Skúsenosti s HyFoSy: Bolesť a strach
Mám obrovský strach z hyfosy aké máte skúsenosti? Bolelo to veľmi ?
Ale ja som ani necitila ako mi balonik na spustenie porodu davali (tym myslim naozaj nic….) tak neviem ci to tam mam necitlive cico 🤣🤣
Nechcem ta strašiť ale ja som nemala dobrú skúsenosť. Ja som mala obrovské bolesti keď mi preplachovali vajickovody. Extrémny tlak lebo som ich mala takmer nepriechodné a nakoniec povolili takze za mna hrôza… ale ak budeš mat čisté vajcovody, tak sa nemáš čoho báť. Moja skúsenosť je takáto
ja som tiez mala obavy, bol to taky tlak, ale nič strasne.
Ako keby všetko bolo ako hyfosy, sme vyhrali, to je nič, ja som nič necítila iba dali tekutinku a pozreli priechodnosť a to bolo všetko 🙂
Ja tiež celkom ok skúsenosť. Akože, príjemné mi to úplne nebolo, ale ani to nebol žiadny horor. Vajcovody ale v mojom prípade boli tiež priechodné.
Tak ja osobne som mala pár dní bolesti ako pri menzese ale to preto lebo mne musel oveľa dlhšie skúšať priechodnosť ako klasickým ženám lebo chcel zistiť či ozaj mám obojstranne nepriechodné a žiaľ. Ale nič hrozne to není
Som po HSG (2014) aj HyFoSy (2023). HSG bolelo riadne, HyFoSy ako menštruačná bolesť.
Ahojte tak už mám po tom oba vajcovody sú priechodné a musím povedať že zbytočne som sa stresovala,vôbec to nebolo take strašne ako som sa Dočítala na niektorých diskusiách bolo to len nepríjemne ale žiadne tlaky ani menštruačné bolesti či krvácanie ba ani špinenie som nemala,akurát asi cca 2 hodky zo mna vytekala ta tekutina ale dala som si vlozku a bolo to v pohode takze píšem aj pre
Tie ktoré to majú absolvovať nečítajte si ako ja skúsenosti nikde po nete lebo vás to len zbytočne vystresuje a hlavne každá sme iná a každá mame iný prah bolesti ja ho mám síce nizky ale napriek tomu som naozaj nič nepociťovala jedine čo mi prekážalo boli tie zrkadla ale tie mne vždy prekážajú pri každom gynekologickom vyšetrenií

Nic som necitila 😬