icon

Skúsenosti s gélom na podporu počatia

22. sep 2025

Ahojte dievčatá pred tým ako zbytočne miniem peniaze zase na len čisto reklamný ťah sa vás chcem opýtať či máte niektorá skúsenosti s tým gélom na podporu či vám aj reálne pomol? Ďakujem za info😄

modratrixie
22. sep 2025

@anonym_autor to nie je na podporu ale klasicky gél brzdí spermie … tak nejaké percento to môže pomôcť … my sme tiež počali keď sme práve nemali gél po ruke 😁

autor
22. sep 2025
@modratrixie

@anonym_autor to nie je na podporu ale klasicky gél brzdí spermie … tak nejaké percento to môže pomôcť … my sme tiež počali keď sme práve nemali gél po ruke 😁

@modratrixie no ja myslím ten špeciálny čo predĺži a dopomôže v ich pohybu nie klasický ten nepoužívam vôbec len mi lekár odporučil aby sme vyskúšali no a by som chcela aj reálne skúsenosti nie len kecy😄

anonym_5add80
22. sep 2025
@anonym_autor

@modratrixie no ja myslím ten špeciálny čo predĺži a dopomôže v ich pohybu nie klasický ten nepoužívam vôbec len mi lekár odporučil aby sme vyskúšali no a by som chcela aj reálne skúsenosti nie len kecy😄

@anonym_autor Kde sa ti bude lepsie bezat> V prazdnom bazene,alebo bazene plnom vody?

modratrixie
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor treba povedať potom aký nabudúce

anonym_c1b31d
22. sep 2025
@anonym_5add80

@anonym_autor Kde sa ti bude lepsie bezat> V prazdnom bazene,alebo bazene plnom vody?

@anonym_5add80 bože zasa sa tu stretli trúby 🤦‍♀️

@anonym_autor ano nám pomohol. 2x ešte čapiky ktoré už nevyrábajú ale mala som potrat a do tretice gél na podporu počatia a tam som porodila 🙏 ale ja som mala problémy že som nemala plodný hlien a protilátky proti spermiam. Ten gél by mal riediť hlien a pripomínať ten plodný

autor
22. sep 2025
@anonym_c1b31d

@anonym_5add80 bože zasa sa tu stretli trúby 🤦‍♀️

@anonym_autor ano nám pomohol. 2x ešte čapiky ktoré už nevyrábajú ale mala som potrat a do tretice gél na podporu počatia a tam som porodila 🙏 ale ja som mala problémy že som nemala plodný hlien a protilátky proti spermiam. Ten gél by mal riediť hlien a pripomínať ten plodný

@anonym_c1b31d Áno tak to som rada 🙂 a ktorý si mala konkrétne? A vyšlo vám to na prvý sup s ním?

anonym_c1b31d
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_c1b31d Áno tak to som rada 🙂 a ktorý si mala konkrétne? A vyšlo vám to na prvý sup s ním?

@anonym_autor tento. Áno či to boli čapíky alebo tento gel(oboje bolo na ten plodný hlien ktorý som nemala) vyšlo v ten mesiac ..pred gélom 3 mesiace nič tak som ho skúsila objednať a vyšlo to hneď. Ale treba si ho zaviesť ideálne nejakou striedačkou až ku krčku lebo keď sa použije ako bežný lubrikant všetko skončí hneď von

gabrielamodrykonik
Autor odpoveď zmazal
majulka098
26. sep 2025

@anonym_autor my sme pri oboch tehu, ktoré sa zadarilo, použili conceive gel plus 😅 hneď v danom cykle to vyšlo pri oboch 😅 doma mám 22mesačnú a som v 29tt 😅

autor
26. sep 2025
@majulka098

@anonym_autor my sme pri oboch tehu, ktoré sa zadarilo, použili conceive gel plus 😅 hneď v danom cykle to vyšlo pri oboch 😅 doma mám 22mesačnú a som v 29tt 😅

@majulka098 a mali ste predtým problém? Alebo aký čas bez sa vám nedarilo?

majulka098
27. sep 2025
@anonym_autor

@majulka098 a mali ste predtým problém? Alebo aký čas bez sa vám nedarilo?

