icon

Sex na plno pred otehotnením

niksniks
9. jan 2017

Ahoj asi trochu blba otazka no chcem si byt ista.
Chceme druhe babo s muzom sme vcera sexovali naplno a skoncilo to vomne mam pockat ci budem tehotna alebo mozme sexovat aj dnes naplno a popripade aj zajtra?
Moze to mat nejaky vpliv na nieco?
Alebo si to mozem takto poistit zle sa nemoze stat nic ci?dakujem

lucka8787
9. jan 2017

toto cudo dieta nema celkom urcite

lucinka511
9. jan 2017

@niksniks no teraz nemozes 2 tyzdne sexovat , radsej sa izolujte

hivanik
9. jan 2017

Na niektore otazky si treba odpovedat zdravym rozumom. Je asi logicke, ze ked chcem otehotniet tak by bolo dobre aj sexovat.😉 Je taky vtip o zajacovy- Pride zajac za lekarom ze nema este potomstvo. A lekar,ze zajac a mrkvu papas. Nie. Ale to musiiiis. Pride o mesiac a zase nic. Zajac a trtkas. Nie. Ale to musiiiiis.

tyelde
9. jan 2017

@hivanik Mladý pár sa rozhodol, že si spravia bábätko. Prestali používať antikoncepciu... mesiac, dva, tri, polrok... nič. Začali meniť polohy, nič. Vyskúšali bylinky, odvary, nič. Naobjednávali si doplnky stravy a lieky na potenciu a podporu plodnosti, nič nepomohlo. Čo sa dá robiť - nakoniec išli k lekárovi:
- Pán doktor, chceli by sme mat dieťatko, ale nijako sa nám nedari. Skúšali sme všetko, bez antikoncepcie, v rozličných polohách, hocijaké odvary a lieky, dokonca sme aj veštici volali... a nič! Lekár sa na nich tak dlho a skúmavo zahľadí a hovori:
- Čo Vám už načisto je*e chlapi?!

hivanik
9. jan 2017

😀

niksniks
autor
9. jan 2017

Vobec ste nepochopili moju otazku??!!!ale vidim ze tu sa len uraza tato stranka asi nesluzi na to niekomu poradit ale skor niekoho urazit..lucka8787 a cudo si jedine ty !!!sa spametaj moja ty vies lepsie ci dieta mam alebo nie vidim ze ste tu velmi mudre naco komentujete nieco ked neviete odpovedat na otazku...ja som sa nepytala nato ci mam sexovat ked chcem dieta ...dnes som sa registrovala no vidim ze sa rovno aj odhlasim lebo toto je stranka kde urazame ludi

niksniks
autor
9. jan 2017

@lucinka511 moja otazka neznela ci mam sexovat ale ci sa ma domna muz spravit pokazde

niksniks
autor
9. jan 2017

@tyelde prepac ja sa nesnazim onic nie som neplodna a antiku som nikdy nebrala takze tvoj vtip je vtipom sam osebe🙂

stastna17
9. jan 2017

@niksniks no a k prvemu ste ako prisli? to myslis ze staci jeden sex aby si otehotnela? ak ano tak cakaj.my sme maly styk 2 roky kazdy den ked som ostala tehotna 😀

niksniks
autor
9. jan 2017

@hivanik nepytala som sa ci mam sexovat ked chcem otehotniet

lucka8787
9. jan 2017

@niksniks keby si aspon trochu logicky uvazovala tak sa nepytas take kraviny.takze sa necuduj 🙂 a odporucam ti vygooglit si nejaku stranku a poriadne si precitat ako sa robia deti.paaapaaa

lucka8787
9. jan 2017

radsej si TY precitaj aku hovadinu si sa pytala moja....

