Snažilkovanie s Femibion 1 😉
Kočkyyy, ktorá máte skúsenosti s týmto výživovým doplnkom?
Ahojte dievčatá, idem sa opýtať neostali niektorej zvyšky femibion 1?
A chcem sa ešte opýtať keď beriem femibion treba mi brat aj kyselinu listovú?
Dakujem vam😊
@lucina1100 ja mam od lekára kyselinu listovú a kázal mi brat aj femibion ale nie každá berie aj to aj to len podľa toho ako povie lekár...
@majka2211993 , aha dobre lebo ja mam akurat v sebe embryo a vždy som brala iba kyselinu listovú , ale teraz som zmenila a dala som si radšej hneď femibion tak neviem či mi to stačí to čo je vo femibion
@lucina1100 ja tiež ale až dve 👶👶😁 tak ja beriem obe veci a lekár ti nepovedal co máš brat a ako brat?
@majka2211993 , mne povedal ze kyselinu listovu, ale vies ako to je v tych reprodukcnych centrach, ale ja som si radsej femibion, lebo ja potrebujem tie b vitaminy celu radu stalech uzivat, lebo mne chyba hormon serotonin a ten sa doplna celou radou vitaminu B celeho coplexu, tak si aj ja dam este kyselinu a kyselinu kolkatku mas ? 800 ci taku slapsiu 400?
@lucina1100 akoze zvlast este kyselinu listovu? Podla mna to vobec nie je treba, to je zbytocne este zvlast doplnat. Kedze tento vitamin jej obsahuje presne take mnozstvo jak potrebujes 🙂
@ertlovik18 no to práve neviem či 400 jednotiek čo je v tom femibion či ti stačí
Dievčatá neostalo vam pár tabletiek femibion 1 ?
@lucina1100 obsahuje kyselinu listovu a k tomu zodpovedajuce mnozstvo metafolinu, co podla mojho nazoru staci do konca 12.teho tyzdna tehu a potom staci aj menej kyseliny listovej, len na zaciatku a pri snazeni jej treba viac, ale tiez to netreba prehanat zbytocne 🙂
Snažili sme sa a nedarilo sa nám .Po vybratí celého balenia sa nám podarilo 😊beriem ho nadalej
@nikitka444 tak to je super, ha beriem b komplex taký kvalitný ten tiež obsahuje všetky vitamíny a minerály a celu radu b vitamínu😊
Ahojte baby, nemate zvyšný femibion?
Baby neviete koľko cca dopredu je potrebné brať ten femibion 1 pred snaženim? Nikde v letáku to neviem nájsť 🤷 ďakujem

@majka2211993 to je krasne! Tak teraz mi ostava uz ti len popriat vsetko dobre a hlavne aby ste rastli a boli zdravucky!!! 🙂