@anonym_autor problém by som nepovedala (skôr chlap cigarety a pivo), dcérka sa podarila na 7my cyklus a teraz to bolo už na tretí 🙂

michicka
1. okt 2025

@anonym_autor nám nepomohol používala som s aplikatormi… je to individuálne kazdemu paru pomôže niečo iné…

bluka2
1. okt 2025

Mne to nepomohlo. Ked sa podarilo, ten mesiac sme nepouzili

autor
1. okt 2025
@michicka

@anonym_autor nám nepomohol používala som s aplikatormi… je to individuálne kazdemu paru pomôže niečo iné…

@michicka veď toto že nie každému preto sa pýtam ale tak človek co sa snaží vyskúša čokoľvek

autor
1. okt 2025
@bluka2

Mne to nepomohlo. Ked sa podarilo, ten mesiac sme nepouzili

@bluka2 sranda 😂 tak aspoň nejaký ,,po,, účinok to malo 😆 ináč moja kamarátka nemohli mať deti tak absolvovali 2 krát umelé oplodnenie a z toho mali 2 deti a potom 3 krát prirodzene otehotnela normálne tomu nechceli veriť ešte jej sestra si z nej robila srandu keď jej bolo zle ze je tehotná ona ze to isto 😆 a nakoniec bola q to už mala po 40 tke a pritom im tvrdili že nikdy nebudú môcť mať deti prirodzene

michicka
2. okt 2025
@anonym_autor

@bluka2 sranda 😂 tak aspoň nejaký ,,po,, účinok to malo 😆 ináč moja kamarátka nemohli mať deti tak absolvovali 2 krát umelé oplodnenie a z toho mali 2 deti a potom 3 krát prirodzene otehotnela normálne tomu nechceli veriť ešte jej sestra si z nej robila srandu keď jej bolo zle ze je tehotná ona ze to isto 😆 a nakoniec bola q to už mala po 40 tke a pritom im tvrdili že nikdy nebudú môcť mať deti prirodzene

@anonym_autor toto je ďalšia veľmi rozsiahla téma mám veľa kamarátok ktorým povedali podobne a podarilo sa aj prirodzene a boli predtým na umelom. Príroda si robi ako uzná za vhodne, hlavne keď človek nerieši a nečaká to

autor
2. okt 2025
@michicka

@anonym_autor toto je ďalšia veľmi rozsiahla téma mám veľa kamarátok ktorým povedali podobne a podarilo sa aj prirodzene a boli predtým na umelom. Príroda si robi ako uzná za vhodne, hlavne keď človek nerieši a nečaká to

@michicka no tiež si myslím minule som čítala o jednom pári ktorý sa dočkal dieťaťa až po 23 rokoch.A to už podstúpili kadejaké vyšetrenie umelé aj kadejaké co a keď sa už z tým zmierili tal až po dlhých 23 rokov otehotnela úplne boli z toho v šoku aj jej lekár ktorý už dávno nad ňou zlomil húl

michicka
3. okt 2025
@anonym_autor

@michicka no tiež si myslím minule som čítala o jednom pári ktorý sa dočkal dieťaťa až po 23 rokoch.A to už podstúpili kadejaké vyšetrenie umelé aj kadejaké co a keď sa už z tým zmierili tal až po dlhých 23 rokov otehotnela úplne boli z toho v šoku aj jej lekár ktorý už dávno nad ňou zlomil húl

@anonym_autor dúfam, že v sucastnej dobe je medicína viac vpred a že nám pomôžu kto to potrebujeme…🙂 a tebe držím palce ✨

michaela329
3. okt 2025

@anonym_autor long story short - nepomohol.

tim23
3. okt 2025

Concieve sme použ. Otehotnela som