icon

Skončila mi MS, bazálna teplota klesá, je to v poriadku ?

edi1234
16. jan 2020

Ahojte žienky odkedy mi skončila MS , tak si meriam bazalnu teplotu , najprv som mala vyššie 2dni a potom posledné dni mám stále nižšiu a nižšiu... je to podľa vás v poriadku?

natalindaaaaa
16. jan 2020

krátko po MS majú niektoré ženy ešte zvýšenu BT, potom bude klesať a vystupi hore ked prebehne ovulácia 🙂

bejka90
16. jan 2020

Ahojte, viete mi prosim poradit, ci som uz mala ovulaciu podla grafu co mam doteraz namerany?mala som aj nolesti v podbrusku par dni ale dnes uz nic...a citala som ze je ovulacia v den poklesu teploty a za tym den ked vyskoci tak moze byt vtedy ked som mala pod 36?🙂 prvymesiac si meriam bt...no a ovulacne testy mam stale akosi rovnake :( obcas druhu ciarku ledva vidno inokedy viac...ale pozitivne som to nemala este

natalindaaaaa
16. jan 2020

@bejka90 niekedy nemusis pri testovani zachytit vrchol, to znamena že napr si testovala rano a mala si ciarku ako si odfotila a večer by bola už uplne silna 🙂 Ovulácia podla mna prebehla v posledný den nizkych teplot. Ale počkaj si ešte či ti ostane teplota hore vtedy budeš vedieť naisto že bola 🙂

bejka90
16. jan 2020

@natalindaaaaa a su normalne az take nizke teploty?:D lebo cosom doteraz videla tak kazda sa pohybuje nejak okolo 36,4 a tak...a ja tu dobre ze nie na bode mrazu :D

bibina666
16. jan 2020

Tak ja pokial viem, plodna si vtedy ked ti bazalna vystupi, nie klesne. Ci zle nieco chapem?🙄

edi1234
autor
16. jan 2020

@bejka90 vam sa da den pred tym naznačiť do tabuľky?

bejka90
17. jan 2020

@bibina666 no neviem uz som z toho jelen :D ale somsistoahla novu aplikaciu nahodila teploty a ked slm dnesnu pridala tak mi urobilouz tie ciary a ukazuje ovulaciu na tu najnizsiu teplotu, vid foto🙂

natalindaaaaa
17. jan 2020

@bibina666 ked bazalna teplota vystupi, uz je po ovulacii

edi1234
autor
17. jan 2020

@natalindaaaaa ta ja už nerozumiem tomu potom, raz tu píšu že keď ti teplota vystúpi to znamená že mám ovulaciu ťa kedy potom je ovulacia?

natalindaaaaa
17. jan 2020

@edi1234 ak ti teplota vystupi, už je PO ovulácii. Posledný den nizkých teplot je ovulácia 🙂

bibina666
17. jan 2020

No ja som vzdy bola v tom ze ked vystupy tak ovulujete. Lebo ona potom klesne, alebo ostava a to vtedy uz moze znamenat ze sa zadarilo. Tak bud to bola nahoda alebo to tak fakt je, lebo mam doma uz druhy dokaz ze to klaplo🤷‍♀️