Skúsenosti s Clostilbegytom a možné vedľajšie účinky
Ahojte babenky.. Zajtra začínam s tabletami Clostilbegyt.. Máte s ním niektorá skúsenosti? Nemali ste nejaké vedľajšie učinky? Vopred Vám ďakujem za odpovede
@sajs1 prajem veľa šťastia , je to skvelý liek , pomáha k vývoju folikulu, neboj sa ho , nesleduj sa , pomohol tisíckam žien k bábätku ❤️ hlavne veľa prechádzok každý deň 🙂 čistý vzduch pomáha minimalizovať nežiaduce účinky (hlad , potenie , úzkosti , zlý spánok )
@sajs1 ahoj ja som ich brala nemala som žiadne vedľajšie účinky podarilo sa otehotnieť a donosit bábätko ☺️❤️
@jaruska_12 ďakujem krásne ..bojím sa práve tych nežiaducich keďže pracujem ako sestra v amb aby som bola schopná pracovať 🤣❤️❤️ takže vam sa podariloo parada … aj sa potom picha nejaka injekcia ??;)
@sajs1 prajem veľa šťastia , je to skvelý liek , pomáha k vývoju folikulu, neboj sa ho , nesleduj sa , pomohol tisíckam žien k bábätku ❤️ hlavne veľa prechádzok každý deň 🙂 čistý vzduch pomáha minimalizovať nežiaduce účinky (hlad , potenie , úzkosti , zlý spánok )
@anonym_0c4adf ďakujem krasne za odpoveď ale pravdu povediac mám pred ním rešpekt :D kedy lepšie užívat rano alebo večer? ;)
@anonym_0c4adf ďakujem krasne za odpoveď ale pravdu povediac mám pred ním rešpekt :D kedy lepšie užívat rano alebo večer? ;)
@sajs1 aj ja som bola na podobnej pozícii ako ty, mne pomohlo cez týždeň , deň ubehol nebol čas sa sledovať 🙂 poobede už bolo ok 🍀
Manželka ho brala a hneď prvy mesiac otehotnela a úspešne donosila. Gynekológ ju sledoval a vravel, že tam má ukážkový 20mm folikul. Dostala aj injekciu v období ovulácie, že aby dobre praskol.

@sajs1 ahoj ja som ich brala nemala som žiadne vedľajšie účinky podarilo sa otehotnieť a donosit bábätko ☺️❤️