Skúšali ste nejaké duchovno v rámci dlhej neúspešnej snahy o otehotnenie?
Ahojte, na úvod - nezlinčujte ma prosím za moju otázku 🙂. Píšem čisto zo zvedavosti, či ste skúšali pri dlhodobej neúspešnej snahe o otehotnenie (áno riešime sa aj u lekárov) aj niečo viac ako fyzické / zdravotné veci - mám tým na mysli napríklad liečenie podvedomých blokov, čistenie karmy, meditácie, regres alebo čosi podobné? Pohli ste sa z miesta vďaka niečomu z takéhoto súdka? Vopred ďakujem ☺️.
feng suej😀
@frida1990 nie
@frida1990 nie
@frida1990 ano.. najprv lekari podla ktorych mam dokonale prostredie na pre plod 😂 2x ivf, 7 vkladov blastocyt, vyskusali na mne mozne aj nemozne (s hormonmi aj bez, scratching atd) .. tak ja som sa vybrala cestou nie zapadnej mediciny.. mam za sebou 2x regres, cistenie energetickych a podvedomych blokov,a momentalne som u liecitela tcm - podla ktoreho tiez vyzeram ok 😃 Minimalne je to o niecom inom ako lekari, a pre mna je to aj zazitkove 😃z miesta som sa pohla urcite , bude ako ma byt a necham sa prekvapit 😃
@frida1990
Ja som po dvoch rokoch snazenia skusila Fertility Massage Therapy. Po prvej masazi som ostala tehotna ☺️, absolutne netusim, ci to naozaj bolo touto masazou alebo to bola iba nahoda. Bola to vsak naozaj prijemna a zaujimava skusenost. Velmi neverim na taketo veci, ale vzhladom na pozitivne spatne vazby som sa rozhodla skusit tuto alternativu. Pripajam kontakt na babu u ktorej som bola ja. Na jej web stranke si vies precitat o co presne ide resp. tam najdes aj cennik a pod. 😉. Drzim paste! 🍀
@barbora0308 paráda, gratulujem ☺️ o fertility masážach už som počula, dskujem za kontakt
treba skúsiť všetko. poznám páry, ktoré skúšali aj návštevy u kadejakých čarodejníc, ale aj tak im to nepomohlo. Mne v rámci duchovna pomáha viera v Boha. Po niekoľkých rokoch som sa naučila mu dôverovať, že vie prečo som v tejto situácii bez detí. Som veriaca, ale nepreháňam to. Viera mi s týmito problémami veľmi pomohla a pomáha.

@frida1990 snažili sme sa 6r, takze som vyskúšala všetko. Aj terapiu, meditáciu, spiritualnu očistu. A to som veriaca. Pomohlo len IVF. Druhé dieťa prišlo potom už same.