, ze sa mam s nou tesit a nie jej zavidiet... napriklad ked sestranica povedala pred rokom v januari, ze je znovu tehotna, tak som sa s nou tesila, vsetko prezivala, na kazdu kontrolu som sa pytala, ci su obe v poriadku (ma druhe dievcatko), sama mi posielala fotky z UTZ.. cele to 9mesacne obdobie som si uzivala s nou 🙂 a aspon to ma tesi, ze mame dve krasne, vynimocne krsniatka (mulatky).. no i tak, ta tuzba po vlastnom je silna
Baby rozplakali sme ma vsetkym Vam moc moc zela prajem z celeho ❤ci byt znovu mamou alebo sa mou stat prvy krat ste silne a uzasne zeny mam Vas rada isto sa Vam to podari a bude dopriate proste a dostanete aj ked lahsie sa to hovori pise ako zije no isto to pride a bsetky budete budeme drzat ten najvacsi poklad a dar v naroci 😇😘
@vanda12345 uz s tebou lomcuju hormony? 🙂 ako sa inak citis? a dakujem za povzbudive slova
@michaella86 no ja som celoovo citliva a teraz 2x hahaha no dnes sa citim v celku ok este som nebola na wc aj ked mam pocit ze je to otazka casu😨nz inak pomoct poradit neviem tak snad aspon takto neboj ty to das😉
@vanda12345 ani nehovor, ja som posledne dni nejaka precitlivela, nechapem... aj teraz by som najradsej revala, som prave pisala mojmu spravu a dakovala mu za vsetko, slzy sa mi pri tom tlacili do oci.. normalne sa nechapem co sa so mnou deje.. nie, tehotna nie som stale...
a mas len ranne nevolnosti, alebo take skor celodenne? 🙂 veru, toto dufam, ze podedim po mojej mamine, ta ani nevedela, ze ma caka, ziadne priznaky, len cokolady vela jedla 😀
a ono toto uplne staci, povzbudive slova od niekoho, kto si tym sam presiel 🙂
@michaella86 ja mam trocha rannu obcas poobednu ale najma vecernu nevolnost no verim,ze uz sa blizia dni bez toho ako v nedelu som mala taky den 🙂joj o jedle mi ani nehovor stale som hladna ani nechcem vediet co ukaze u lekara vaha v utorok.Neboj vsetko bude fajn a aj take slzy obcas dobre padnu nahromadene emocie vypustit 🙂😢taketo ci taketo sme len ludia a to k nam patri
@vanda12345 to ti nezavidim, zenevies kedy to mas vlastne cakat 🙂 a si doma, ci pracujes?
neboj, pri sestranici som sa naucila, ze ked aj jedla a stale mala nevolnosti, ze priberala velmi pomaly, bude aj tvoj pripad, nech uz su tie nevolnosti na nieco dobre 😀
ano, je fajn pustit emocie von, len som v praci, kedykolvek mi sem mozu klienti prist... nebol by to najlepsi napad vypustat ich prave teraz 😀
@michaella86 hahaha no oki tak az neskor no ano neviem ake zas nevyvratim vsetko a ked stale jem veru proberam a ja som do teraz davala pozor ziadne sladke po 18 a tak dost som sa obmedzovala teraz sa neda tak vies ze telo si robi viac zasoby😝ajja som taka ze si viem poplakat ale teraz to mam aj naco pychnut😅
@vanda12345 obmedzovat sa? no nikdy 😀 ked mam chutn a cokoladu aj o desiatej vecer, tak si ju dam, bez vycitiek a zapijem to este aj kofolou ak je 😀 nastastie tym mostava moc netrpi, hadzem na vek, ze uz nemam pevne brusko (viem, vyhovorka to nei je, su 50tnicky s plochymi bruchami), ale teda ziadnu obezitu, nadvahu ani velku rit nemam, tak si doprajem kedykolvek 🙂
no hej, ty sa mozes vyhovorit a zodit to na drobca... ja som tri mesiace mohla na umele hormony, uz nemam na co... zeby bliziaca sa ovulacia? 😀
@michaella86 no tak mas fajn potom ja zas mam postavu hrusky takze mi to pekne ide do bokov a stehien takze tak no teraz to ta neriesim aj ked uz o chvilu ziadne gate na seba nedam to ma cas riesit podstatne je aby bambulka bola krasna a zdrava nic ine 🙏sno vidis aj to by slo kludne to hod na nu a pekne si to uzite nepodcenujte ovu😂lebo zacne jar vsetko bude pucat a tak ...
