icon

Skúsenosti so snažením o druhé dieťa s Gonasi

janka661
Dnes o 12:39

Ahojte mamičky,idem si k vám po radu a možno trošku povzbudenia. Doma už máme jedného synčeka, pri ktorom sa nám podarilo otehotnieť hneď na prvý šup. Teraz sa o druhé bábätko snažíme 5. mesiac a nejako nám to nejde tak hladko, ako sme si predstavovali.Chceli sme stihnúť „reťazový“ rodičák, no toto je už môj posledný mesiac a potom sa budem musieť vrátiť do práce. Tento týždeň ma čaká prvá injekcia Gonasi a priznám sa, že mám trošku zmiešané pocity a obavy.Chcela by som sa vás spýtať na pár vecí:Vyšlo vám Gonasi hneď na prvýkrát? Ak áno, budem vďačná za každú pozitívnu správu.Máte po Gonasi chlapčeka alebo dievčatko? Viem, že je to hlavne o náhode, ale niekde som čítala, že kvôli načasovaniu a rýchlosti spermií to po injekcii „praje“ skôr chlapcom. My si tentokrát v kútiku duše trošku viac prajeme dievčatko, tak ma zaujíma vaša realita. 🙂Mali ste jedno bábätko alebo dvojičky? Dopočula som sa, že je tam vyššie riziko viacpočetného tehotenstva, z čoho mám rešpekt.Budem veľmi vďačná za vaše skúsenosti a názory, snáď mi to pomôže sa trochu upokojiť pred týmto týždňom. Ďakujem! ❤️

anonym_dd2615
Dnes o 14:02

@janka661 pri ktorom *sa ti* podarilo otehotnieť

anonym_172dbf
Dnes o 14:25

Prepc ale trosku vela od toho ocakavas a nechapem ani tym obavam. Gonasi iba spusti ovulaciu, ze si vies sex lepsie nacasovat. Takze to nie ze “vyjde gonasi”

janka661
autor
Dnes o 14:25
@anonym_dd2615

@janka661 pri ktorom *sa ti* podarilo otehotnieť

@anonym_dd2615 Ahoj, ďakujem za opravu, ale hľadám tu skôr rady k otehotneniu a Gonasi než doučovanie slovenčiny. Ak k téme nemáš čo napísať, tak sú takéto komentáre zbytočné. Pekný deň.

janka661
autor
Dnes o 14:30
@anonym_172dbf

Prepc ale trosku vela od toho ocakavas a nechapem ani tym obavam. Gonasi iba spusti ovulaciu, ze si vies sex lepsie nacasovat. Takze to nie ze “vyjde gonasi”

@anonym_172dbf chápem, ako Gonasi funguje, že je to o načasovaní ovulácie. Moje obavy sú skôr z toho, že je to môj posledný pokus pred návratom do práce, tak som prirodzene v strese, aby sme to s manželom trafili správne. Práve preto ma zaujímalo, či to niekomu vyšlo hneď pri prvom takto sledovanom cykle. Ale vďaka za názor.

anonym_172dbf
Dnes o 14:37

Chapem, len mi to prislo, ze do toho vkladas vela nadeje. Mala som viackrat a neotehotnela som

janka661
autor
Dnes o 14:51
@anonym_172dbf

Chapem, len mi to prislo, ze do toho vkladas vela nadeje. Mala som viackrat a neotehotnela som

@anonym_172dbf Možno som podľa teba až moc optimistická, ale pre mňa nádej umiera posledná. Keby som tomu neverila, tak do toho ani nejdem. Každá z nás, čo sa snažíme, potrebujeme v niečo veriť, najmä keď nás tlačí čas. ďakujem za odpoved ale 🙏🏼