icon

Skúsenosti s hormonálnym profilom od Medirex

1. sep 2024

Ahojte máte skúsenosť s hormonálnym profilom od firmy Medirex ? Stačí ísť iba raz alebo treba viac krát na porovnanie? Kedže to stojí 113 eur tak to neni malá položka 🤭 a či nevadí že by som šla v 6 DC kedže inač mi to časovo nevychádza. Ďakujem.

mamina7070
•
1. sep 2024

len raz ides

veselo_neveselo
•
1. sep 2024

Tak dolezite je, co tym sledujes - co ti ma vysledok povedat?

autor
•
1. sep 2024

@veselo_neveselo snazime sa s priateľom 9 mesiacov o babo a dajako sa nám nedarí ovuláciu mam odsledovanú tak by som chcela začať s dajakými vyšetreniami

e1i
•
1. sep 2024

Treba ist 2-5 den cyklu, tvoj gynekolog ti ho moze urobit tiez a aj vysvetli vysledky. Takto dostanes len papier s hodnotami a budes sa v tom vediet vyznat?

autor
•
1. sep 2024

@e1i som si myslela ze potom stým papierom môžem ist ku svojej doktorke a že sa na to pozrie

katariiinkaa
•
1. sep 2024

Mne gynekologička keď chcela robiť hormonálny profil tak hovorila, že mám prísť 2-3dc, 10-11dc a 22-23dc. Skús o to požiadať svojho lekára, jednak ušetríš peniaze a jednak ti presne povie kedy máš ísť aby to malo tú správnu výpovednú hodnotu.

e1i
•
1. sep 2024

Mozes ale ona ti nemusi vyhoviet,lebo vysetrovanie neordinovala ona. Najjednoduchsie bude o to poziadat ju. Staci HP na 2-5dc a odber na AMH. Potom sa riesia veci dalej,priechodnost vajcovodov,muz spermiogram a podla vysledkov bud budete skusat dalej alebo konzultacia v car.

roxana61
•
22. okt 2024

Zdravím, ja som sa objednala dnes na ten rozšírený na 5DC dfm ze je to ôk. Oni tam na stránke píšu 5-7 tu čítam 2-5 a sestrička mi povedala ze najlepšie je 2-4 tak už neviem vobec. Keďže si to platím chcela by som aby to bolo co najpresnejšie. Čo myslíte?
A chcem sa ešte opýtať či je problém, že to môže nejak ovplyvniť ten profil keby beriem antibiotika...?

roxana61
•
22. okt 2024

Ešte bu som sa chcela opýtať autorky témy. Bol si nakoniec? Bolo to pre teba užitočné?

autor
•
22. okt 2024

@roxana61 Zdravím.Nakoniec som nešla bola som u doktorky svojej a požiadala som oň ale aj tak ešte dakde budem musieť ísť kedže nespravila mi na amh hormon co ma najviac zaujimalo

roxana61
•
23. okt 2024

Jaj, chapem. Ja som samoplatca takze je to pre mna jednoduchsie takto a cenovo rovnako a mazno aj lacnejsie, kedze vynecham lekara, ktoremu by som musela tiez platit.
Amh nie je aj v základnom? Aspoň ja co viem vždy keď mi robili u Dr hormonalny tak tam bolo aj amh.
Ale ďakujem za odpoveď🙂