niksniks
autor
9. jan 2017

@stastna17 no mne k prvemu stacilo aby sa domna muz raz urobil ale ja som to myslela inak .....mozno blba otazka chapem ale myslela som to tak ci to nemoze nejako ovplivnit nieco napr ze uz by sa vajicko oplodnovalo alebo neviem co blbost chapem🙂........hiii

lucka8787
9. jan 2017

a ak sa mas take hovadiny pytat aj dalej tak ano radsej sa odhlas lebo takto sa rozumnej rady nedockas 😅

hivanik
9. jan 2017

@niksniks Nehnevaj sa ale aka otazka, taka odpoved. Nemusis sa odhlasovat, niekedy su aj vesele dni.

niksniks
autor
9. jan 2017

@lucka8787 nepotrebujem googl ktomu vidim ze ty mas vela toho vygoogleneho....never vzdy googlu pa

lucka8787
9. jan 2017

a tusim sa uz skoncilo vyucko tak chytrooooo na modreho kona 🙂

stastna17
9. jan 2017

@niksniks vajicko sa zacne uhniezdovat od 5-11 dna po styku. a ovplyvnit to nic nemoze, bud sa stretnu alebo nie. to je ten zazrak prirody. a nie kazdy ma to stastie po jednom styku otehotniet. ak by to tak bolo tak by neboli umele oplodenia.

niksniks
autor
9. jan 2017

@hivanik moja otazka je normalna....mozno som ju zle napisala ale pisanim neviem vysvetlit ako to presne myslim ale nepytala som sa nato ci mam sexovat

lucka8787
9. jan 2017

@niksniks ked uz je jedno vajicko oplodnene, dalsie spermie nepustiiiii, joooj biologia 7. rocnik ZS 😅

stastna17
9. jan 2017

a uhniezduju sa v maternici, v maternici dnu sa stretnu vajicko a spermia...tam sa bude dieta vyvijat a tak isto ak budes tehotna tak mozes mat sex a moze ist na plno muz lebo do maternice sa to nedostane. 🙂

evittam
9. jan 2017

@niksniks Tak ak chces aby sme ta pochopili ako to myslis,tak to treba napisat zrozumitelne o co ti ide. Potom tu nebudes musiet okolo seba kopat ked sa ti nebudu pacit odpovede. No a k veci-ak sa do teba "nespravi" tak nebude mat moznost spermia oplodnit vajicko (teda ak bude mat ake) - to su zakladne veci,ktore by si mohla vediet aj bez podobnych otazok. Podstatne nie je ci sa milujete kazdy den (a ani to kolkokrat) ale to ci sa milujete v ten spravny cas-cize cez tvoje plodne dni. A hlavne teda,ze sa aj do teba spravi. A ak by si uz bola tehotna,tak to vobec tiez nevadi-vies my vysvetlit preco by malo?!
Inak tiez by ma zaujimalo ako si prisla k prvemu dietatu ked mas taketo otazky...

lucka8787
9. jan 2017

@niksniks nooo ja mam aj nastudovane moja kedze mam zdravotnu skolu 😉

evittam
9. jan 2017

....pardoooon...mi.....😵

hivanik
9. jan 2017

@niksniks Ak planujes otehotniet tak sa odporuca kazdy druhy den sexovat. NAPLNO. Verim ze ako odpoved staci.

lucka8787
9. jan 2017

@niksniks a okrem googlu mam doma aj knizky aby si vedela 😝

niksniks
autor
9. jan 2017

@stastna17 dakujem za odpoved dobre takze ked budem naplno secovat aj kazdy den nebude to mat vpliv nanic proste jedno zo spermii sa uchyti a bodka.

lucka8787
9. jan 2017

@evittam ale ved ona sama tvrdi ze jej otazka bola uplne jasna, len my sme zase tie co sme to nepochopili jooooooj 😅

niksniks
autor
9. jan 2017

@lucka8787 vaaaau aj knizky mas ???? Jeeeej ty sa mas

stastna17
9. jan 2017

@niksniks presne tak ono sa to vsetko deje v maternici kde dosah nema nic 🙂