Skúsenosti s neskorým dozrievaním folikulov a ovuláciou
Ahojte
S muzom sa snazime od septembra o druhe babatko zatial sa moc nedari.Manzel je obj na spermiogram a ja podstupujem folikulometriu dnes som 13DC po druhom sone a doktorka zatial nevidela dominantny folikul,v pondelok sa mam prist zase ukazat na sono ci sa to pohlo.Mate s tym skusenosti ze neskor vam dozrel a tym padom ste mali aj ovulaciu?(posunutu?)Mam strach ze nebudem vobec ovulovat i ked mi povedala ze mi to vie nastimulovat ale tak predsa.Dcera bola na prvy sup hned a teraz toto..
Dakujem
Samozrejme,vela zien mava neskor ovulaciu,nie na 14.den,nemusite sa nicoho bat🙏🏻
tiez sa hlasim, ja som mavala tak 18-20 dc
dnes opat usg a 18DC a su tam folikuly ale ziadny dominantny🤦🏼♀️ tak ja uz nevime
Neboj sa...😊 na ovulaciu su v dnesnej dobe lieky,aj ja som tak otehotnela...Neviem kolko mas rokov a ako dlho sa snazite o babatko, ale je dost mozne, ze na folikulometriu chodis zbytocne...😉 drzim prsty!! Kludne mi napis spravu.
ja mam ovulaciu niekedy aj 35. den 🙂 Nie je to sice idealne, ale hlavne, ze prebehne. Cize 18ty den nezufaj a keby sa to malo pravidelne tak opakovat a chces pomoct tehotenstvu, potom su tu na to lieky.

Áno, bežne som mala ovuláciu aj na 20dc.