Skorá ovulácia a problémy s menštruačným cyklom
Ahojte.prosim o radu.mam problémy s ms. Prvé 4dni veľmi silne krvacanie,celá ms trvá 7 dní a na 8-9den príde ovulácia. Potom spinenie týždeň pred ms a o pms ani nehovorím. Zapcha,nafukovanie,zadržiavanie vody,migréna,únava...skúšala som Vitex, duphaston,bylinkové čaje na to určené ale dokopy nič mi nepomohlo. Na preventívke som bola Adi 4mes dozadu a všetko bolo ok. Čo mi môže pomôcť?ja som už zúfalá 😥
@vanilkovazmrzka áno cca 21 dní,niekedy mám aj 25 že ovu príde neskôr,ale všetky ostatné problémy zostávajú. Idem sa objednať,len neviem že či napr.hormonalny profil sa robí pri PP.alebo ale vyšetrenie si pýtať?
@lussim asi sa standardne nerobi, ale cudujem sa ze ti to lekar nenavrhol lebo akoze nemusi byt problem skora ovulacia a kratsi cyklus, ale dlhe spinenie pred menstruaciou nie je dobre pokial viem… ale nechcem tu strielat naslepo, hadam ti niekto lepsie poradi
@vanilkovazmrzka čo to môže spôsobovať? Presne 7dni pred ms začnem špiniť. no moja dr má akurát poslala na neurológiu kôli migrenam pred ms. Ale aj to neviem či je nutné riešiť.ci si dám jednu tabl.mesacne od bolesti alebo brat denne nejaké iné...
@lussim neodvazim sa hadat, mozno hormony mozno nieco celkom ine. Ale mrzi ma ze sa k tomu tvoja dr stavia tak nezaujato… inak ked si das jednu tabletku a mas po migrene, to by som asi ani nenazvala migrenou 🙂 dobre pre teba!
@vanilkovazmrzka áno,ja už presne viem kedy mi začína migréna.ked to náhodou neodhadnem a rozbehne sa tak mi nepomôže už ani svätena voda.

A to mas aky dlhy cyklus? 22 dni? To asi nie je idealne… minimalne by som skusila poziadat o nejake dalsie vysetrenia nad ramec preventivnej prehliadky, alebo skusila ineho lekara