icon

Rok po kyrete mi nejde otehotnieť.

sinduss
30. mar 2020

Snazime sa s muzom o dieta. Teraz to je rok od kyretu. V novembri 2018 sme otehu, hned na prvy sup. Koncom januara bol kyret a od aprila sme sa
mohli snazit a bohuzial stale sa nam nedari. Vysetrenia mame porobene.
Prosim ma s tym niekto skusenosti?

simbatko
30. mar 2020

@sinduss Viem že je to ťažké...Ale skús od toho sa trošku uvoľniť..Príde to keď to budeš čakať najmenej..

asia83
30. mar 2020

@sinduss Psychika: strach=blok.

sinduss
autor
30. mar 2020

@asia83 nemam strach byt tehu

asia83
30. mar 2020

@sinduss Podvedomie, nie vedomie. Strach nie iba z opätovného tehotenstva, ale aj strach z neschopnosti otehotnieť či vynosiť dieťa.

asia83
30. mar 2020

@sinduss Ešte ma napadlo, ak neberiete, skúste kyselinu listovú, vitamín E.

sinduss
autor
30. mar 2020

@asia83 kyselinku beriem ale vitamin E nie. Iba ak by bol vo Femibione

asia83
30. mar 2020

@sinduss Myslím, že tam je. Treba na slniečko ísť, prevetrať sa, čerstvý šalát jesť, prevetrať myšlienky.

majamat
30. mar 2020

@sinduss my sme s mm skusali po kyrete asi 2r,a lebo 3r a nic. predtym 2 tehu, obe na prvy sup. netusim co sa stalo. potom sme sa na to vykaslali. mam uz svoj vek.
a tiez som nemala strach z tehu. pochybujem, ze aj podvedomi. vobec som to neriesila, az na kratke obdobie, nesledovala som ovulaciu, neuhanala muza ani nic podobne. aj tak to neslo. bola som u mojho gyn a chcel nas poslat do centra an liecbu neúplodnosti. absolutne ziadne vysetrenia neurobil, okrem bezneho gyn vysetrenia. ani len blby hormonalny profil, ci skontrolovanie ovulky.

nevludna
30. mar 2020

Chodte do nejakeho car na testy;)