Skúsenosti s otehotnením okolo 40. roku života
Ahojte, zaujímajú ma vaše skúsenosti s otehotnením okolo 40. Špeciálne, ak ste vedeli určiť, že ovulujete. Trvalo to aj tak dlhšie ako zamladi? Nepokúšam sa, ale napadlo mi, ako by to bolo. Ja sa totiž čisto pocitovo cítim plodnejšie ako pred 10 rokmi. Vtedy rôzne nepravidelnosti, podozrenie na polycistické, atď. Teraz mám po deťoch krásny pravidelný cyklus, plodný hlien, chuť na sex, presne viem, kedy ovulujem. Viem, že na toto odpoveď nikto nedá, ale je to zaujímavé.
Mam 4 deti, najmladšie sa narodilo tri týždne pred mojimi 41.narodeninami. Otehotnela som prirodzene, tehotenstvo i pôrod uplne bezproblémové, dcerka sa narodila 5 dní po vypocitanom termíne pôrodu, prirodzene, s váhou 3480 g, je zdravá a šikovná.
V 40tke som porodila
Ja čakám tretie dieťa, mám 41, zatiaľ je to v poriadku
Napisem moju skusenost...prve eoeta v 33, snazili sme sa.4-5 rokov. Po vysetreniach sme.skoncili na ivf.
Druje dieta.v.40. Neplanovane, ani sme.na to nepomysleli,
....a.zrazu tehotna. Vsetko ok.
Vsetko je to vysoko individualna vec. U nas asi zohrala.hlavnu rolu psychika
Postaveny dom, zabehnuta.praca,,vylety, dovca....psychicky klud,pohoda....
A tiez.som sa.akosi zacala.okolo tej 40 ky citit lepsie, lekar.mi ppvedal, ze.pokial som otehotnela.takto prirodzene, telo este.vie.co robi,l...takze.tak.
Ale.bol to veeeeelky sok teda....
@michaela329 ano,,presne, aj ja som tam stretla vacsinou mladsie.baby do tych 30 rokov.
Drzim palce
A inal,aj sntym cyklom ja musim povedat, ze od tyxh 37-38 rokov sa.mi upravil skoro na den.
@snowflakenel ďakujem a gratulujem 🍀

@sisska96 ale prosím Ťa, ja v CAR stretávam baby s rokom narodenia 95, 98. Ja sa snažím otehotnieť od svojich 27. Naopak moja babka a prababka rodili po 40. V prvej triede mam deti matiek, ktoré ich mali tesne po alebo tesne pred 40. Jasné, že to nemusí ísť hladko, ale tvrdiť, že je to pomaly nemožné, je pekná blbosť.