Skúsenosti s MUDr. Jozefom Mačekom - neplodnosť

seliselka
13. okt 2015

Ahojte baby, mame skusenost s doktorom Mačekom? Zevraj ma dobre vysledky - alternativna medicina.....lieci cinskou metódou...neviem kolko dni do mesiaa chodi do BA...mam za sebou 2 neuspesne IVF a planujem ist k tomu doktorovi....poculi ste aspon nieco alebo mate skusenosti?

seliselka
autor
13. okt 2015

Preklep...chcela som napisat ci mate skuseniost...nie mame 🙂

renimac
14. okt 2015

@seliselka ahoj, ja som u neho bola nedavno. Dal mi nejake bobule za 130 EUR a povedal, ze o tri mesiace kontrola. Hovoria o nom, ze je odbornik, ale vybavit pacientku za 5 min? Mozno naozaj pohladom na cloveka a jeho jazyk zisti, co mu je, ale doveru to vo mne teda nevyvolalo. Nemohla som sa ani nic opytat, uz ma vyprevadzal, lebo mal meskanie. Som trosku na seba nahnevana, ze som si to kupila, ved mi v podstate nic nepovedal. No ale topiaci sa aj slamky chyta. Ale ak by si moc chcela, byva v BA myslim kazdy utorok.

seliselka
autor
14. okt 2015

@renimac cize to bral viacmenej ako na pase?....mal vela ludi cakajucich? to je nejaka ordinacia ci ako to u neho vyzera? Tak ano uplne ta chapem, ak potrebujes pomoc tak sa aj slamky chytas jasne....ani ti nepovedal ze naco su tie bobule dobre? a povedala si mu na zaciatku co ti je?

renimac
15. okt 2015

@seliselka bolo to ako na pase, vosla som dnu, opytal sa ma asi 3 otazky, povedal, ze ideme liecit pravy vajecnik, dal zoznam bobul a vypoklonkoval k asistentke, ze tam mam zaplatit. Predo mnou boli traja, za mnou asi tiez. Kazdy vybaveny do 5 min. Ja som uz raz na cinskej medicine bola a tam mi venovali hodinu a pol za tu istu cenu. Plati sa 35 EUR za 5 min. 🙂. Ale mozno je fakt taky macher, ze na Teba pozrie a hned pozna diagnozu 😉. Prenajima si jednu kancelariu v TCM na Kopcianskej. Nie, nepovedal, ze na vyliecenie 😀. A povedala som len to, ze neviem otehotniet.

seliselka
autor
15. okt 2015

potom mi urcite napis ci ti to zabralo....lebo jedna kocka mi pisala ze je uz tehotna co bola u neho...a to sa jej podarilo cca po 3 mesiacoch....a kolko uzivas tych bobul? a necitala si ani na nete co to je?

renimac
15. okt 2015

@seliselka ja to uzivam necely mesiac, lebo som bola najskor nastvana a povedala si, ze to nejdem ani brat. Ale bolo mi luto tych penazi 😀. Mam 3 balenia, jedno vydrzi na mesiac a beriem 2 bobule denne. Je to na harmonizaciu cyklu a rozne zenske problemy, od cyst-endometriozy-bolesti pri menstruacii a pod. Cinska medicina nie je o tom, ze Ti da bobule na otehotnenie, ono je to na celkove zlepsenie zenskych funkcii a to ma pomoct otehotneniu.

seliselka
autor
15. okt 2015

@renimac az tam pojdem uvidim co mi da a ake to bude....urcite sa mi este ozvi 🙂

renimac
30. okt 2015

@seliselka ahoj, bola si nakoniec u neho?

lesko4
27. jún 2017

ahojte, dostala som od znamej kontakt na Mudr. Maceka ohladom TCM a liecby neplodnosti . Uz som raz jedno TCM absolovovala pri 3 IVF vyzivovali sme maternicu,slezinu (ktoru mam vraj oslabenu ) potom prekrovali pri vklade maternicu ,ale nemalo to teda apson u mna pozitivny vysledok. Tiez som tam nechala cca. 300 EUr za niekolko sedeni vratane akupunktury,pripravkov a konzultacie .Preto nechcem opat "vyhadzovat" peniazky,no skusam vsetko mozne aj nemozne . Prosim napiste,ak budete mat cas skusenost ,ci liecba zabrala ....atd .
Dakujem.

renimac
27. jún 2017

Nie nezabrala, ale je pravda, že som užila len jeden cyklus, lebo sa mi nepáčil prístup pana doktora. Chcela som, aby mi venoval viac ako 5 minút, keďže som mala veľa otázok a jeho odpoveď bola, že on viac času nepotrebuje, lebo je odborník na rozdiel od lekárov, ktori mi očividne nepomohli. Na mňa trošku za toľko prachov (120€) arogantne. Ale možno sme si len nesadli.

renimac
27. jún 2017

@lesko4 to bolo tebe 😉

lesko4
28. jún 2017

@renimac dakujem za nazor. Na lekarku ,co som chodila do TCM nemozem povedat nic zle,venovala sa minimalne vzdy hodinu ,jeden cely cyklus sme komunikovali mailami aj smskami,aby nastavila spravnu liecbu ,pred odberom,pred vkladom ,po vklade atd...no zial nevyslo to :( Kolko u Maceka stoji jedna konzultacia -sedenie ? Mas prosim doma tie pripravky,co Ti daval. Rada by som si porovnala ,ci sa jedna o ten isty typ toboliek .Pripadne poprosim poslat info do IP. Dakujem krasne.

renimac
28. jún 2017

@lesko4 ak si správne pamätám, bolo to 40€, predsa, bolo to ešte v roku 2015. Nepamatam si názov bobul, ale viem, že sú to 3 na seba nadväzujúce produkty. Možno by som si spomenula, keby som ten názov videla. Ako mal tam kopec ľudí, tak asi dobrý je, ale mne sa jeho prístup nepáčil.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre