Skúsenosti s používaním Tempdrop?
@kati1414 maximalna blbosť, kam vyhodiť 200€, to ako fakt veriš, že ti nejaky takyto prístroj odhadne bazalnu teplotu ?
Tá sa merá v pošve, a maš aj ovulačné testy
@anonym_a3f4f1 ono pri nepravidelnom cykle a spánku takéto meranie nie je veľmi presne, tak za to sa pýtam, keďže toto monitoruje celú noc 🙂
@kati1414 maximalna blbosť, kam vyhodiť 200€, to ako fakt veriš, že ti nejaky takyto prístroj odhadne bazalnu teplotu ?
@anonym_a3f4f1 apropo k tvojim ovulacnym testom, ani raz som nemala ovulacny test pozitivny a to som naozaj merala poctivo a podla pravidiel a nula nula nic. A ano, mam 2 deti, takze nejaka ta ovulacia tam musela byt 😀 A ked nieco nepoznas a nemas s tym skusenost preco to musis hned kritizovat. Tempdrop je omnoho pohodlnejsi ako bazalny teplomer (ano aj s tym mam skusenost), hlavne ked chces merat dlhodobo, nie len kvoli otehotneniu.
Mam 2 roky a funguje super. Zaznamenáva najnižšiu teplotu v noci. Je to pohodlnejšie ako klasický teplomer, pričom ovuláciu zistíš spätne ako deň pred teplotným vzostupom. Ja mám aj bazalny teplomer a ovulácia sa zhoduje.