icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
16. mar 2017

@michaella86 hahaha no ale tak akurat asponnemusim po nic skor vstavat kedze v noci zle spim tak rano sa mi vstavat nechce😝ty si maska🙂

michaella86
16. mar 2017

@vanda12345 uz aj ty si na to prisla? 😀 asi na tom nieco bude, vela ludi mi hovori, ze som expert 😀 o spanku mi ani nehovor, zvyknem sa budit o pol tretej a do siestej cumim do blba, lebo uz neviem zaspat a potom uz budi zvonik 🙈

michaella86
16. mar 2017

@vanda12345 chcela som povedat zvoni budik 😅

lily1983
16. mar 2017

@michaella86 Vážne kamoška mala normálny menzes?? To je asi nejaký výnimočný prípad..😲
No a k tomu čo si písala ohľadom toho, že sa s tým treba zmieriť..počula som aj taký prípad, práve včera mi kamoška hovorila o jej známej, že 10 rokov sa snažili, všetkým si prešli a nič..povedala jej, že to vzádva, že už nemá silu a do troch mesiacov otehotnela..a teraz je tehu znovu..možno po takej dobe by som to už aj ja vzdala, takže je tam možnosť psychiky z časti určite..my sa snažíme ...no v apríli bude rok..tak čakám..a čakám...🙏🙂

vanda12345
16. mar 2017

@michaella86 haha no zjavne na tom ozaj nieco bude 😝ty jo to mas teda neprijemne a to stale takto vamas ci len teraz take nejake divne obdobie ja som so teraz bola v poho mo par dni uz to tak nie je 😨

michaella86
16. mar 2017

@lily1983 je ine ked povie zena sama, ze konci, lebo nevladze a ine, ked jej niekto iny dalsi, kto otom s prepacenim prd vie, povie, ze zmier sa s tym... neni to nic prijemne a teda vonkoncom povzbudzujuce.. vies co, vela pripadov som pocula, ze mali kramy a i tak boli tehotne.. ono vlastne nie je to menzes ako taky, ktory ma zena kym neni tehotna.. aj mi to ta kamaratka vysvetlovala, ale tak to som v hlave podrobnosti neudrzala 🙂
my sa intenzivne snazime rok a pol, no aj predtym sme si pozor nedavali, ale nesledvala som kedy je ovulacia, kedy naozaj treba a pod. vlastne ma to nikdy netrapilo, brala som to tak, ze ked sa podari, bude, ked nie, nic sa nedeje.. az po intenzivnom case zacne blikat kontrolka 😕
najlepsie je, ze ja dokazem povzbudzovat druhych, ale pre seba uz silu nemam

michaella86
16. mar 2017

@vanda12345 no posledny tyzdne nastastie spim, ale tyzdne predtym to bolo takto... neviem preco 😀 ale ved co ta nezabije, to ta posilni 😀 ficala som na kavach v praci a teraz ju nemozem ani citit, v momente ma prehana, nastastie nemam ani chut na nu nejako... znovu to pripisujem ovulacii, lebo od doby, jak mi skoncil menzes ma stale pobolieva podbrusko, nie stale, v nejakych nepravidelnych intervaloch a dnes som rano mala slaby vytok, tak pevne dufam, ze prichadza obdobie plodnosti 😀 ja som uz vazne z toho magor 🙈

modrykoniar
16. mar 2017

dievčata som naštvana, moj musel dnes odcestovať na služobku, urgent. a mna dnes začalo pichať vo vaječníku to znamená že ovu je tu cubi dub. :( zajtra sa vráti a určite sa polubime ale nebude to neskoro? joj aká som naštvana.

lily1983
16. mar 2017

@michaella86 Tak určite to nie je povzbudivé...mňa to tiež len rozhádže a hovorím si ,,nemysli na to toľko!"...a nedá sa..ja inak verím stále v kútiku duše..ver aj ty! Veriť treba!
Inak by som sa už zbláznila...

michaella86
16. mar 2017

@modrykoniar podla mna sa hlavne nestresuj, to ti moc nepomoze... ak sa zajtra vrati,tak sup sup na to a budeme drzat palce 🙂
@lily1983 samozrejme ze verit treba, dufat... vcera som sem prihadzovala fotku s peknym textom.. vidis, ja viem co treba robit, aj tak to nerobim, lebo psychika si robi co chce 🙄

modrykoniar
16. mar 2017

@michaella86 však toto 🙂 ale aspon sa vyžalujem ked už nič nenarobím 🙂 a ty kedy očakávaš ovulku?

michaella86
16. mar 2017

@modrykoniar ja ti takto povedat neviem... myslim, ze do nedele by mohla prist, ale tak mne je tento cyklus tak nejako celkvo divne.. po skonceni menzesu ma stale podbrusko pobolieva v nepravidelnych intervaloch, niekolko dni ma prehanalo (pravdepodobne z kavy) a dnes sa citim uplne mimo seba, neviem to ani popisat, tak proste nejako ino mi je, ked idem na wc, tak pri utierani mam naznak vytoku, takze dufam, ze je to na dobrej este.. dvere ma otvorene 😀
kluden sa vyzaluj, clovek tu aspon neriesi len seba 🙂

