Skúsenosti s Letrozolom a Ovitrelle
Ahojte
Snazime sa o druhe babatko, mame 5 rocneho syna..Presli sme vsetkymi vysetreniami kedze sa nam dlhsie nedarilo..Manzel je okej a ja som mala zopar anovulacnych cyklov
Tento cyklus som zacala uzivat letrozol a dnes na 9DC som bola na folikulometrii a mam dominantny folikul 15 mm a pondelok sa mam prist ukazat a ked tak mi doktorka pichne ovitrelle.
Chcela som sa opytat na skusenosti vas mile zeny, ktorej na prvy cyklus pekne zabrala kombinacia letrozolu a ovitrell?
Dakujem pekne
Nám hneď v tom mesiaci .Pichla som si ovitrelle v nedeľu večer pondelok ráno sme mali styk potom som začala užívať progestenale až do 3 mesiaca a slečna je tu😘bolo to naše prvé po 4 ročnom snažení
@tess123 to je super prosím vás a mali ste nieake problémy ? Lebo my s manželom sa tiež už snažíme 4 roky aj sme boli v Martine aj som bola na laparoskopii či nemam cysty alebo priechodné vajcovody všetko je OK aj partner a stále to nejde nerozumiem tomu 🤷🏼♀️
@tess123 to je super prosím vás a mali ste nieake problémy ? Lebo my s manželom sa tiež už snažíme 4 roky aj sme boli v Martine aj som bola na laparoskopii či nemam cysty alebo priechodné vajcovody všetko je OK aj partner a stále to nejde nerozumiem tomu 🤷🏼♀️
@anonym3 nie presne ako vy žiaden problém ,akurát zajtra ideme zas do Martina chceme súrodenca pre našu slnečnú tak uvidíme ako to bude zas celé prebiehať
@anonym3 nie presne ako vy žiaden problém ,akurát zajtra ideme zas do Martina chceme súrodenca pre našu slnečnú tak uvidíme ako to bude zas celé prebiehať
@tess123 tak to je teda zahada. Aj vám povedali že asi prečo sa to nedarilo ? Lebo ja si to už neviem vysvetliť.Uvidim ešte tento cyklus či to pomohlo nám , ak už toto nie asi pôjdeme znovu do Martina lebo ma to uz prestáva baviť. 😔

Nám hneď v tom mesiaci .Pichla som si ovitrelle v nedeľu večer pondelok ráno sme mali styk potom som začala užívať progestenale až do 3 mesiaca a slečna je tu😘bolo to naše prvé po 4 ročnom snažení