Shatawari - pomoc pri otehotnení
Pomohlo to niekomu otehotnieť ?
@valeva dobrý deň vedeli by ste poradiť aj niečo na zápal v tele vysoké cytokin?
@butterfly333 ak je zápal v tele, odporúčam kurkumín + reishi alebo iné medicinálne huby. Neviem aký je postoj lekára? Berieš niečo? A ešte k tej šatavarke - nemá sa kombinovať s hormonálnymi liekmi, ak by si náhodou niečo brala. Takže asi toľko, neviem či som pomohla.
@valeva ja beriem od februára medrol plus beriem serrapeptazu a kurkumu vit d3 zinok selén horčík vápnik draslík železo vit C omega3 kys listovu a teraz mi prišla včeliamaterskakašička.
@butterfly333 musíš sa poradiť s lekárom ako čo kedy brať. Ja nie som lekár. ale určite šatavari odporúčam.
Ahojte,kúpila som si tabletky shatavari na podporu menštruácie keďže mám nepravidelný cyklus,dnes mi.gynekolog predpísal kyselinu listovú,môžem shatavari a kyselinu listovú užívať súčasne? Ďakujem za odpovede 🙂
@lucia952000 mozes. Uplne v pohode.

@natalka1985 áno, mne konkrétne nie, ale robím s ajurvédskymi bylinami a šatavari je aj na plodnosť. Závisí od problému - ale naposledy napr. maminka mala problém, že prvé dieťatko v pohode a druhý krát to už nešlo - teda otehotnela, ale potratila asi 4x. Nastavila som jej stravu aj liečbu a pomohlo. Ak vieš presne kde je problém, napíš mi, rada posuniem skúsenosti.