Skúsenosti so snažením o druhé dieťa s Gonasi
Ahojte mamičky,idem si k vám po radu a možno trošku povzbudenia. Doma už máme jedného synčeka, pri ktorom sa nám podarilo otehotnieť hneď na prvý šup. Teraz sa o druhé bábätko snažíme 5. mesiac a nejako nám to nejde tak hladko, ako sme si predstavovali.Chceli sme stihnúť „reťazový“ rodičák, no toto je už môj posledný mesiac a potom sa budem musieť vrátiť do práce. Tento týždeň ma čaká prvá injekcia Gonasi a priznám sa, že mám trošku zmiešané pocity a obavy.Chcela by som sa vás spýtať na pár vecí:Vyšlo vám Gonasi hneď na prvýkrát? Ak áno, budem vďačná za každú pozitívnu správu.Máte po Gonasi chlapčeka alebo dievčatko? Viem, že je to hlavne o náhode, ale niekde som čítala, že kvôli načasovaniu a rýchlosti spermií to po injekcii „praje“ skôr chlapcom. My si tentokrát v kútiku duše trošku viac prajeme dievčatko, tak ma zaujíma vaša realita. 🙂Mali ste jedno bábätko alebo dvojičky? Dopočula som sa, že je tam vyššie riziko viacpočetného tehotenstva, z čoho mám rešpekt.Budem veľmi vďačná za vaše skúsenosti a názory, snáď mi to pomôže sa trochu upokojiť pred týmto týždňom. Ďakujem! ❤️
Prepc ale trosku vela od toho ocakavas a nechapem ani tym obavam. Gonasi iba spusti ovulaciu, ze si vies sex lepsie nacasovat. Takze to nie ze “vyjde gonasi”
Prepc ale trosku vela od toho ocakavas a nechapem ani tym obavam. Gonasi iba spusti ovulaciu, ze si vies sex lepsie nacasovat. Takze to nie ze “vyjde gonasi”
@anonym_172dbf chápem, ako Gonasi funguje, že je to o načasovaní ovulácie. Moje obavy sú skôr z toho, že je to môj posledný pokus pred návratom do práce, tak som prirodzene v strese, aby sme to s manželom trafili správne. Práve preto ma zaujímalo, či to niekomu vyšlo hneď pri prvom takto sledovanom cykle. Ale vďaka za názor.
Chapem, len mi to prislo, ze do toho vkladas vela nadeje. Mala som viackrat a neotehotnela som
Chapem, len mi to prislo, ze do toho vkladas vela nadeje. Mala som viackrat a neotehotnela som
@anonym_172dbf Možno som podľa teba až moc optimistická, ale pre mňa nádej umiera posledná. Keby som tomu neverila, tak do toho ani nejdem. Každá z nás, čo sa snažíme, potrebujeme v niečo veriť, najmä keď nás tlačí čas. ďakujem za odpoved ale 🙏🏼

@janka661 pri ktorom *sa ti* podarilo otehotnieť