Skúsili ste vitamíny na neplodnosť FertilUp?
Aky je vas nazor na tento vyrobok,poznate ho,pomohol niekomu?lebo tak vela ich uz ponukaju,ze mam niekedy pocit,ze sa len zaraba,este aj na cudzom nestasti,investicia velka a vysledok ziadny.. 😠
Ked este niekto chce fertilup hodila som ho na bazos do ostatne vytaminy 3 balenia 2 pre zenu jedno pre muza nam pomohol uz druhy krat spm mamicka stale ame to 3,4 mesiace skusali bez fertilup potom ho manzel kupil aj pri prvom a teraz som cerstvo tehotna 5 tyzdnou a cakam svoje druhe viem ze obsahuju vsetko co je potrebne k otehotneniu vytaminy samozrejme a to iste aj pre muza ale uzivals som fakt len jednu krabicku je ich 60 tabliet ani som ich nedobrala lebo po otehotneni treba vysadit obsahuju vytamin A no to len ak by ste chcely s pozdravom
@viliam1988 dobrý máte ešte k dispozícii fertilup?
@tinkavivieng Mate balenia ešte dostupné?
@tajka8 ahoj. Ja mám balenie, nám pomohlo 😊
Naša skúsenosť s fertil up je kladna. Nám pomohol nakoľko sa nám dlho nedarilo, vyrovnalo mi to hladinu hormónov ,bola som aj kludnejsia, čiže vrelo odporucam
@veronika8853 Ahoj, máš balenie aj pre ženu a muža?
@tajka8 áno mám. Jedno balenie aj aj
@veronika8853
Cena aj s poštovným? 🙂
@tajka8 spolu za 20 euro
@veronika8853 ak mate este tak kupim pre nu aj pre neho 🙂
@tatianne7 áno mám, tajka8 sa neozvala tak vám to môžem posunut 😊
@veronika8853 jasne pisem vam sukromnu spravu 🙂
Ahoj, ak ma niekto na predaj kuoim 😊 dakujem
Ahojte viete mi prosím poradiť ako sa berie ferliup 2 naraz alebo ráno a večer po jednej ? Ďakujem
My FertilUp berieme obaja už dva týždne tak dúfam že pomôže. Mal veľmi dobre recenzie
Ja ho beriem ešte len mesiac.. Na ceste mam ďalšie balenie tak dúfam ze pomôže.
tak dievčence dajte vediet 🙂 ...moc držím palce. Ja si este pockam par dni na mršku (bodaj by nedosla)a tiež si objednam .
Ja ho beriem už 2mesiac a nič
Tak snad to vyjde cim skôr... Ja len týždeň. Tak tfuj tfuj nech sa zadari
Dnes som objednala pre partnera nech sa mu plavci trosku vylepsia a potom sup na ivf 🥰🥰🥰❤
Ahojte 😊 my sa s partnerom snažime otehotniet uz 4 roky chodili sme po lekarov a pričina žiadna, tak sme to brali do vlastnich ruk objednali sme si fertilup bereme to uz tyžden tak dúfam že nam to pomože 😇
@nicoll1420 prepáč ale keď môžem poradiť aj sa vám už tak dlho nedarí neviem či toto pomôže nám sa tiež nedarilo vyskúšala som asi všetko na trhu vrátane liečiteľov atď....a nepodarilo sa aj tak išli sme na ivf.tak po mojej skúsenosti to boli vyhodené peniaze a strata casu
@luiana ja som tu čitala na modry konik ze viacerim to pomohlo tak sme tomu dali šancu ...😏

@luiana dakujem problem je ten se jeden doktor povedal ze je problem so sperm.a další povedal že manžel bemá žiadny problém takže som ho chcela len tak oreventývne..