icon

Sex v deň pozitívneho ovulačného testu

26. okt 2020

Podarilo sa vam otehotniet keď ste sa milovali len v deň pozitivneho ovu testu?

sisqa19
26. okt 2020

ja teda ovu testy nepotrebujem, mávala som také bolesti, že som presne vedela, kedy tu ovulku mám. a k obom deťom som prišla tak, že sme mali sex len v ten deň. u mňa to teda rozhodne nebol zážitok, kvôli tej bolesti, ale vyšlo to 🙂

autor
26. okt 2020

@sisqa19 tiez sa riadim aj podla bolesti, mavam ich tiez silne v case ovulacie, ale aj tak som spravila ovu test a bol pozitivny v den kedy som mala bolesti - 14 den cyklu, cyklus mavam 28 dni. ale vsade citam ze ovulacia prebehne do 1 - 2 dni od pozitivneho testu a vtedy som uz bolesti nemala.

s_a
26. okt 2020

ved spermie vydržia tie 3 dni v tele,, skúste aj dnes aj o 2-3 dni a malo by to byť v pohode.. my sme mali styk 3x v priebehu týždňa, keď mi podľa kalendára vyšli plodné dni (ale tiež som cítila, že ich mám, ale nič strašné to nie je u mňa) a podarilo sa hneď na prvé snaženie 🙂

autor
26. okt 2020

@s_a gratulujem 🙂 vies co my sa snazime viac ako rok, nezijeme spolu preto milovanie kazdy druhy den v case ovulacie nehrozi :/

s_a
26. okt 2020

dakujem 🙂 chápem, ale nebolo by na čase zvažovať aj spoločné bývanie, keď sa snažíte o bábätko tak dlho? 🙂 lebo takto sa ani nečudujem, že to môže dlho trvať, aj ak ste obaja zdraví :(

marseillefan
26. okt 2020

My sme mali sex každý deň a ovuláciu neriešili... dva krát nám to vyšlo na prvý pokus, pritom manželka mávala rozhádzaný cyklus, menštruáciu mávala raz za dva mesiace. Takže ak vám to situácia dovolí, súložte, súložte, súložte...

autor
26. okt 2020

@s_a zvazujeme, ale je to komplikovane kvoli praci a dochadzaniu, obaja pracujeme v inom meste, este ma aj dieta v starostlivosti ktore chodi zas do ineho mesta do skoly. no zatial hladame riesenia...

autor
26. okt 2020

@marseillefan dakujem za radu, veru keby sme spolu zili, sex by bol aj kazdy den. lenze mame to trosku komplikovane.. pisala som vyssie. sme spolu cez vikendy a ak sa podari raz v tyzdni a ta potvora ovulka chodi zrovna v tyzdni.. och

autor
26. okt 2020

@s_a zdraví zrejme sme, moj dr. povedal, ze ja som OK, a dohodla som sa s priatelom ze pockame este 2 mesiace a ked sa nezadari, pojde na spermiogram

autumm
26. okt 2020

Ja som si síce nerobila ovu testy ale vedela som presne den kedy som mala a sex som mala iba v ten deň a otehotnela som

autor
26. okt 2020

@autumm v dobrom zavidim 🙂 tiez sa orientujem podla bolesti, ale zatial sa nezadarilo.

mimkao
26. okt 2020

áno, podarilo. Presne na 14 deň pri cykle 28.
Vedela som to nie podľa testu, lebo ten mi nezvykol správne ukázať ovuláciu, ale podľa tlaku na vaječníkoch a hlienu.

sisqa19
26. okt 2020

aha, no ano. možno to bola náhoda, dvakrát to vyšlo chvalabohu

simonkadunkova
26. okt 2020

Ahojte ja mam taky problem moli ma pod brušku aj ladviny mešká my to 8 dni môžem Byť tehotná aj keď si s manželom dávame pozor ?

autor
26. okt 2020

@mimkao super 🙂 bodaj by to vyslo aj nam uz, mali sme sex 14.den a cyklus mam 28 dnovy. Mala som v tento den aj bolesti aj hlien.

autor
26. okt 2020

@simonkadunkova ja by som na tvojom mieste skusila tehotensky test. Urcite by ti dal jasnu odpoved 🙂

marseillefan
26. okt 2020

Ďakujem za vysvetlenie a držím palce, aby to vyšlo 🙂

autor
26. okt 2020

@marseillefan Dakujem, si mily 😊

simonkadunkova
26. okt 2020

Príznaky nemam len chodím častejšie na wc.keďže si dávame pri sexe pozor tak neviem,🤔môže tam byť cista alebo prechladnutie? Mala ste to už niektorá? Za každú odpoveď. Ďakujem

sense
26. okt 2020

@simonkadunkova správ si test a uvidíš... Lebo to môže byť cysta, prechladnutia, stres, aj tehu,

mimkao
26. okt 2020

Držím palce nech sa podarí.☺️

autor
26. okt 2020

@mimkao Dakujem pekne 🙂