Sex na plno pred otehotnením
Ahoj asi trochu blba otazka no chcem si byt ista.
Chceme druhe babo s muzom sme vcera sexovali naplno a skoncilo to vomne mam pockat ci budem tehotna alebo mozme sexovat aj dnes naplno a popripade aj zajtra?
Moze to mat nejaky vpliv na nieco?
Alebo si to mozem takto poistit zle sa nemoze stat nic ci?dakujem
Niekedy sa mi rozum zastavuje,ked tu citam tie otazky😁😞.moze toto napísať dosp.žena???!!
A ešte s takými chybami?? No ako vidíte žienky asi môže..Alebo to nie je dospelá osoba ale len nejaké dievča ktoré sa moc nudí
nerozumiem...to inak planujete to robit "naplno" iba raz za mesiac pre istotu? a pre istotu pred cim? co sa akoze moze stat? neviem si domysleit, akokolvek premyslam, coho sa obavate. Neda mi zamysiet sa, ako sa vam podarilo aj to jedno, co mate...
@sofia1 a už podľa všetkého matka... 🙄 a potom sa pedagovia v školách trápia s potomstvom takýchto individuí
@marfikchov neverim,ze ma dieta a toto sa pyta😁😁😁😁😁
ježiškove husličky.....
dnes uz nie, ani zajtra..cele zle...👽
Určite už naplno nesexujte, starší to búšenie pochopí ako volanie o pomoc v morzeovke a cez pupok vylezie von
MAs uz jedno dieta a opytas sa taku blbost? Ked ste sa snazili o prve tak ste sexovali raz za mesiac? No ja keby priatelovi poviem, ze zasexujeme si raz a potom cely mesiac mu nedam, tak by uz so mnou asi nebol :D Paneboze, toto su otazky....
Kristova noho...😂
ale uz ma neprekvapi asi nic...uz som pocula aj vaznu otazku od zeny, ze ked jej na teste vysli dve ciarky, ze ci caka dvojicky 😀
Čo ti pere 😂😂👏

Už je to tady zas velebnostiii😂
Ešte jednu, ešte jednu, ešte jednu...👏👏👍
@shia No ja som zas mala dosť keď tu jedna kočka napísala, že našla v plienke bábu kukuricu, ale že ono ju určite nejedlo ale ona áno a dojčí - že či je to možné aby sa tá kukurica takto dostala k dieťaťu - skoro som sa po...la od smiechu ale na druhej strane - je to aj na plač, že sú niektoré ženy fakt také hlúpe-alebo ako to nazvať krajšie. Ale čo už.
Rozhodne nie! Nesexovať! Musíš počkať, keď zistíš, že si tehotná. A celé tehotenstvo tiež nesexujte, chudák dieťa, čo by si pomyslelo. A vlastne ani po pôrode, hej, naozaj, čo vás to napadlo sexovať, keď máte už jedno dieťa? Musíte počkať aspoň nech príde do puberty, kto to kedy videl, aby detní ľudia mali sex. Sodoma gomora.
Docerta toto je chore dievcata zeny zamyslite sa nad sebou kazda vie ako sa robia deti tak tu nepiste take bludy preboha ved je to bazar nie eroticka linka !!!!!! Fakt smutne
ach konecne som sa dnes z chuti zasmiala :D :D :D tak pekny den vaaaam haaaa
Normalne nechapem ako som mohla pocat a porodit nase deti bez MK. Taketo otazky mi pridu dost intimne nato aby som ich riesila na verejnom fore.
odporucam uz vobec nesexovat...taky ludia by sa nemali rozmnozovat.

Však už začala škola, nieee?