icon

Skúsenosti s nežiaducimi účinkami Femibion 1

bluubluu
13. jan 2025

Ahojte začala som užívať Femibion 1.
Môžu mať nežiaduce účinky ako nafúknuté bruchu, nevoľnosti teda zle od žalúdka.
Mal niekto takúto skúsenosť?

denisa2020
13. jan 2025

Nie ja som mala strasne chut na jedlo… jedla som co mi prislo pod ruky stale som bola hladna…

lavender94
13. jan 2025

@bluubluu každý multivitamín môže spôsobiť nevoľnosť. Je to celkovo dosť ťažké od žalúdka. Je to veľké množstvo látok ktore sa vstrebávajú postupne a nie každý to zvlada. Pokiaľ to tak je, je lepšie tie vitamíny a minerály kúpiť osobitne a užívať ich počas dňa. Niečo ráno, niečo na obed a niečo na noc. Zlepší sa nie len ten nežiadúci účinok ale aj celkove využitie tých látok telom.
Ale je otázka či je to tým doplnkom stravy alebo tehotenstvom.

bluubluu
autor
13. jan 2025

@denisa2020 presne aj to nikdy som taky hlad nemala
Asi stiahnem po iných tabletkách

bluubluu
autor
13. jan 2025

@lavender94 ďakujem

lavender94
13. jan 2025

@bluubluu to môže byt vitamínom B6. Neviem v akej dávke tam je, ale je super na tehotenské nevoľnosti tak možno ho tam davaju vo vyššej dávke.
Ja som užívala mamavit a ten bol v pohode.

bluubluu
autor
13. jan 2025

@lavender94 ďakujem ja som užívala v prvom tehotenstve LejdyVita1 len keď som otehotnela a začali nevoľnosti nedokázala som ten prášok vypiť

kiki68
13. jan 2025

@bluubluu ja som z toho grcala, kamene v bruchu doslova. V dalsom tehu beriem ine vitaminy

svetlonos
13. jan 2025

@bluubluu
mali sme v nemocnici školenie o tehu cukrovke a mimo tému sa spomenul aj femnibion. Ta diabetická pivedala, te viacere tehotné s nim maju problem. Tie vitaminy pre tehotné ženy dm su vraj lepsie. Vyskúšaj.

bluubluu
autor
13. jan 2025

@kiki68 ďakujem a aké beriete momentálne?

bluubluu
autor
13. jan 2025

@svetlonos ďakujem pozriem

kiki68
13. jan 2025

@bluubluu nejake Mamavit, nieco tu v Rakusku dostupne, tie znasam dobre