Snažilkovanie a nepravidelný cyklus
Ahojte mamuľky, snažilky. Ste tu niektorá ktorá má taký problém ako ja? Mávam nepravidelnú menštruáciu a diagnostikovanú endometriózu. Prvá dcérka sa nám podarila po operácii a po polročnej hormonálnej liečbe, ale hneď na prvý šup. Dcérka má 3 roky a ja mávam 44 dňový cyklus, ale niekedy menej, ako kedy.Neviem si to ustriehnuť, lebo vždy je to inak.Teraz ťahám už 50.deň a stále žiadny menzes. Test som si robila ale nič, je negatívny. Naposledy sme mali ,,ťuťu muťu" 29.12. Zajtra som objednaná k Dr.takže celú vec vyrieši, ale zaujímalo by ma, či ste mala niektorá taký prípad ako ja. Či je možné že som tehotná, len mi to ešte test nezachytil? Prsia ma bolia a mám ich také citlivé a napätá, ale to mávam aj pred menzesom. Bolo mi asi 2 dni ráno a aj večer zle a včera som mala zvýšenú teplotu 37, ale to môžem pripísať hocičomu inému. Tak sama neviem, stále nad tým uvažujem. Chceli by sme veľmi ďalšie dieťatko.
No veď ja dúfam, že to nebude cysta. Strašne som sa aj rozjedla, ale to už môže byť na psychike, že si nahováram, že som tehu. No kto vie. Strašne by som chcela aby mi oznámil dobrú správu. Maťka a ako si vedela kedy ovuluješ keď si mala nepravidelný ms? Robila si si ovulačné testy?
Tak hádam to nebude veru.. Mne nastastie potom praskla a prišla ms.. Ja som aj skúšala tie ovulacne testy lenže ja som ich mala pozitívne aj viackrat v jednom cykle.. A to viem že to musela byt nejaká hlúposť.. Tak som sa na to vykaslala.. Brala som aj inofolic no bol dosť drahý a po pol roku som sa aj na ten vykaslala a nasadila som si kyselinu listovu a vitamin E.. Prakticky som vôbec ale netusila kedy ovulujem.. Keby sa nám nedarilo ešte dlhsie tak si dam spravit od doktora hormonalny profil.. Inak by som este skusila vceliu materskú kasicku alebo vypocet od dr. Jonáša
Mne sa teraz podarilo otehotniet v takom dlhsom cykle 40 dnovom, cize logicky som mala aj tehu test pozitivny neskor... Ja som ale vedela kedy priblizne som mala ovulku, prvy test som spravila na 10 dpo, ale ten bol este negativny. Potom som sa bala sklamania, tak som testla az vecer na 40 dc, a ten bol jasne
pozitivny
Ahoj ja mam presne toto iste uz pol roka kazdy mesiac na vyvolavacke co mi nechodila ms brala som aj inofolic alchimilku vsetko a nic teraz mesiac som ai robila aj ovulacne testy nevysiel ani jeden pozitivny doktorka mi povedala ze pri dlhych cykloch sa vajicko vytvori ani ale nepraskne takze anovulacny cyklus a preto aj neskora ms dnes som 50 dc ms nikde bola som dnes u doktorky spravila mi sono povedala ze sa mi nevytvara sliznica preto mi ms chodi predpisala mi dhupaston kedze som dalsiu vyvolavacku odmietla snazime sa o babo asi rok a uz som zufala.
Tak mamickymamičky,mam 7,5cm cystu :(

Držím palceky moc.. My sme sa snažili rok cyklus vecne nepravidelný.. Priemer bol tak 56 dní.. Raz mi pri takomto dlhom cykle menštruácia meskala 18 dní.. Test negativny nakoniec to bola cysta.. Ale nakoniec sa aj tttnapriek dlhému a nepravidelnemu cyklu odarilo ..