Sex na plno pred otehotnením
Ahoj asi trochu blba otazka no chcem si byt ista.
Chceme druhe babo s muzom sme vcera sexovali naplno a skoncilo to vomne mam pockat ci budem tehotna alebo mozme sexovat aj dnes naplno a popripade aj zajtra?
Moze to mat nejaky vpliv na nieco?
Alebo si to mozem takto poistit zle sa nemoze stat nic ci?dakujem
@niksniks Ani som to nedočítala - už splietaš "dve-na tri" - lebo sa ti nepáčia naše normálne odpovede.....Už tu vyťahuješ zase pohlavie. Tiež nemám vešteckú guľu aby som vedela čo chceš vedieť a tvoja prvotná otázka bola položená ako deckom z prvého stupňa ZŠ - a teraz kľudne do mňa. A my sme trápne?! Ty jediná si tu trápna.....Si priznaj, že si napísala kravinu a urobíš lepšie ako to tu teraz splietať a robiť z druhých hlupákov.
Toto uz co su za otazky dakujem baby za rady.....pomohlo mi nieco......ale viac nepotrebujem mrzi ma ze sme sa zle pochopili od zaciatku!!!!!.....😀😀😀 ale tato diskusia nevedia nikam dakej ja som sa dozvedela co som chcela dakujem ahooooj
My sme sa nepochopili zle. Ty si napísala čosi o tom, či to nemôže "niečo zlé" ovplyvniť. Potom do toho montuješ pohlavie. Tak "niečo zlé" malo byť asi to, že z toho bude chlapec? Prepáč, dievča, no nechápem ťa. A naozaj, to že sme kravy si si tiež mohla odpustiť.
@niksniks Tak si sa mala spýtať hneď - a nie tu robiť zo slušných ľudí debilov - prepáčte za výraz! Nie to či sa do teba spraví raz alebo 1000x neovplyvní pohlavie dieťaťa, nakoľko to neovplyvní tú jednu spermiu, ktorá bude najrýchlejšia a nikto nevie či bude X alebo Y. Chápeš, rozumieš, už máš odpoveď, ktorú si chcela?!
@hivanik No veď ja viem.
@niksniks A my všetky sme kravy?! Jediná krava si tu ty - prepáč, ale najskôr sa pýtaš či sa môže niečo stať ak sa chlap do teba vystrieka ak budeš tehotná, potom to vlastne obrátiš proti všetkým, že sme ťa nepochopili, že ti nejde o sex a nakoniec si vlastne chcela vedieť ako spraviť dievča - no to neovplyvníš. A sprostých zo slušných ľudí choď robiť niekam inam a nie sem. Jediná trápna a úbohá si tu ty. Neverím, že takáto ženština má dieťa a normálneho chlapa.
A ak budeš chcieť nabudúce niekoho urážať a mať nejaké otázky tak najskôr si to uprac v hlave čo sa vlastne chceš spýtať.
@niksniks no neivem ci to ovplyvni pohlavie ak ti je sudeny chlapec tak bude a mozes sexovat aj pred aj pocas ovulacie,neovplyvnis to a niektore zeny maju len chlapcov a niektore zeny len dievcata,je to nejako ovplyvnene rodom,..napr moja babka mala az 7 chlapca z 10d eti,, moje sestry maju len dievcata, a ja teiz dievca,,a kebyze chcem chlapca tak mozno az 5 dieta by bolo chlapec,je na to taka teoria,kt je celkom pravdiva.
Ženy, ja sa vám čudujem, že sa s tou osobou ešte bavíte. Podľa mňa to je registrovaný nejaký 15 ročný sopliak a dobre sa rehoce na tom, ako sa tu paprčíte.
@natalienka12 Ja sa skor obavam , ze je to realna osoba☹
@natalienka12 No, bodaj by si mala pravdu - veľmi pochybujem, že pri dnešnej inteligencii mládeže (samozrejme česť výnimkám) by bol nejaký "15-ročný sopliak" schopný tu popísať niečo podobné.....Prikláňam sa skôr k názoru, že je to bohužiaľ tak ako to je .....
@natalienka12 No veď ja už tiež radšej nič nepíšem - lebo by som dostala zákaz aj na 2 roky.😂

Zakazdym hovoríš niečo iné tak sa uz uvedom a radsej uz nič nepis.ale dobre sme sa na na tebe pobavili to je pravda 🙂
Inak, dnes sú tu dobré sexuálne témy....som sa pobavila, jedna tu písala, že manžel mi už nevonia, že majú sex len 8x za rok a baby jej poradili, aby ho pred sexom poumývala a navoňala 😝
Ah..
@natalienka12 najlepšie savom😂
😀
@niksniks moja poviem ti moju skúsenosť ,čím sme sa viac snažili o dieťa tým to nešlo,spávali sme na plno roky stále ale nič ,zrazu na muž mal takú fušku kde robyl do mŕtva tak sex pripadol na raz za týždeň to 4-5krat do mesiaca a to nám asi pomohlo ani som neverila že ja som tehotná ,niekedy menej je viac ,aspoň unas držím palce 😀😀😀
ok, uz som si to zbezne presla,
takze autorka zjavne podla aj vlastnych slov sexovat vie, ale citat s porozumenim, pripadne lucidne formulovat svoje otazky uz pomenej.
@niksniks
netusim sice, odkial mas tie Tebou uvadzane statistiky, ale ak Ta potesi moja osobna viacnasobna skusenost, tak vedz, ze ja som vzdy vedela nabeton presne, kedy mam ovu, aj sme podla toho deti tvrdo planovali, a cuduj sa svete, mam 2 baby a 2 chalanov.
pricom ten posledny chlapec bol zo styku cca 5 dni pred ovu.
nabeton.
tak teraz nech mi este stale niekto tvrdi, ze stravou, polohou alebo silou vole sa nieco da ovplyvnit.
neda. bodka. amen, tma
🙂
ale je okolo toho celeho brutalne dobry marketing.
Ja to volam Bozia vola, ale kludne aj karma, osud, zivot, realita.
tak drzim palce, hlavne nech je zdrave babo.
@niksniks myslím, že poznámka o retardovanych deťoch tu nepadla ani raz, ja ako jediná som poznamenala, že sa potom učitelia trápia s deťmi individui ako si ty, čiže keď tak, dehonestujúcejsie som sa vyjadrila na adresu rodiča, teda teba a nie dieťaťa.... Však veď dieťa nemôže za to, komu a kde sa narodí. No ale ty si asi ani to nepochopila....

@niksniks to je sice pekne, ale povedz mi, ako sme podla tvojho prveho prispevku a aj vela dalsich mali vediet, ze sa pytas uplne nieco ine?