icon

Snaha o bábätko

nikolapavlisakova
16. sep 2022

Ahojte mám problém otehotnieť bola som na odberu visledki prišli že mi chyba ženski hormón asi 3 mesiace som užívala liek dupaston po tich 3 mesiacov som bola zase na odberu nič sa nezmenila ginegolok mi dal Agnucaston má niekto stim skusenos ?

xena0
16. sep 2022

gynekológ, výsledky.... atď. Prepáč ale veľmi veľa chýb máš v Tom príspevku až sa to zle číta

liloastitch
16. sep 2022

@petronellla87 samotný Štúr by to napísal podobne ako autorka.

petronellla87
16. sep 2022

@liloastitch sice ano... Mas pravdu😀

stellarstar
16. sep 2022

@nikolapavlisakova ah du scheisse, žena predtým než sa ideš rozmnožovať prosím prosím naučiť sa gramatiku 🙏 tie tvoje chyby tak bijú do očí že úprimne mi odpálil dekel 🙈 a možno to bude aj z toho že neovládaš správne gramatiku, aj to je diagnóza

monula3421
17. sep 2022

Píšem aj do tejto skupiny ak by mi niekto pomohol 🙂 Ahojte dievčatá,idem znova po radu.
Pripájam dva obrázky. V auguste som mala menzes od 4-25.08 .. prvý x v živote taký dlhý a na druhom obrázku (september) sme mali nechránený sex s vyvrcholením tam kde sú srdiečka. Čo mi kalendár ukazuje plodné dni tak tomu moc neverím ale 13 septembra som mala ružové spinenie,začali ma strašné bolesť bradavky na dotyk čo trvá už 5 deň.mierne kŕče v podbrušku,14 septembra také biele a trošičku hnedej farby a teraz neviem či to naozaj môže byť ovulácia alebo je to pms a vôbec teraz netuším kedy mi príde ďalší ms keďže naposledy som to mala kade aké :( dnes bol test negatívny.

christinka1
17. sep 2022

@nikolapavlisakova nemáme skúsenosti,ale ako vidím ani ty nemáš skúsenosti s gramatikou🤦

simona1998
7. okt 2022

@christinka1 nikdy som nikoho nesudila kvôli gramatike … ale ako chcú mať takéto ženy dieťa ? Veď bude chúďa negramotné… 😥