icon

Sermatrop Alfa na zlepšenie spermiogramu

emv
30. mar 2021

Ahojte. Máte niekto skúsenosti s doplnkom sermatrop alfa? Na Slovensku sa kúpiť nedá. Ale odporučili nám ho na zlepšenie spermiogramu. Viete o ňom niečo viac? Ďakujem

Strana
z2
jodo27
16. jan 2022

@miskabaz a kde ste boli na tom hĺbkovou vyšetrenie SPRM?

miskabaz
16. jan 2022

@jodo27 v reprogene

jodo27
20. jan 2022

@miskabaz ooo dakujem!!! skusim si tam zavolať. možno nám poradia

miskabaz
21. jan 2022

@jodo27 sú tam super len dosť drahý

emv
autor
21. jan 2022

@miskabaz ahoj, ako vám vyšiel po sermatrope ten spg? Zlepšil sa?

miskabaz
21. jan 2022

@emv ahoj no nieje to ziadna sláva ale mame o 1mil viacej spermií a už môžem ísť na stimuláciu

emv
autor
22. jan 2022

@miskabaz Tak aspoň že trošku, a držím palce 🙂

miskabaz
22. jan 2022

@emv Ďakujem snáď sa to podarí

jodo27
24. jan 2022

@miskabaz už som tam aj volala… som sa rozplakala. 600€ za nejaký geneticky taliansky test ktorý by nám mohol zistiť prečo nemá spermie…. Rozprávali sme sa, že azoospermiu uzavrieme a pôjdeme si po darované embryo.

miskabaz
24. jan 2022

@jodo27 verím my sme tam nechali 2000€ lebo také vyšetrenie a keď zle výsledky tak zase ďalšie vyšetrenie a tak ďalej

miskabaz
24. jan 2022

@jodo27 nám úplne na začiatku tiež povedali ze ma azospermiu. Išli sme do car odtiaľ nás poslali na genetiku do toho reprogenu tak spravili partnerovi úplne podrobný spermiogram a už to nebola azospermia. Potom sme mali ďalšie a ďalšie vyšetrenia. Teraz bral 3mes sermatrop a polepsilo sa ze mame o 1mil viacej

kvetinka719
24. jan 2022

@jodo27 je mi to ľúto. Je nefér, že niektoré ženy pijú, fajčia a bezproblémové majú deti a iné, ktoré sa snažia, musia vynaložiť obrovské peniaze a ani tie im nezaručia, že detičky budú mat. Život je plný paradoxov. Ja som mala stále v hlavne blok, či budem vedieť otehotniet. A keď som konečne otehotnela, mala som zamlčaný potrat začiatkom tretieho mesiaca. Bol to obrovský sok. Stále som riešila otehotnenie a neuvedomila som si, že nemusím donosiť…
Nezufaj však, prosím. Žiadna kasa nie je taká horúca ako sa vari. Premysli si všetko, nerob unáhlene závery a uvidis, ako sa na to budeš pozerať o pár dni. Možno si povieš, že dáte ešte posledných 600€ a možno si povieš, že darované embryo je úžasná vec a nebudeš sa nato pozerať ako na druhu voľbu. Držím palce ☘️

miskabaz
24. jan 2022

@kvetinka719 ďakujem pekne

jodo27
24. jan 2022

@kvetinka719 si zlatá, ďakujem za tvoje slova. my sa s tým už trápime 2 roky a už nejakych 300e sme vyhodili len za základne vyšetrenia v obyč. car .... no a mužovi sa moc nepáči dať 600e do tej genetiky lebo vie že to tam neskončí...
že pozeráme sa na to darované embryjko ako na ušlachtilý čin a zaroven sa nám páči, že by som bola tehotná. .. ale no, možno nevyjde ani to.

xnatalkax
23. máj 2023

Ahojte, prosim vas odporucate tieto vitaminy ? Zlepsili sa vysledky? Dakujem

ver123
22. mar 2024

Ahojte, rada sa podelím o pozitívnu skúsenosť s týmito liekmi. Nám ich odporucil môj gynekológ a počet sa za 3 mesiace užívania dostal na 4 násobok pôvodného. Keďže spermie sa obnovujú každé 3 mesiace. Možno sme mali len šťastie, ale po necelých 3 mesiacoch užívania sa nám podarilo bábätko a už som v 22tt. A to sme sa predtým snažili rok a pol neúspešne, takze za mna sa oplatí vyskúšať 🙂

Strana
z2