icon

Skúsenosti so zvýšenými embryotoxickými cytokínmi a otehotnením

gabika52
19. apr 2026

Ahojte zienky, neviem úplne či idem po radu alebo iba podporu. S partnerom sa snažíme už tri roky. Nedávno mi konečne na repro imuno zistili že mám zvýšené tie embryotoxicke cytokiny a teda že moje telo odmieta embryo. Máte s tým niektorá prosím skúsenosti? Pripadne sa vám niektorej podarilo otehotnieť aj s touto diagnózou?
Chodím na lipidove infúzie, do toho IUI. 1x neúspešne, čaká nás ďalšie tento mesiac.

zuzka2662021
21. apr 2026

@gabika52 ahoj. Ja to mam plus som mala zvysene nk bunky a alergia na spermie. Uzivala som asi pol roka medrol,na nk bunky pomohlo aj na spermie ale cykotiny nie. Tak potom mi naordinovali omegavan infuzie kazde 2 tyzdne 2 mesiace. Ale stale sa mi vklad oddialoval koli chorobe tak z 2 mesiacov bolo 5 mesiacov. Cykotiny ako tak isli dole ale ozaj len velmi malo. Hranica je tusim 45 a ja som sa pohybovala stale medzi 50-55. Ale vklad vysiel a infuzie kazde 2 tyzdne som mala do 13tt

gabika52
autor
22. apr 2026
@zuzka2662021

@gabika52 ahoj. Ja to mam plus som mala zvysene nk bunky a alergia na spermie. Uzivala som asi pol roka medrol,na nk bunky pomohlo aj na spermie ale cykotiny nie. Tak potom mi naordinovali omegavan infuzie kazde 2 tyzdne 2 mesiace. Ale stale sa mi vklad oddialoval koli chorobe tak z 2 mesiacov bolo 5 mesiacov. Cykotiny ako tak isli dole ale ozaj len velmi malo. Hranica je tusim 45 a ja som sa pohybovala stale medzi 50-55. Ale vklad vysiel a infuzie kazde 2 tyzdne som mala do 13tt

@zuzka2662021 ďakujem. ☺️