icon

Snaženie sa o dieťa

24. aug 2021

Ahojte, s partnerom sa snažíme už niekoľko mesiacov o dieťa,mame už jedno skoro 2-ročne dieťa, to sme nemali problém počať. Lenže teraz stále nič, už som z toho zúfalá, beriem aj kyselinu listovú, obaja žijeme zdravý životný štýl, proste neviem kde je chyba, koľko vám trvalo kým sa vám to podarilo ? Samozrejme sledujem aj ovulaciu, menštruáciu mam pravidelnú 😏. Čo by ešte vedelo pomôcť?🙏

bejkidielko
•
24. aug 2021

Nemysliet na to ze chceš otehotniet. Zameraj da myslou na niečo ine.

lorin29
•
Autor odpoveď zmazal
•
hiddenobject
•
24. aug 2021

My tiez prve hned, druhe az po 18m snazenia. Je pravda, ze vtedy sme to vzdali a zadarilo da. Takze aj psychika robi vela. Absolvovali ste vysetrenia? Ovulaciu sledujete bazalnym teplomerom? Odporucam aj bromelain po potvrdenej ovu. Muzovi zinok.

azurova99
•
24. aug 2021

ano psychika robi svoje my sme sa snazili viac ako rok a potom sme si povedali sa zaockujeme a potom budeme pokracovat, nemyslela som na to uplne vypla este som aj vedela presne kedy mam ovulaciu ale nesnazili sme sa pocas nej a podarilo sa co som si ani nemyslela

janiikkk
•
24. aug 2021

Tiež súhlasím s tým,že netreba sa na to zameriavať. Ja som otehotnela tak,že som sa mysľou nastavila na štúdium, spoločné bývanie,povedala som si,že kašlem na to a idem sa skrátka sústrediť na iné veci. A zrazu ani neviem kedy a bolo. Nie nadarmo sa hovorí,že sa niečo stane,keď to najmenej čakáš.Ten hore si s nami robí čo chce :D Ale odporúčam užívať kvapky gynex 🙂

autor
•
24. aug 2021

Ďakujem vám za odpovede 🙂

alison11
•
24. aug 2021

Držím palce aby ste vedeli vypnúť v hlave snaženie aby sa to potom podarilo,my sa budeme pokúšať o 2-3týždne po druhej dávke očkovania,pred 3týždňami sme prišli o mimiv 6tt :/ nebrali sme vitamíny od min. týždňa sme si nasadili,že ak sa podarí aby bolo zdravé a ostalo.

arabellka1
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
24. aug 2021

@arabellka1 budem rada, idem napísať
@alison11 oj držím palce nech vám to vyjde 🙏

alison11
•
25. aug 2021

Ďakujem krásne práve som bola u gynekológa a vraj keby mu nepoviem,že som po potrate ani by nevdel,že všetko mám čisté 🙂 3.9. máme druhú dávku očkovania tak potom sa budeme až snažiť som pred menzesom.Aj ja držím palce Vám a avšetkým žienkám ktoré túžia po zdravom bábätku 🙂