Snažilkovanie s Femibion 1 😉
Kočkyyy, ktorá máte skúsenosti s týmto výživovým doplnkom?
@majka2211993 úplne bezpochyby pozitívny som ho mala až v deň meškajúcej MS 🙂 ale testovala som od 10DPO a potom zhruba každý druhý deň. Ako si na tom?
@lucyk1992 dnes ráno mi prišla MS 😔
Potrebujem súrne radu je tu niekto?
@majka2211993 to vážne?? tak to ma mrzí ☹️☹️☹️
@lucyk1992 ja, mam zvláštne pocity, práve sa mi stalo niečo zvláštne ohľadom ms a ja neviem ci je to normálne alebo nie 😱
@majka2211993 máš ju slabú Majka?? Lebo tým pádom je tam ešte možnosť, že by si bola tehotná 🙂
@lucyk1992 práveže naopak strašne ale strašne silnú a plus sliznic a plus ja nwm ako koža alebo ja nwm co to je ak to sem nepatrí pardon vymazem
@majka2211993 musi byt rovnaka ako testovacia, popr silnejsia a od posledneho ovul testu bude ovula do 24hod...
@hennyinnsbruck od posledného ovulacneho testu?
@majka2211993 ano.. Od posledneho ovul testu.... 😊Niekedy (v okoli ovu) je dobre 2x denne robit ovu testy.... A ked to chces bez stresu,ked ti zacne ovu test silniet, proste kazdy 2hy den sexikovat a mas vybavene 😉😉a nemusis testovat....
@majka2211993 ak nevies kedy mas ovulaciu samozrejme je fajn si ovulacne testy robit dlhsie
@hennyinnsbruck tak teoreticky viem kedy ju mam. Mam na inštalovaný nejaký program z názvom menštruačný kalendár tak si myslím ze asi viem no dnes som si prvý krát v živote kúpila tento test reku to vyskúšame takto... Sexikujeme všeobecne asi tak každé 3 max 4 dní 😂😂 No toto je asi 4 mesiac čo sa snažíme o bábo a nedarí sa beriem aj femibion 1 tak ak pan boh dá 😂tento mesiac sa to hádam podarí
@majka2211993 femibion su vitaminy.... To ze ti Appka ukazuje kedy mas ovulaciu neznamena ze ju aj vtedy mas... - mozno ju citis? Bolesti vajecnika, vytok?.... Ak nie odsleduj si ju pomocou ovulacnych testov mesiac-dva.... 😊Ovulacne sa robia medzi 10-20 hod.. Nie z prveho mocu a 2 hod nepi predtym. 4 mes neni vela neboj zadari sa
@hennyinnsbruck to viem ze to nieje veľa teda aspoň to každý hovorí... A ďakujem veľmi pekne za rady vážim si to
@majka2211993 neni zac 😉😊 neni veru su pary co sa rok-dva-tri snazia.
@majka2211993 hlavne zotrvajte. Nevzdavajte to 🙂
Vitaminy som aj ja uzivala a ich vyznam je z mojho pohladu velmi velky, len tiez treba si dat pozor na to, aby to milovanie nebolo len o snazeni sa o dietatko, ale tiez si to treba uzit 🙂
Ahojteeee ❤️dnes som si robila test a bola tam slabucka ciarocka 😍ale bola 😀😀 ms mam mat za 5 dni takze do vtedy si myslim ze budu obe krasne ruzove ❤️❤️❤️
Ja som brala Femibion pred otehotnením- vyše roka som vyhadzovala peniaze- nemohla som otehotnieť. Potom som ho prestala uživať, pretože to iślo do peňazí... Kedže bolo leto, tak som sa snažila jesť čo najviac zeleniny a ovocia, ktoré obsahujú veľa vitamínov, aj listovú kyselinu. No a nakoniec som otehotnela spontánne. Ako náhle som to zistila hneď som začala uživať Femibion.
Možeš skúsiť uživať ten Femibion, nić sa nestane, len ak sa Vám nebude dariť tak vyhadzuješ peniaze... Možno by som brala len čistu kys. listovú a jedla viac ovocia... A až potom by som si dala Femibion.
@majka2211993 supisko ❤ Ani nevies aky krasny vecer si mi teraz spravila, ked som si precitala ten koment od teba. Daj vediet potom za par dni, ci je to jasnejsie, verim, ze bude! 😍🙏🌹
@kathhii z tvojho pohladu si vyhadzovala peniaze, ale z mojho pohladu vitaminy nie su vyhodene peniaze, praveze ja by som povedala, ze su to peniaze na spravnom mieste, vitaminy dokazu velmi pomoct, sama som sa o tom presvedcila 🙂
@ertlovik18 jasne ze dam aj s foteckou 🙂🙂 neviem kedy by bol dobry cas na dalsi test... Co myslíš?? ❤️
@ertlovik18
Rok som ich jedla zbytočne... Za tú sumu som mohla mať zaplatenú insemináciu...
@majka2211993 pockala by som do terminu ms a potom by som si urobila 🙂
viem si predstavit aku mas radost, u mna to bolo rovnake, to je take stastie nosit dieta pod srdcom, aj ked najradsej by som ho mala uz v naruci, len to si este chvilku budem musiet pockat 🙂
@kathhii ja napriklad tie peniaze co som dala do vitaminov pri snazeni nelutujem, kedze test mi ukazal vytuzene dve ciarky a kupujem si vitaminy stale, aj teraz 🙂 teraz naposledy som si kupila toto balenie aj s darcekom 🙂
@majka2211993 uuuz si si hadam robila dalsi testik nie? Velmi by som sa tesila, keby bola druha ciarka uplne jasna!! 🙂
@kathhii vsetko je to uhol pohladu 🙂
@ertlovik18 je to tam bola som u gynekológa a sme krásna miny špendlíkova hlavička ❤️❤️🍀
@majka2211993 jeeeejo to sa velmi tesim! ❤ Viem si predstavit aku radost teraz prezivas, uz si to svojej polovicke povedala? Ten tiez musi skakat od radosti, co?😍
Velmi ti to prajem! Uz len teraz aby babatinko v brusku dostalo vsetky vitaminy co potrebuje aby spravne rastlo ako ma 🙂
@ertlovik18 áno ten to už vie ten ma čakal v čakárni a išiel sám bez problémov až som bola prekvapená a gynekológ mi predpísal hneď kyselinu listovú a ze si mam kúpiť femibion
@majka2211993 to potom pred tvojim muzom klobuk dolu, ze takto to zmakol, ze bez problemov, tak ste aj oslavovali s nealko sampanskym, nie? 🙂
podla mna tieto pocity, co prezivas momentalne su to najviac co v zivote moze byt 🙂

MS prišla ako hodinky takže tento mesiac nám to nevyšlo...