@vanda12345 vcielky to budu robit, motyliky to budu robit, vtaciky tiez.. len ja nemozem, lebo nemam kridla 😀 😉
ale nie, vcera v predstihu sme zacali, povedala som drahemu, ze ovulacia by mala byt az buduci tyzden, aby nebol v strese, no podla toho ako sa citim, tak prepdpokladam, ze do nedele ju stihneme a dufam, verim, ze uspesne 🙂
neboj, jasne ze bude male zdrave a krasne 🙂 kedy ides na dalsiu kontrolu?
@michaella86 Ahoj, máme deti. Len nie spolu zatiaľ. Inak mám dcérku skoro 8 ročnú. Ja ovuláciu mám, bola som na folikulometrii? Ty si bola? A mali sme aj infekciu, čo mohlo spôsobiť nepriechodnosť.Teraz sme preliečený, tak uvidíme..ked nič idem na to vyšetrenie..vydržím!!! a Skúsila si inofolic? to známej zabralo na ovuláciu a otehotnela.
Nevešaj hlavu (aj keď ja ju tiež niekedy vešiam) ..každý mi hovorí, je to v hlave, zabudni na to že chceš otehotnieť a stane sa.!! Dá sa toto??????? Snažím sa zaoberať inými vecami ale keď už sleduješ že bude ovulácia a ideme na to, no nemysli na to...to sa dá????
A dá sa nevedieť pár mesiacov, že čakám bábätko? To je možné že je menzes..to je tiež veľmi zaujímavé, nie?
Držím palce všetkým ❤
@michaella86 no myslim ze to das aj nez kridel😉haha idem v utorok moc sa tesim ze moju bambulku opat uvidim a jasne ze ine ako krasne a zdrave nabo nebude len a len take tak tak treba ma tom stale pracovat uzivat a ono to potom dopadne na vybornu👍
@lily1983 chodila som rano co rano na vysetrenia, pravidelne od septembra do decembra, sledoval ma a nic, supol hormony a neriesil... brala som femibion1, momentalne neberiem nic, chystam sa aspon kyselinu listovu si kupit a brat... o tom inofolicu dost citam, ze sa baby pytaju ci zabera, pomaha a pod. no este som ho neskusala... asi vyskusam.. idem rovno napisat mojmu, ci mi to cestou domov nekupi niekde 😉
nepocuvaj nikoho, kto si tym nepresiel, ze to mas len v hlave.. kde inde to mas mat? samozrejme ze zena na to mysli, dennodenne, stale, furt... mne jedna kamoska povedala ''tak sa zmier s tym, ze asi ti to neni sudene'' ako pardon... moze toto zena povedat? ze ona nechce deti, nema deti ani ich mat nebude je jej problem, ja deti chcem, svoje vlastne, aspon jedno a tiez to mam v hlave, vecer co vecer zaspavam s myslienkou, ze uz to vyjde...
Da sa, coby sa nedalo, aj kamaratka mala prve tri mesiace menzes a bola tehotna, dokonca prvy sa jej podaril prave cez menzes 🙂
aj ja ti velmi drzim palce, sme v tom spolu, tento boj dame 🙂
@vanda12345 sa urcite neviesdockat, viem si predstavit 🙂 potom daj info, ako rastie a tak, budeme sa s tebou tesit 🙂
@michaella86 tak to vies ze ano uz aby bol vilend pondelok mam volno a sup v utorok a fajn mam na 9 takze netreba dlho cakat jasne ze dam vediet podelim sa s Vami 😉
@vanda12345 uz aj dost neskoro, na 9 :-P ja by som bol velmi nerovzna uz dnes a nedockava 😀

@tonjadabik2
@vanda12345
@vanda12345 ďakujem Vám baby 🙂 popravde som ani nečakala že budem trhu keď nemám žiadne príznaky len to že o 20:30 už spím :D