Skúsenosti s hormonálnym profilom od Medirex
Ahojte máte skúsenosť s hormonálnym profilom od firmy Medirex ? Stačí ísť iba raz alebo treba viac krát na porovnanie? Kedže to stojí 113 eur tak to neni malá položka 🤭 a či nevadí že by som šla v 6 DC kedže inač mi to časovo nevychádza. Ďakujem.
Tak dolezite je, co tym sledujes - co ti ma vysledok povedat?
@veselo_neveselo snazime sa s priateľom 9 mesiacov o babo a dajako sa nám nedarí ovuláciu mam odsledovanú tak by som chcela začať s dajakými vyšetreniami
Treba ist 2-5 den cyklu, tvoj gynekolog ti ho moze urobit tiez a aj vysvetli vysledky. Takto dostanes len papier s hodnotami a budes sa v tom vediet vyznat?
@e1i som si myslela ze potom stým papierom môžem ist ku svojej doktorke a že sa na to pozrie
Mne gynekologička keď chcela robiť hormonálny profil tak hovorila, že mám prísť 2-3dc, 10-11dc a 22-23dc. Skús o to požiadať svojho lekára, jednak ušetríš peniaze a jednak ti presne povie kedy máš ísť aby to malo tú správnu výpovednú hodnotu.
Mozes ale ona ti nemusi vyhoviet,lebo vysetrovanie neordinovala ona. Najjednoduchsie bude o to poziadat ju. Staci HP na 2-5dc a odber na AMH. Potom sa riesia veci dalej,priechodnost vajcovodov,muz spermiogram a podla vysledkov bud budete skusat dalej alebo konzultacia v car.
Zdravím, ja som sa objednala dnes na ten rozšírený na 5DC dfm ze je to ôk. Oni tam na stránke píšu 5-7 tu čítam 2-5 a sestrička mi povedala ze najlepšie je 2-4 tak už neviem vobec. Keďže si to platím chcela by som aby to bolo co najpresnejšie. Čo myslíte?
A chcem sa ešte opýtať či je problém, že to môže nejak ovplyvniť ten profil keby beriem antibiotika...?
Ešte bu som sa chcela opýtať autorky témy. Bol si nakoniec? Bolo to pre teba užitočné?
@roxana61 Zdravím.Nakoniec som nešla bola som u doktorky svojej a požiadala som oň ale aj tak ešte dakde budem musieť ísť kedže nespravila mi na amh hormon co ma najviac zaujimalo
Jaj, chapem. Ja som samoplatca takze je to pre mna jednoduchsie takto a cenovo rovnako a mazno aj lacnejsie, kedze vynecham lekara, ktoremu by som musela tiez platit.
Amh nie je aj v základnom? Aspoň ja co viem vždy keď mi robili u Dr hormonalny tak tam bolo aj amh.
Ale ďakujem za odpoveď🙂

len raz ides