michaella86
16. mar 2017

@modrykoniar inak, neviem ci si poculaaj ty, ale mne sestranica hovorila, vraj je dobre pred ovulaciou a tesne pocas nej pit grepovu stavu, alebo jest grepy a po ovulacii zas ananas, vraj maju v sebe nejake latky, ci co to, nerozumela som tomu celkom dobre, tak aby som nezavadzala zbytocne, ale skratka, ze to mam skusit.. mne sa uz nejaky cas, cca 4 mesiace grepova stava ziada, tak tu pijem a po skusim jest ten ananas... ved za to nic nedam, okrem par eur 🙂 a co neurobim pre svoje buduce dieta? 😉

modrykoniar
16. mar 2017

@michaella86 ale my máme rovnako dnes 13dc nie? ak dobre pametám 🙂 ja som mala minulý mesiac taký divný, motala sa mi hlava, bola som nafuknutá, presne okolo ovulky mi to vychádzalo. potom prišla mrša a som znovu v pohode. aspon relatívnej 🙂 🙂

modrykoniar
16. mar 2017

@michaella86 jo o tom som už počula. grep pomáha na plodný hlien, nech sa chlapci pekne dopracuju kam majú a ananás, hlavne ten stred napomáha sliznici a uhniezdeniu. ja na to myslím ale furt zabudne kúpiť 🙂

michaella86
16. mar 2017

@modrykoniar musela som pozret do kalendara, ano, 13 den, sme rovnako 🙂 no kieby sa aj rovnako zadarilo, by sme si aspon vedeli porovnavat 😀 nie, hlavne aby sa co najskor zadarilo 🙂 podla tej hlupuckej appky co amm v mobile by to malo byt zajtra, no neriadim sa tym, ale skor pocitmi a priznakmi.. no to nevylucuje fakt, ze sa budeme snazit 😀
mne ani nie ze sa mota hlava, ale citim sa jak v cudzom tele alebo co ja viem, uz som to mala minuly mesiac a teraz zas, dva dni dozadu ma len tak preventivne napinalo 😀 aby som si uz nacvicovala nevolnosti 😀

michaella86
16. mar 2017

@modrykoniar nezabudaj, utekaj po grepy 😀 ja mam doma ese jeden 100% dzus, dalsi dnes kupim a po vikende si vypytam ananas a budem tlacit jedna radost.. lubim oboje, tak to nebude ziadny problem zjest 🙂 aspon mam dovod si kupit ine ovocie ako bezne 🙂

lily1983
16. mar 2017

Ešte že vieme čo treba robiť 😀noo ved počkajte ked ja mnzs dostanem 🙄 možno ma šlahne

michaella86
16. mar 2017

@lily1983 neblazni 🙂 slahat mozes slahacku 😀

vanda12345
16. mar 2017

@michaella86 no ja som ti poviem bola do leta total pako do toho a to mam 2 deti skoro tinedzerou ale k tym som prisla ako slepa kura ku zrnu ,ale ked som spracovala muzika ani neviem ako som sa dostala na mk a tam som vela vela citala a ako tak dostala do problematiky ,ze su dni plodne neplodne a ze trebars alchemilka je dobra grepovy dzus a tak uz sa trocha vyznam😀 takze ak zacina hlien sup grepovy dzus nadadit nech je ho viac 😉

vanda12345
16. mar 2017

@modrykoniar klid moja beboj nebude hned ajo pride ho prilahni😝 a vyhod si tie zle myslienky

lily1983
16. mar 2017

@michaella86 aj to 😝

vanda12345
16. mar 2017

Baby neviete je aj tema oktobrovky ci ee??

michaella86
16. mar 2017

@vanda12345 tu potvoru alchemilkovu som zacala teraz znovu pit pri bolestiach, ale teda mala som co robit dat to cle do seba 😀
to je najlepsie, ze ani nevies ako a mala si,tak som sito nejako vzdy predstavovala 🙂
@lily1983 bude dobre, nestresuj 🙂

vanda12345
16. mar 2017

@michaella86 to teda ano aj ked to prislo nechakane pocata v 18 ale narodila sa v 19 a v 21r som mala 2 deti a teraz su to moji partaci😉nikdy som nelanentovala skor som bola vdacna ako som uz pisala radsej viac ako ani jedno

michaella86
16. mar 2017

@vanda12345 no ja som v 17tich 3 mesiace stresovala, lebo sa stala nehoda, praskol kondom, mne tri mesiace meskalo, panika, stres, cervene vino, horuce kupele.. a predstava, ze ma nasi zakopu za ziva 😀 (nemali jeho moc v laske, uz chapem preco 😀 ) v cca 21 som v ''rannom'' stadiu samovolne potratila a odvtedy sa nedari... uz takmer 10 rokov neviem otehotniet, ci uz s ex, alebo s terajsim muzom 😒

vanda12345
16. mar 2017

@michaella86 o moja viem si predstavit ten stres ale vidis vsetko je tak ako ma byt nemsls si byt s nim a teda mat ani jeho dieta teraz to pride a budes super mamina 🙂

tamarka9
16. mar 2017

@vanda12345 myslim že ked zadas termín porodu,automaticky ťa to tam zaradi...

vanda12345
16. mar 2017

baby ja som teraz dosla z prace kuk do zrkadla ved ja mam brucho ako v 5mes nie ako v 3 aaaaaaaaaaa no neviem co mi na to povie lekar a sestricka ked sa postavim na vahu
@tamarka9 dik tu do vyhladavaca??skusim

michaella86
16. mar 2017

@vanda12345 tiez tomu verim a som rada, ze sme ten vztah ukoncili... bolo to dlhe trapenie asi aj oboch.. on si zivot upratal velmi rychlo.. v novembri ju spoznal, v decembri otehotnela, vo februari sa so mnou oficialne rozisiel, v maji sa brali 😀