Šanca na otehotnenie
Podla vas je normalne ked po styku zo zeny "to'" vytece von?Aka sanca potom ostane na otehotnenie?
@glorikarebeka ano 😀 😀 😀
@sonetta aj si to cele citala?uz davno som sa tak nepobavila
@mawka
@glorikarebeka a ozaj, ste si precitali jej temy? Ja zbezne, no tak bud si z nas robi srandu, alebo je fakt jednoduchsia osoba, lebo co tema, to spekulacie, ako otehotniet a hned ist na PN, ja mam dost a este sa bude stazovat, ze byva u svokrovcov
@moni244 srandu si robi dam na to krk
@glorikarebeka dufam, velmi v to dufam
a kam by to TO malo ako natiecť? dnu? a viac nevytiecť? a kam by sa to uložilo? alebo vstrebalo? :D super otázka. počkaj po prázdninách na siedmacky prírodopis, tam ti všetko povedia
@gastanka32 povedala by som ze mamicky sa nudia,vymyslaju blbe temy,otazky a bavia sa... nie ze by sa radsej venovali detom, upratali domacnost,navarili, aj ked konikovat ale s rozumom a nie blbosti vymyslat. tu uroven na fore nechapem. sem chodim fakt sporadicky,vacsinou len bazar, sem tam skupinky kde patrim ze co nove, forum obcas precitam ale malokrat komentujem, ale teraz sa uz nedalo vydrzat. bozeee, mamicky, ked sa nudite robte daco rozumne, chodte si zabehat,zavolajte kamoske a von na vzduch, furt lepsie spravi na psychiku ako chore otazky a trapne odpovede
@petruska1212 lenze to zdravy rozum by mi nedovolil taketo temy vymyslat. Ved je to neskutocne prizemne. Ked par takychto tem sa objavilo tak dobre budis, ale teraz pozeram ze sa vrece s nimi roztrhlo

@sonetta vsak blogu nic nemam,podla mien si to trafila,ze?