Šance na prirodzené otehotnenie
Ahojte s mužom sa snažíme o bábätko. Dcéra bude mať o týždeň 10 mesiacov a snažíme sa prakticky od konca šestonedelia a nič. Nechcem zatiaľ to riešiť po lekároch. Boli ste tu také, ktoré ste hneď nebezali k lekárovi a podarilo sa vám neskôr prirodzene ? Povedzte mi vaše príbehy. Po pôrode som mala veľmi rozhodneny cyklus asi aj to je dôvod. Strašne dlhé cykly. Ale pomaly sa to začína zrovnávať ten cyklus tak dúfam, že bude nádej väčšia. Nekojila som vobec. Ale cykly strašne dlhé. Prvé tri mesiace chodili pekne každých 34dní. Potom som bola na vyvovalacke na 63DC. Ďalší cyklus prišiel az po 78dnoch ale sám. A teraz 50DC čo je u mňa úspech. Mám šancu prirodzene otehotnieť ?
@anonym_autor ries u gynekologa dlhe cykly... to je jedine co by som pri tak malom dietati riesila... druhe pride dufajme same
@anonym_autor akože klobúk dole snažiť sa od šestonedelia. Neviem kto a čo na vás v hlave tak tlačí ale ak sa máte trošku rada dajte telu trošku vydýchnuť. Možno nemusíte počítať cyklus na kalkulačke, stačí netlačiť na seba v hlave a hlavne dať telu čas. Užívajte si bábätko čo máte doma. Druhé príde keď bude správny čas.
Zena kam sa nahlis? Však telo sa musi dat dokopy🙈
Kojíš? Súhlasím s babami vyššie, telo si potrebude oddýchnuť, a to určite dlhšie ako len šestonedelie. Ber to tak, že telo vie čo robí. Dlhé cykly sú úplne normálne po pôrode, ja sa úplne čudujem že ti doktorka dala vyvolávačku. Tvoje telo sa správa úplne normálne na tak krátku dobu po pôrode. Áno, skutočne je 10 mesiacov po pôrode ešte krátka doba. Nevešaj hlavu, vyjde to keď to má, telo vie, čo v tomto prípade robiť.
Uz si tu pisala?
Lebo nedavno tu bolo nieco podobne. Casto sa telo 9mesiacov dava dokopy.
9mesiacov sa prisposobovalo tehotenstvu a rovnako dlho sa davalo dokopy.
Daj si este cas.
@anonym_autor dat si urobiť rozšírený hormonálny profil +folikulometria, ak máš ovuláciu potvrdenú na sono, malo by sa podariť. Ak máš ms, predtým cca 14 dní si mala aj ovulku. Hormóny ti pracujú pomaly, nie sú v rovnovahe. Mala som to aj ja pred 1.babom. S týmto ti ma pomôcť gyn, ak samo neide do roka. Ja by som takto robila. Ale ak nesúri, tak podľa toho skúšať, čakať môžete. A šancu máš určite, ze áno.
@anonym_autor. ,,Dcéra bude mať o týždeň 10 mesiacov a snažíme sa prakticky od konca šestonedelia a nič.,, 🤦🤦♀️🤦🤌🤌🤌 Dám ti radu zabehni k psychológii bude ti lepšie uvidíš 🙂

nedavno si rodila, zrejme si chce tvoje telo oddychnut, velmi skoro na seba tlacis