icon

Šanca na otehotnenie

kacenkablazniva
4. aug 2016

Podla vas je normalne ked po styku zo zeny "to'" vytece von?Aka sanca potom ostane na otehotnenie?

Strana
z7
glorikarebeka
5. aug 2016

@sonetta vsak blogu nic nemam,podla mien si to trafila,ze?

sonetta
5. aug 2016

@glorikarebeka ano 😀 😀 😀

glorikarebeka
5. aug 2016

@sonetta aj si to cele citala?uz davno som sa tak nepobavila

moni244
5. aug 2016

@mawka
@glorikarebeka a ozaj, ste si precitali jej temy? Ja zbezne, no tak bud si z nas robi srandu, alebo je fakt jednoduchsia osoba, lebo co tema, to spekulacie, ako otehotniet a hned ist na PN, ja mam dost a este sa bude stazovat, ze byva u svokrovcov

glorikarebeka
5. aug 2016

@moni244 srandu si robi dam na to krk

moni244
5. aug 2016

@glorikarebeka dufam, velmi v to dufam

puklica13
6. aug 2016

@mawka v sobotu kurier nechodi? 😀

helenanovakova
6. aug 2016

a kam by to TO malo ako natiecť? dnu? a viac nevytiecť? a kam by sa to uložilo? alebo vstrebalo? :D super otázka. počkaj po prázdninách na siedmacky prírodopis, tam ti všetko povedia

mawka
6. aug 2016

@puklica13 nechodi. tie hovada to odovzdali kurierovi hodinu po tom, co ich vo stvrtok mozog urgoval a buzeroval. teraz je to v centralnom depe a dorucenie (vraj) nasledujuci pracovny den. ale predpokladam, ze az v utorok. choreeeeeeeee.

puklica13
6. aug 2016

@mawka mozog nieje na nervy? 😀

mawka
6. aug 2016

@puklica13 absolutne. uz nech je babatko u neho, bo kto to s nim vydrzi 😀 ale zase na druhej strane ma serie, ze ho nemozem "upokojovat" osobne 😀 😀

puklica13
6. aug 2016

@mawka verim... 😀 zas by ste sa upokojovali vzajomne

mawka
6. aug 2016

@puklica13 uplne ze nenormalne 😀 😀

petruska1212
7. aug 2016

@gastanka32 povedala by som ze mamicky sa nudia,vymyslaju blbe temy,otazky a bavia sa... nie ze by sa radsej venovali detom, upratali domacnost,navarili, aj ked konikovat ale s rozumom a nie blbosti vymyslat. tu uroven na fore nechapem. sem chodim fakt sporadicky,vacsinou len bazar, sem tam skupinky kde patrim ze co nove, forum obcas precitam ale malokrat komentujem, ale teraz sa uz nedalo vydrzat. bozeee, mamicky, ked sa nudite robte daco rozumne, chodte si zabehat,zavolajte kamoske a von na vzduch, furt lepsie spravi na psychiku ako chore otazky a trapne odpovede

gastanka32
12. aug 2016

@petruska1212 lenze to zdravy rozum by mi nedovolil taketo temy vymyslat. Ved je to neskutocne prizemne. Ked par takychto tem sa objavilo tak dobre budis, ale teraz pozeram ze sa vrece s nimi roztrhlo

Strana
z7