Slabá čiarka na tehotenskom teste
Dievčatá prosím vás, mešká mi 3 dní a robila som.si test. Len sa mi zdá, že je moc slabá ciarka na to, že mi už meska. Môže to byť takto?

@evelin1002 nastav sa pozitívne a do tretice všetko dobré,už to vyjde a všetko bude dobré 😘
@evelin1002 presne ako píše
@bona69... Prajem krásne tehotenstvo ✊🍀
Dakujem vam krasne 🙂 uz aby bol februar
@evelin1002 ja by som zašla asi radšej k dr ak môžeš, držím palce
@bona69 dakujem za odpoved.. Docitala som sa ze ten tenucky test (maybe baby) ma vraj malo farbiva.. Tak som zasla do lekarne a kupila so DR Max a tu su tie ciarky ovel jasnejsie... K lekarke zatial nechcem ist aj tak nebude este nic vidiet... A ona je viac neochotna ako ochotna ak by som prisla na krv poslala by ma domov... Je to viditelnejsie?
@evelin1002 juu, tak to už vyzerá super, uvidíš zajtra, ale neboj, mysli pozitívne, bude dobre a drobec na Vianoce 😘
@evelin1002 ahoj,tak ako?
@bona69 ahoj tak ciarka je uz silna, dakujem za opytanie. Zatial bez komplikacii... Nic ma neboli... 1. Juna idem ku gynekologovi... Vybavila som si velmi uznavneho lekara v Ke je to sice sukromnik dost vela sa plati ale vela zien si ho pochvaluje... 2x som mala hematom a dopadlo to zle a kazdy vravi ze sa to neda ovplyvnit pri tom hematologiu mam ok na genetiku som uz nestihla ist kedze som hned otehotnela po druhom potrate. A ty uz mas deticky?
@evelin1002 tak to som rada že už to vyzerá dobre,len sa drž, nech to všetko dobre dopadne, ja mám chlapčeka, ročného,po rok a pol dlhom snažení, tiež som z východu 😁
@bona69 tak si to uzivaj 🙂 viem ta pochopit. Ja som otehotnela neplanovane skoncilo to zle potom 2 roky sa nedarilo potom opat potrat a teraz som zas tehu... Mne sa za posledny pol rok vkuse meni zivot 2x som menila pracu, konecne bolo dobre v praci potom som otehotnela este som bola v skusobnej dobe... Mesiac som pochodila do prace potom prisla korona a teraz som zas tehu... Manzelovi vravim ze ten tam hore nas riadnr skusa alebo ma zmysel pre humor 🙂 uvidime co bude dalsi mesiac ale verim ze to uz bude v poriadku
@evelin1002 prajem vám to, len mysli pozitívne, bude dobre, držím vám palce 😘
@zanet98 a je silnejsi alebo slabsi? Urcite chod za gyndosom, lebo moze ist aj o mimomaternicove, ale nemusi, bohuzial pri tehotenstve je tolko moznych scenarov ze lepsie je ist k lekarovi
@evelin1002 už som bola dávno. Je to samovoľný potrat
@zanet98 to ma mrzi, ja som to zazila 2x a teraz mam 2 krasne deticky, treba verit 🙂

Vyzera ze som tehotna... Mam vsak obavy lebo som 3 mesiace pokyrete tak dufam ze som pripravena.. Presla som si 2 spontanymi potratmi... Neviem sa uz ani tesit ked som to oznamila manzelovi povedal ze nech to beriem ako keby sa nic nedialo.. Ze nech sa tesim az ked prcka budeme mat v naruci... Snazim sa mysliet pozitivne ale ked si predstavim to cakanie u lekara na to ci je vsetko ok tak uz teraz mam podlamane kolena