icon

Shatawari - pomoc pri otehotnení

natalka1985
20. máj 2020

Pomohlo to niekomu otehotnieť ?

valeva
21. máj 2020

@natalka1985 áno, mne konkrétne nie, ale robím s ajurvédskymi bylinami a šatavari je aj na plodnosť. Závisí od problému - ale naposledy napr. maminka mala problém, že prvé dieťatko v pohode a druhý krát to už nešlo - teda otehotnela, ale potratila asi 4x. Nastavila som jej stravu aj liečbu a pomohlo. Ak vieš presne kde je problém, napíš mi, rada posuniem skúsenosti.

butterfly333
21. máj 2020

@valeva dobrý deň vedeli by ste poradiť aj niečo na zápal v tele vysoké cytokin?

valeva
28. máj 2020

@butterfly333 ak je zápal v tele, odporúčam kurkumín + reishi alebo iné medicinálne huby. Neviem aký je postoj lekára? Berieš niečo? A ešte k tej šatavarke - nemá sa kombinovať s hormonálnymi liekmi, ak by si náhodou niečo brala. Takže asi toľko, neviem či som pomohla.

butterfly333
28. máj 2020

@valeva ja beriem od februára medrol plus beriem serrapeptazu a kurkumu vit d3 zinok selén horčík vápnik draslík železo vit C omega3 kys listovu a teraz mi prišla včeliamaterskakašička.

valeva
2. jún 2020

@butterfly333 musíš sa poradiť s lekárom ako čo kedy brať. Ja nie som lekár. ale určite šatavari odporúčam.

lucia952000
9. feb 2021

Ahojte,kúpila som si tabletky shatavari na podporu menštruácie keďže mám nepravidelný cyklus,dnes mi.gynekolog predpísal kyselinu listovú,môžem shatavari a kyselinu listovú užívať súčasne? Ďakujem za odpovede 🙂

valeva
11. feb 2021

@lucia952000 mozes. Uplne v pohode.