icon

Sex pri snažení

5. aug 2023

Žienky možno blba otázka ale často čítam o Tom že keď si robíte ovulacne testy sa pýtate kedy mať sex. To ho akoze máte len v čase ovulácie?

gejb
5. aug 2023

A tiež sa idete snažiť?

januska12323
5. aug 2023

Keď chceš zarobiť na dieťa inak ako v čase okolo ovulácie to nepôjde.

autor
5. aug 2023

@gejb
@januska12323 snažíme sa ale teda sex máme celý cyklus bez ohľadu na ovuláciu.. tak preto sa pýtam že či kvôli tomu len vtedy aby boli kvalitné spermie alebo kvôli čomu.

veselo_neveselo
5. aug 2023

Hehe, s kvalitou to nic nema. Ale nie vsetci maju cas a chut kazde dva dni, cely cyklus, a cele roky. Ked sa cielene snazia, tak je potreba obcas aj program na vecer pozmenit, byt doma, aj sa nastavit ze "musi" nieco byt.

jj298
Odpoveď bola odstránená
avonladyba
5. aug 2023

Ak má pár sex vyslovene že každy den, tiež sa im môže zdať zvláštne, že niekto sa na to potrebuje chystat.

kate_cs
5. aug 2023

Mala som appku menštruačný kalendár, poctivo vyplnenú, aby mi dobre rátala plodne a neplodné dni, plus som mala odlsedované, že fakt to sedí (podľa toho, ako sa správalo moje telo).
Sex sme mali ako sme mali chuť, ale keď som mala plodne dni, tak každý druhý deň. Do dvoch mesiacov som bola tehotná. Žiadne stojky na hlave, žiadne kvalitné spermie, len biológia.

maryskas
5. aug 2023

Toto je vyslovene individuálna záležitosť. Niekto má chuť na sex 2x do mesiaca, niekto každý deň.

rebrambora
5. aug 2023

Pre mna tiez nepredstavitelne ist na to s ucelom spravit si dieta, planovat milostne chvilky a stresujuce zaroven, ale tiez pochopim, ze nie kazdy mysli na sex polku dna a ma ho aj tak casto.
Su ale ludia, kt sexuju len za ucelom rozsirit rodinu.

lauriik
5. aug 2023

Ja som testy nikdy nerobila lebo sex sme mali vzdy pravidelne a nedalo sa minut ovulaciu 🤷🏼‍♀️ Podla mna niekto testuje skor ked maju sex raz za tyzden a menej alebo muza na sluzobkach.

zuza265
5. aug 2023

Suhlasim s nazorom, ze casto je ovulacia sledovana kvoli praci… niektore zeny maju aj rozny cyklus a to najdes prave tu casto - napr rozpatie 30-90 dni a podla toho vedia nie len kedy je mozno vhodnejsi sex ale aj ako na tom su s cyklom. Ale ano: ked je sex kazde 2-3 dni je vykryty cely mesiac a len sa jednoducho nedari a potom prichadza testovanie a hladanie dovodu atd🤗♥️