icon

Snaženie sa o babo - rada, povzbudenie

11. aug 2022

Ahojte zase 1 DC som už zúfalá z toho všetkého za rok a pól 😏 hlavne keď mi naj kamoska dnes poslala svoju fotku zo sona. Sledujem ovulku, beriem vitamíny, obaja sme vraj v poriadku ale ja mám posledné mesiace strašnú túžbu po bábätku a stále nič. Som už vyčerpaná. Nejaká rada, povzbudzenie ?

54tinka54
•
11. aug 2022

Je to klišé, ale čím viac sa na to sústredíš a “tlačíš na pílu”, efekt môže byť opačný. Skús sa uvoľniť, nemať v hlave len snaženie, mysli hlavne na to že ste obaja v poriadku a bábo si k vám cestu nájde. 🙂

veronika_sk000
•
11. aug 2022

snazit sa na to nesustredit, aj ked je to tazke

valeriakadarova
•
11. aug 2022

My sme sa snažili dva roky... Zmenila som gynekológa a zistili sme, že sa nám nedarí kvôli banalite. Otehotnela som dva mesiace po návšteve novej gyn., Čo som si už ani test nechcela robiť, veď načo a hľa v októbri sa nám narodí dcérka🙂 takže nestrácaj nádej, bábo si k Vám cestu nájde🙂

kukulienka999
•
11. aug 2022

Rady neexistujú. Možno vypustiť túžbu, skúšať čo to dá …naozaj to tak funguje, keď to najmenej čakáš príde to🥺 ja som teraz otehotnela vlastne po pravde ani neviem kedy. Sex sme mali hned po skončení menzesu, 3 dni po sexe sa stal synovi úraz a bola som s ním 2 týždne v nemocnici. Nevenovala som tomu vôbec pozornosť až doma, keď mi vlastne mal prísť menzes som preratavala, prepočítavala ako to je možné…asi sa stal zázrak, neviem vobec sme to nečakali, pritom o bábätko sme sa snažilo rok a pol. Toto bol jediný mesiac kedy som nemyslela na bábätko po celu dobu snaženia a bum. Stalo sa ❤️ Zelam ti veľa veľa trpezlivosti a sily. Viem, ako sa cítiš aj kwd ja už dieťa mám, ale nič nebolo lusknutím prsta ❤️

autor
•
11. aug 2022

@valeriakadarova ja som tiež zmenila prednedávnom gynekológa ktorý je strašne zlatý a má snahu tak aspoň ten má vždy ukľudní trosku

autor
•
11. aug 2022

@kukulienka999 ďakujem ❤️

evaachesa
•
11. aug 2022

Rady typu nemysli na to a príde to sú síce fajn, no len keď už máš ozaj úplne všetky vyšetrenia za sebou. Máš vyšetrené všetko? Endokrinológia, hematológia, reprodukčná imunológia, vyšetrenie priechodnosti vajíčkovodov, AMH, spermiogram u muža a v neposlednom rade genetiku vás oboch ako páru?

kniznicocka
•
11. aug 2022

Ako dlho sa snažite ?? My už taktiež 5 mesiacov a nič :(

autor
•
11. aug 2022

@evaachesa ja nemám endokrinológiu ale na tu idem o týždeň a nemáme genetiku

autor
•
11. aug 2022

@kniznicocka rok a pól 😏

bessie12
•
11. aug 2022

Co ja by som dala za ten malinky uzlicek, o ktory som prisla pred 2 rokmi. Rozpravala som sa dnes s priatelom, ze by som chcela mat uz babatko a on sa tomu nebrani, tak mozno po skonceni mojich dni sa zacneme snazit 🙂

evaachesa
•
11. aug 2022

A všetko ostatné bolo ok? Kľudne môže byť aj tá štítna a možno bude stačiť nasadiť nízku dávku liekov a hotovo. Daj si na endo vyšetriť aj prolaktín, vyžiadaj si to, lebo normálne sa to nevyšetruje. Taktiež si daj zistiť hladinu Dčka...ten je tiež veľmi podstatný pri snahe otehotnieť.

nikola81
•
12. aug 2022

My sme sa snazili 9 rokov. Potom uz nas tlacil vek, tak smer centrum asistovanej reprodukcie. Vyhoda dnesnej doby su moznosti ktore poskytuje. Ak to nepojde prirodzene da sa aj inak.

kniznicocka
•
12. aug 2022

Beriete aj vitaminy? Prsjem vam aby ste sa čim skor tešili 🙂

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•
christinka1
•
12. aug 2022

Skús tú endokrinologičku... Ja som sa tiež snažila,z gynekologickeho hľadiska som bola v poriadku... Endokrinologička mi zistila PCO a predpísala lieky vďaka ktorým som do 3 mesiacov otehotnela

kniznicocka
•
15. aug 2022

Robiš si aj ovulačne testy či nie?? Ja nad tym začinam zvažovať

sjana7
•
28. aug 2022

@kniznicocka kľudne sa mi ozvi .pozvem ta do skupiny, kde sa mnohým otehotnieť podarilo na základe našej pomoci ,držím palčeky 😊

sjana7
•
28. aug 2022

kľudne sa mi ozvi .pozvem ta do skupiny, kde sa mnohým otehotnieť podarilo na základe našej pomoci ,držím palčeky 😊

svokrinjazykmonika
•
28. aug 2022

My sme sa snažili 9 rokov a keď sme to zabalili a definitívne sme sa rozhodli že veď dieťa aj tak nechceme a dobre je nám tak ako sme tak bum! Tehotná 😂