Silná a bolestivá menštruácia po doužívaní duphastonu.
Ach baby je to tu znova v utorok somho douživala a na druhý deñ už slabá ms a dnes a včera moc silná až ma všrtko bolí ani Ibalgin nepomáha až mi je zle ani jest mi nechuti
@adusik12457 DUPHASTON je nahrada progesteronu ( obsahuje dydrogesteron ). Prekrvuje stielku maternice, zvysuje jej hrubku.
Preto aj menstruacia je silnejsia a niekedy aj bolestivejsia
Daj si Algifen kvapky a Ascorutin.
@veronikaszabova no len mám velké bolesti
@veronikaszabova straštne mi je
@adusik12457 radu som ti dala, co si mas dat.
Musis vydrzat
Cely zivot trpim ukrutnymi bolestami a cim dalej to je horsie - ak si nedam aulin do urcitej fazy "pociatocnej" bolesti tak nie som schopna chodit, niekedy len lezim na zemi a po podani tychto silnych analgetik ratam krce, kt. trvaju 50 sekund, par sekund klud a zase - az kym to neprejde. Az potom som schopna fungovat. A v poslednom case mam bolesti aj 2-3 dni, len len prvy den ako to byvalo kedysi...
Keď teraz ideš umrieť od bolesti ako chceš niekedy rodiť???!!!
@vinejka6 Presne ako si napísala ty, som išla aj ja....teraz rieši len lieky na otehotnenie, ovulaciu, milión falošných duchov na teste a potom bum: príde mrcha a plače a zakladá témy ako jej je hrozne. Mám 3 pôrody za sebou a čaká ma 4. A zatiaľ boli všetky veľmi dlhé a bolestivé...neviem čo autorka bude robiť potom 🤔
@adusik12457 Ešte mi nedá nenapisat- neboj, raz otehotnies a potom budú mrchy len maliniou pre teba oproti pôrodu
@katarinka89 🤦♀️to snaženie o bábätko dalo asi riadne zabrať jej psychike. Ja mám síce za sebou len jeden pôrod, síce nie dlhý, ale bolestivý teda bol hrozne a to čo cíti teraz, že má bolestivu MS tak to nech sa slečna pripraví, že toto bude pri pôrode začiatok - takéto bolesti
@vinejka6 Tak tak, pravda je to....
@vinejka6 dovolim si tvrdit ze toto je prudko individualne. Bolestiva MS je normalna diagnoza a mnoho zien, ktore uz rodili, potvrdi, ze sa vyrovna porodnym bolestiam.
@adusik12457 lahni si, daj si silne analgetikum, na brucho termofor a skus spat. Najblizsie ked ti bude gyndos predpisovat Duphaston poziadaj ho, nech ti predpise aj Algifen kvapky alebo Aulin prasok.
@renatka1985 vďaka ale niektoré tu majú zase silné reči ako keby som ja mohla za to že mám bolesti och bože
@adusik12457 No ja keby mam silne bolesti, volam gynekologovi, opytam sa, co si mam dat, ak volnopredajne lieky nezaberaju, posle mi nieco silnejsie doktor na elektronicky recept a hotovo.. nieeee, v piatok napisem na MK, ze mi je naprd, doktor prestane ordinovat a potom cely vikend sa mozem stazovat na MK, ako hrozne mi je... Fakt nechapem niektore zeny
@sisa_s 👍👍
@renatka1985 ok beriem. Moja kamoška mala takú bolestivu MS, že neraz odpadla, preto bola na deň úplne off, doma pod perinou v tme a v tichu pod vplyvom silných liekov proti bolesti. Ale myslím, že autorka tohto príspevku nemá diagnózu bolestivá MS ale inú.. No ale nie o tom som chcela, myslím, že keby mala také veľké bolesti ako sa sťažovala nevypisovala by na MK, ale dala by si lieky a ľahla si, pospala alebo volala gyn. Čo silnejšie si môže dať. Jednoducho si myslím, že keď má žena bolesti pri MS nemá náladu na nič a nie ešte vypisovať na mk ze ako trpí, že ma bolestivý menzes.
TAk čo môžeš robiť, buď ich prestaneš brať a nebudeš mať ms ale ani dieťa alebo to vydržíš. Treba si proste dať lieky na bolesť a vydržať kým to prejde, neboj sa nie si jediná, ktorá má bolesť počas menštruácie
@adusik12457 Duohostan je prosím ta čo?
@adusik12457 Nikto ťa neodsudzuje zato, že máš bolesti ale tie bolesti má tisícka žien a ešte aj silnejšie ako ty a neľutujú sa na MK. Prídeš mi ako cukrová panenka 😝 bože kolko máš rokov? Tipujem že viac ako 20 nie
Jaj zle som precitala na menzes mozes aj ibalgin mig400je ale ak nebude zaberat zajdy gynekologovi. Jasom od bolesti odpadavals a zistili mi cistu na vajecniku hrozne menstruacie som mala. Cista narastla az na 10cm . Vibrali ju a je lepsie len obcas uz mam taku sylnu menstruaciu.

@adusik12457 🤦